- 18 Ocak 2015
- 18
- 1
- 3
- 31
- Konu Sahibi pofudukumm
-
Evet canim ucu duzelticegini ve gerekirse kemiği törpüleyecegini söyledi 1 milyar ücreti de . doktorla ilgili bisey bilmediğim için kararsizim ne zaman olmayi dusunuyosun senCanim bende bilge beyle görüştüm burun kemigii hafif torpuletmek istedigimi soyledim fakat bütün olarak burunu kırıp tekrar sekil verecegini söyledi ayrica farkli doktorlarda ayni şeyi söyledi ben elazigda olmaya karar verdim senin doktorun nasil sadece ucumu duzelticek peki maliyet cikardimi sana canim
Cok sağol ilgilendiğin için canm ya kimse yardimci olmuyo doktordan önceki hastalarinin resimlerini görmek istersem sorun olur mu senceSana yardimci olmaya isterdim canm.ama benimde doktorla ilgili bi bilgim yok ben gelecek hafta olucam ama senin doktorun yapabileceğini Söylemiş sevindim yapamazsazaten söylerdi ama benim dusucem doktorunun yaptigi burun resimleri. Varsa bi bak onlara öyle kararini ver canim
Bu arada ameliyatından sonra bana da bilgi verir misin tatlm merak ederimCok sağol ilgilendiğin için canm ya kimse yardimci olmuyo doktordan önceki hastalarinin resimlerini görmek istersem sorun olur mu sence
Evet tatlim haber bekliyorum sendenTabiki canim elimden geldiği kadariyla yardimci olmaya Calisirm kimse yardimci olmuyo en azindan.biz birbirimize yardimci oluruz
Tamam tatlimCanim ameliyat ayin 29unda ondan sonraki süreci anlatirim.sana :)
Ben onbeş tatilin bitiminde olmayi düşünüyorum canmkeşke biri tecrübesini paylaşsymış ya bende düşünüyorm ama buradaki doktorlara güvenilir mi bilmiyorum.ne zaman olmayı düşünüyorsun?
durumu haberdar et:)Ben onbeş tatilin bitiminde olmayi düşünüyorum canm
Peki canmdurumu haberdar et:)
ucretsiz degil bin tl bulur tahmini 815 hastaneye vrysn ztnkızlar merhaba ben burun ameliyatı olmak ıstıyorum ama çok korkuyorumameliyat sonrası cok agrı oluyormu ? bilge türk bilene ameliyat olanların fotolarını görebilirmıyım? bıde benim ssk var ücretsiz mi olur ameliyat?
siz oldunuz mu ameliyat ?ucretsiz degil bin tl bulur tahmini 815 hastaneye vrysn ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?