Tüp Bebek Merkezleri malatya doğu fertil de tedavi gören arkadaşlar yardımm

Ben Dr.Denizhan Deniz'in methini çok duydum. Ve doktorumu değiştirerek geçen hafta doğu fertile gittim. Bu hafta cumartesi eşime spermiogram testi yapılacak ve sonucuna göre aşılama mı tüp bebek mi olacağına karar verilecek.
Hep aynı soru sorulmuş ancak net bir cevap alınamamış. Tüp bebek tedavisinin doğu fertilde maliyeti nedir acaba?
Allah bekleyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

ben yanıt veriyim size herkeste farklı oluıyor ama ilaçları biz oradan aldık dıaşrıya göre daha ucuzdu yaklaşık 900 lira tuttu tarnsfer ve takip dahil 3.900 lira bu arada ilk gidşte 80 tl muayne ücreti alınır ve bir daha alınmıyor taksit yapılıyor dediğim gibi bu fiyat şahısa göre değişiyor çünkü test yaptıkça yada yaşa göre farklı oluyormuş umarım yardımcı olmuşumdur tedavinizde bol şans

ben yanıt veriyim size herkeste farklı oluıyor ama ilaçları biz oradan aldık dıaşrıya göre daha ucuzdu yaklaşık 900 lira tuttu tarnsfer ve takip dahil 3.900 lira bu arada ilk gidşte 80 tl muayne ücreti alınır ve bir daha alınmıyor taksit yapılıyor dediğim gibi bu fiyat şahısa göre değişiyor çünkü test yaptıkça yada yaşa göre farklı oluyormuş umarım yardımcı olmuşumdur tedavinizde bol şans

Teşekkür ederim reyyan87 çok yardımcı oldun.
Bu 2013 fiyatı mı acaba? Sen ne zaman yaptırmıştın?
Çok soru sordum kusura bakma:)

İnşallah bebeğine kavuşmuşsundur.

Teşekkür ederim reyyan87 çok yardımcı oldun.
Bu 2013 fiyatı mı acaba? Sen ne zaman yaptırmıştın?
Çok soru sordum kusura bakma:)
İnşallah bebeğine kavuşmuşsundur.

evet 2013 haziran fiyatı şuan 8. haftadayız daha inşallah rabbim nasip eder kucagıma almayı darısı sana olsun aklına takılan bişey olursa sor lütfen geçen bir abla görüştü onda sorun çokmuş 6.000 demişlr bol şans.banada dua edermisin.

evet 2013 haziran fiyatı şuan 8. haftadayız daha inşallah rabbim nasip eder kucagıma almayı darısı sana olsun aklına takılan bişey olursa sor lütfen geçen bir abla görüştü onda sorun çokmuş 6.000 demişlr bol şans.banada dua edermisin.

Teşekkür ederim. Bana aşılama yapacak şimdi.İlk denemem olacak. Toplam maliyet 700 TL dedi bunun içinde 200 TL kadar ilaçlar tutar dedi.Rapor çıkardı bana ama o ne kadarını karşılıyor bilmiyorum. Tüp bebeği sorduğumda 5000 TL civarı dedi 3 aşağı 5 yukarı durumuna göre değişebilir dedi. Aşılamanın %20 bir şansı varmış çok düşük ihtimal. O yüzden pek umudum yok. Hayırlısı olsun.

Allah sağlıklı sıhhatli kavuşmanı nasip etsin bebeğine reyyancım. Elbette dua ederim. Ediyorum da zaten isteyen kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah Allah'ım..

Bir de doktor bana kafana takmaktan stres olmaktan başka hiçbir problemin yok dedi. Bir bıraksan düşünmeyi hemen hamile kalacaksın buna güvence veriyorum dedi.

Ama nasıl düşünmeyebilirim, kim stressiz endişesiz geçirebiliyor o devreleri? :(

Teşekkür ederim. Bana aşılama yapacak şimdi.İlk denemem olacak. Toplam maliyet 700 TL dedi bunun içinde 200 TL kadar ilaçlar tutar dedi.Rapor çıkardı bana ama o ne kadarını karşılıyor bilmiyorum. Tüp bebeği sorduğumda 5000 TL civarı dedi 3 aşağı 5 yukarı durumuna göre değişebilir dedi. Aşılamanın %20 bir şansı varmış çok düşük ihtimal. O yüzden pek umudum yok. Hayırlısı olsun.

Allah sağlıklı sıhhatli kavuşmanı nasip etsin bebeğine reyyancım. Elbette dua ederim. Ediyorum da zaten isteyen kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah Allah'ım..

Bir de doktor bana kafana takmaktan stres olmaktan başka hiçbir problemin yok dedi. Bir bıraksan düşünmeyi hemen hamile kalacaksın buna güvence veriyorum dedi.

Ama nasıl düşünmeyebilirim, kim stressiz endişesiz geçirebiliyor o devreleri? :(

canım aynı konuşmayı bizde yaptık benim dr uğraş beydi aşılama 20 şans tüp bebekte %60 var dedi ve biz gözümüzü kararttıp bu işe girdik hiç aşılama yapılmadı bize,yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama pazarlık yapın hiç mi yapmadınız biz konuşurken muhasebede benan bey vardı bu arada dr kim?

canım aynı konuşmayı bizde yaptık benim dr uğraş beydi aşılama 20 şans tüp bebekte %60 var dedi ve biz gözümüzü kararttıp bu işe girdik hiç aşılama yapılmadı bize,yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama pazarlık yapın hiç mi yapmadınız biz konuşurken muhasebede benan bey vardı bu arada dr kim?

Doktor Denizhan bey. Muhasebe felan gelmedi yanımıza. Ama o aşamaya gelince mutlaka yaparız. Üstünkörü sorduk fiyatını. Muhtemelen herkesin pazarlık yapacağını bildiklerinden fiyatları şişiriyorlardır. Ne koparırlarsa artık.. Ama evlat sahibi olabilmek için herşeye göz yumuyoruz işte. Uyardığın çok iyi oldu çok sağol. Bunu bilerek gideceğim bir dahakine ;)

Son düzenleme:
reyyancım ö.m atamıyorum henüz. Burdan yazayım dedim. Sorduğun için teşekkürler çok incesin..

Aşılamaya başlatmıştı doktor. 8 gündür iğne oluyorum.Bugün son kontrolüme gittim. Perşembe günü aşılama yapacak
Boşuna yapılıyor boşuna yoruyormuş bizi gibi geliyor. Aşılamada tutanı çok duymadım :(

reyyancım ö.m atamıyorum henüz. Burdan yazayım dedim. Sorduğun için teşekkürler çok incesin..

Aşılamaya başlatmıştı doktor. 8 gündür iğne oluyorum.Bugün son kontrolüme gittim. Perşembe günü aşılama yapacak
Boşuna yapılıyor boşuna yoruyormuş bizi gibi geliyor. Aşılamada tutanı çok duymadım :(

yazını geç gördüm kusura bakma umarım herşey yolunda gitmiştir yanlış düşünüyorsun tutan çok arkadaş var inşallah seninkide tuttacak merakta bırakma yaz olur mu bizde doktorumuz izin verirse malatya ya gelip uğraş beyi ziyaret edecez umutlu ol ve pozitif düşün sonuçta sizde proplem yoktu yani şanslı gruptansın :)

yazını geç gördüm kusura bakma umarım herşey yolunda gitmiştir yanlış düşünüyorsun tutan çok arkadaş var inşallah seninkide tuttacak merakta bırakma yaz olur mu bizde doktorumuz izin verirse malatya ya gelip uğraş beyi ziyaret edecez umutlu ol ve pozitif düşün sonuçta sizde proplem yoktu yani şanslı gruptansın :)

İnşallah şanslıyımdır da müjde verebilirim bu ay canım :)

Teşekkürler. Nereden geleceksiniz Malatya'ya? Yol uzun mu yani o bakımdan soruyorum.Sıkıntı olmasın sana.

İnşallah şanslıyımdır da müjde verebilirim bu ay canım :)

Teşekkürler. Nereden geleceksiniz Malatya'ya? Yol uzun mu yani o bakımdan soruyorum.Sıkıntı olmasın sana.

inşallah müjdeni bekliyorum:) dün gittik canım;maraştan çıktık yola güzel başlamıştı aslında ama yol baya yılan gibi dönemeçli olunca hafif çıkardım ama sonu tatlı bitti uğraş beyle sohbet ettik bebişimizi gördük degdi doğrusu darısı sana olacak inşallah aklına takılan yada konuşmak istediğin birşey olursa görüşelim selam ve dua ile kal :) bide bebişin senle olsun....

Teşekkür ederim canım, eşimle yaptığımız araştırmaya göre en uygun Doğufertil gelmişti bana zaten doktorlarla tanışınca parayı ikinci plana atmıştım. Benim için önemli olan verdiğim paranın hakkını alabilmek ve ben biliyorumki bu işi layıkıyla yapıyorlar. Çarşıda 1 lirayada dürüm var ama içinde ne eti var belli değil bilmem anlatabildim mi canım. Birde aşılama yaptıracaksan bir tüp bebek merkezinde yaptır neden devlet hastanesi yada araştırma gibi içinde tüp bebek merkezi olmayan bir yere gidiyorsun? Tercih senin.

Rabbim sanada nasip eder inşallah.
oncelıkle hayırlı olsun.. kesınlıkle haklısınız fıyat 2. sırada yerr almalı ama benım arkadasım yaptırmak ıstıyor ve yurtdısında yasıyor yaklasık m fıyat bılgımız olsa buraya gelecek. en azından yaklasık fıyat verebılırmısınız?

merhabalar arkadaslar,
konu guncel degıl ama gorunce yazmak ıstedım.

hazıranda denızhan beyde asılama yaptıracagm.

anamede gıdıyorum. asılama sanırım dogu fertılde olacakmıs. 1000 lıra ayırdım. yeter dedıler.

raporumuz yok bızım.

benım sormak ıstedgım bazı sorular var umarım gorur yanıtlarsınz
- ıgnelerın dozları varmıs anladgım kadarıyla bu doza adetın 3. gunu yumurtalara bakıp mı karar verıyo. bıldgım kadarıyla cok yumurta olunca da asılama ıptal oluyo.

-asılamaya baslamadan once hormonlara bakılıyo mu adetın 2 ya da 3, gunu

ne sıklıkla cagırıyo doktor bey?

takıpler anamedde olup asılama mı dogu fertılde olur. yoksa 3. gunden ıtıbaren dogu fertıle mı gıtmem gerekıyo?

bıde ugras hoca varmıs onuda cok duydum bı asılamayı ıkısı bı arada mı yurutuyo yoksa bıreysel mı,?

asılamanın ucretını ıslem bttıkten sonra mı verıyoruz yoksa basta mı?

bır de asılamadan once cınsel perhız suresı ne kadar oluyo?
cevaplarsanız cok sevınırım

Son düzenleme:
Ben doğu fertile görüşmeye gitmiştir karar vermek için uğraş bey ilgilendi bizimle. Sadece konuşmak bilgi almak için gitmistik giriş yaptirmadik muayene olmayacagim için ama uğraş bey sağolsun benimle yarim saat ilgilendi tek tek tüm tahlillerime bakti muayene etti ve muayne ücreti almadi. Benim daha önceden başka bir merkezde tüp bebek deneyimim oldu malatya da negatifti. Bana yumurta rezervin az demişti ilk tüp bebek merkezi normal hamile kalman çok zor gel hemen ikinciyi yapalim dediler iyiki gutnemisim oraya doğu fert il daha samimi ve arastiriyor doktorlar. Bu arada yumurta revervimim gayet iyi olduğunu söyledi başka doktorlar. Yani dogufertilin iyi olduğunu düşünüyorum ve size tavsiyem bir yerde bur kez tüp bebek yaotirdiniz ve tutmadiysa başka tüp bebek merkezine gidin

kızlar doğu fertilde de şuan tedavi gören kimse yok mu :KK43:

Herkese selam,
Topik oldukça eski ama yeni topik açıp topik kirliliği yapmak istemedim.
Yakın zamanda Doğufertil'de tüp bebek tedavisi olan ya da halen olmaya devam eden var mı? Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Herkese selam,
Topik oldukça eski ama yeni topik açıp topik kirliliği yapmak istemedim.
Yakın zamanda Doğufertil'de tüp bebek tedavisi olan ya da halen olmaya devam eden var mı? Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Keşke yazan biri olsa ben de orayı düşünüyorum

Yumurta rezervi az benimde. Dun esime dogufertili onermisler bir tüp bebek yaptirdim negatif sonuclandi bir hafta once . Giden arkadaslar varsa fikirlerini almak isterim

Yumurta rezervi az benimde. Dun esime dogufertili onermisler bir tüp bebek yaptirdim negatif sonuclandi bir hafta once . Giden arkadaslar varsa fikirlerini almak isterim
Nerde yaptırdınız doğu fertil mi ? Benden birtakım testler istedi doktorum onların sonucunu bekliyorum muayene için oraya gidiyorum doktorumdan çok memnunum çalışanlar da öyle

Nerde yaptırdınız doğu fertil mi ? Benden birtakım testler istedi doktorum onların sonucunu bekliyorum muayene için oraya gidiyorum doktorumdan çok memnunum çalışanlar da öyle
yok ozel bir klinikte yaptirdim olmadı ama dogufertili onermisler arkadaşları orasi iyi demişler

Back
X