Tüp Bebek Merkezleri malatya doğu fertil de tedavi gören arkadaşlar yardımm

sweet33

Allah'ın izniyle kavuştuk oğlumuza :)
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
1.006
20
358
malatya doğu fertılde tedavı gören arkadaslardan yardım beklyıorum oraya gitmeyi planlıyorum tecrübelerinize ihtiyacım var paylaşırsanız sevınırımCADIARZU

Ben iki yıl önce doğu fertilde tüp bebek yaptırdım canım.Sonuç negatifti ne yazık ki.Tek tecrübe yerim olduğu için başka merkezlerle karşılaştırma yapamam tabi ki.sorularınız varsa yanıtlayabilirim yalnızca.Şimdiden kolay gelsin.

Ben iki yıl önce doğu fertilde tüp bebek yaptırdım canım.Sonuç negatifti ne yazık ki.Tek tecrübe yerim olduğu için başka merkezlerle karşılaştırma yapamam tabi ki.sorularınız varsa yanıtlayabilirim yalnızca.Şimdiden kolay gelsin.

çok teşekkür ederim cevabın için bende 1 olumsuz deneme geçirdim aslen malatyalıyım etrafımda birçok kişi orda yaptırdı veolumlu döndü bende merak ettim acaba forumda yaptıran varmı diye ben en çok ortamını merak ediyorum nasıldı benim için en önemlisi samimiyet ve ortamın sıcak olması

merhaba canım ben Adıyamanda oturuyorum .Malatya Doğu fertil de ilk muayenemi oldum ve ilaçlarımın takibi orada oldu yumurta toplama ve transfer ankarada centrumda yapıldı. ıkisi birbiri ile bağlantılı zaten. Sen sanırım ortamını merak etmişsin. Ortamı ben çok beğenmiştim çok samimi ve sıcaklar. Özellikle Denizhan Bey her aşamada çok ilgili. Ben geçen ay dış gebelik geçirdim Ankaraya gidemediğim için orada kontrollerimi yaptılar ve durumumla çok titizlikle ilgilendiler. Ayrıca bir hafta önce başka bir arkadaşım orada yaptırdı ve pozitif sonuç aldı. Başka soruların olursa yardım edebilirim bilgim dahilindeyse.

merhaba canım ben Adıyamanda oturuyorum .Malatya Doğu fertil de ilk muayenemi oldum ve ilaçlarımın takibi orada oldu yumurta toplama ve transfer ankarada centrumda yapıldı. İkisi birbiri ile bağlantılı zaten. Sen sanırım ortamını merak etmişsin. Ortamı ben çok beğenmiştim çok samimi ve sıcaklar. Özellikle Denizhan Bey her aşamada çok ilgili. Ben geçen ay dış gebelik geçirdim Ankaraya gidemediğim için orada kontrollerimi yaptılar ve durumumla çok titizlikle ilgilendiler. Ayrıca bir hafta önce başka bir arkadaşım orada yaptırdı ve pozitif sonuç aldı. Başka soruların olursa yardım edebilirim bilgim dahilindeyse.

çok teşekkür ediyorum bilgilerin için sende biliyorsundur bu işlemlerde öncelik hep ortam oluyo çünkü ne kadar ilgi alaka varsa o kadar pozitif düşünüyor insan destek alıyor benim ailem orda zaten onlar orda oldugu ıcın tercıhım orası ilk denememi ankarada yaptırdım
bu ikinci denemem olacak mayıs ayında gidip direk görüşmeyi düşünüyorum bakalm ama rapor konusunda yardımcı olamıyorlarmıs fiyatı benım yaptırdıgım önceki yerden biraz pahalı bakalım ne olacak herkes için herşeyin hayırlısı

Orası için hep iyi şeyler duydum. Benim tedavim o aşamaya gelmeden sonuç vermişti. inşallah sizin içinde iyi olur

eurofertıl da yaptırdım geçen hafta sonuç negatif çıktı aslen malatyalıyım ve ikinciyi orada yaptırmak istiyorum mikroenjeksiyon oldu bizim çok yıkıldım umutluydum çünkü ALLAH EMEĞıMıZı BOŞA çıkarmasın.

Arkadaşlar ben geçen hafta negatif sonucunu aldım aslen malatyalıyım acaba istanbula mı gitsem malatyayımı denesem bilemiyorum sizce fark varmı buradakilere sorarsak aynı diyolar ama kararsızım bana bir akıl verin lütfen

canım allah sabır versın hersey kader kısmet senı cok ıyı anlayabılıyorum ama sakın bırakma kendını bende ılk denememı ankarada yaptırdım ıkıncıyı kısmet olursa malatayada deneyecegımö suan malatayadatım hatta ve gecen hafta gıttım görustum kısmet olursa eylulde baslıycam cok ıyı karar vermen lazım en onemlısı kalacagın yerde rahat olman lazım benım aılem burda oyuzden kalacagım yer konusunda sıkıntım yok allah cumlemızın kalbıne gore versın ınsallah

Slm arkadaşlar benim ilk denemem gaziantepte oldu fakat sonuç negatif tabiki çok yıprandım ikinci için malatyayı düşünüyordum fakat tavsiye etmediler

Sizinde bilginiz varmı bilemiyorum ama mersinde bir prof.varmış 95 yaşında bir adam erkeğede bayanada diyet veriyormuş 2 ay hergün 4 yumurta tatlı yasak kola çay vs.adamın sperm sayısı 1 milyonken 113 e yükselmiş kadın hamile kalıyo fakat piknikte ip atlamış bilmeden ve çocuk düşmüş orayada gitmeyi düşünüyorum ben ALLAH yardımcımız olsun maddi manevi emek var boşa çıkmaz ınşallah.

sweet 33 çok teşekkür ederim canım bende dün doktorla görüştüm eylülde başlanacak bizimkide geçenki 15 günlük bir süreydi şimdiki 45 günlük olacakmış karşılaşırız mutlaka canım herkese BOL ŞANS diliyorum.

Aslında arkadaşlar kimse ayranım ekşi demez onlar ticaret amaçlı yapıyorlar hangi hastaneye giderseniz gidin çok kolay ikna ediliyorsunuz benim tanıdık vardı ankarada yaptırdı 26 yıldır çocuğu olmuyordu kadın menapoza girmişti artık kocasının sayısı hiç yoktu ameliyatla aldılar doğufertılde doktor kadına ilaç verip adet olmasını sağladı sonra tedaviye başladı şimdi oğlu 3 aylık oldu İmkansızı başardılar yanı Allah istedikten sonra oluyor.

sweet 33 çok teşekkür ederim canım bende dün doktorla görüştüm eylülde başlanacak bizimkide geçenki 15 günlük bir süreydi şimdiki 45 günlük olacakmış karşılaşırız mutlaka canım herkese BOL ŞANS diliyorum.

yazdıklarını okudum canım mersindeki o doktor kimmiş bilmiyorum ama adını biliyorsan söyle belki tanıyabılırım ayrıca bende eylulde baslıycam tedavıye kısmet olursa karşılaşma ihtimalimiz oldukca yuksek ben oraya gıttgımde yazarım sana

Back
X