Arkadaşım adıyamandan doğu fertil uğraş beye tüp bebek yaptırdı ikizleri oldu tavsiye ederimMerhaba bayanlar. Ben malatyadayim tup bebek yaptirmak istiyoruz. Ama doktor hastane konusunda tam emin olamadim. İlk dogu fertil ugras hocaya gittik. Ama baska yere hic gitmedik. Acaba orasi nasil yaptirip deneyimi olanlar yazabilir mi. Baska yer tavsiyesi olanlar da yazarsa sevinirim.
Gercekten mi ne guzel darısı başıma insallah. Arkadasin ne problemi vardiArkadaşım adıyamandan doğu fertil uğraş beye tüp bebek yaptırdı ikizleri oldu tavsiye ederim
Polikistlik over vardı tüplerindede sorun vardı orda ameliyat olup öyle tüp yaptılar hatta 3 tane tuttmuştu 1 ini aldılar ikizleri olduGercekten mi ne guzel darısı başıma insallah. Arkadasin ne problemi vardi
Rabbim saglicakla buyutsun insallahPolikistlik over vardı tüplerindede sorun vardı orda ameliyat olup öyle tüp yaptılar hatta 3 tane tuttmuştu 1 ini aldılar ikizleri oldu
Yok bı sorun olmadı ama ısınamadımNeden devam etmediniz acaba sorun mu oldu
Tedaviniz ne durumda acaba bende ugras hocada basladim tedaviye yariladik bayagDoğu fertili tek gecerim. Uğraş bey gerçekten işinin ehli ve onlar için para ikinci bir planda ben şahit oldum bizzat . Hala tedavim devam ediyor oradasonucum negatif çıksa dahi yine doğufertil e giderim
Hala devam ediyorum canım rahim dinlendirmedeyim. Sende durum ne pekiTedaviniz ne durumda acaba bende ugras hocada basladim tedaviye yariladik bayag
Benim yarin yumurta toplamam varHala devam ediyorum canım rahim dinlendirmedeyim. Sende durum ne peki
Yok az çıktı küçük bir kist göründü ondan ertelendi. Sonra hormonunun biri yüksek çıktı yine kaldı hayırlısı bakalımBenim yarin yumurta toplamam varsende cok mu yumurta cikti rahim dinlendirme yapiyorlar
Hayirlisi hersey uygun olup bebis tutsunda varsin gec olsunYok az çıktı küçük bir kist göründü ondan ertelendi. Sonra hormonunun biri yüksek çıktı yine kaldı hayırlısı bakalım
Aynen canımHayirlisi hersey uygun olup bebis tutsunda varsin gec olsun
Benimde bugun yumurtam toplandi. Bes tane toplanmis az mi acaba. Doktor normal biz de o kadar bekliyorduk dedi amaAynen canım
Normal canım tabi yaşta etkili. Bende soracaktım aklımdaydın kaç yumurta toplandı diyeBenimde bugun yumurtam toplandi. Bes tane toplanmis az mi acaba. Doktor normal biz de o kadar bekliyorduk dedi ama
İnsallah canim benim yaş ta 27 olacak ama bilemedim gerci doktorum normal dedi bizde o kadar bekliyorduk zaten dedi cumartesi transfer olacakmis benim insallah 3. Gun embriyosu yapicaklar galibaNormal canım tabi yaşta etkili. Bende soracaktım aklımdaydın kaç yumurta toplandı diyeinşallah iyi kaliteli döllenme olur
Mrb kızlar gözde akademi hastanesi zercan hanımla ilgili bişey duyan tavsiye eden var mı tüp bebek içinİnsallah canim benim yaş ta 27 olacak ama bilemedim gerci doktorum normal dedi bizde o kadar bekliyorduk zaten dedi cumartesi transfer olacakmis benim insallah 3. Gun embriyosu yapicaklar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?