Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iki yıl önce doğu fertilde tüp bebek yaptırdım canım.Sonuç negatifti ne yazık ki.Tek tecrübe yerim olduğu için başka merkezlerle karşılaştırma yapamam tabi ki.sorularınız varsa yanıtlayabilirim yalnızca.Şimdiden kolay gelsin.
merhaba canım ben Adıyamanda oturuyorum .Malatya Doğu fertil de ilk muayenemi oldum ve ilaçlarımın takibi orada oldu yumurta toplama ve transfer ankarada centrumda yapıldı. İkisi birbiri ile bağlantılı zaten. Sen sanırım ortamını merak etmişsin. Ortamı ben çok beğenmiştim çok samimi ve sıcaklar. Özellikle Denizhan Bey her aşamada çok ilgili. Ben geçen ay dış gebelik geçirdim Ankaraya gidemediğim için orada kontrollerimi yaptılar ve durumumla çok titizlikle ilgilendiler. Ayrıca bir hafta önce başka bir arkadaşım orada yaptırdı ve pozitif sonuç aldı. Başka soruların olursa yardım edebilirim bilgim dahilindeyse.
sweet 33 çok teşekkür ederim canım bende dün doktorla görüştüm eylülde başlanacak bizimkide geçenki 15 günlük bir süreydi şimdiki 45 günlük olacakmış karşılaşırız mutlaka canım herkese BOL ŞANS diliyorum.