Malatya Tüp bebek

fkry23

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
31
4
16
43
Merhabalar malatya da tüp bebek tedavisi olan var mı? Hangi merkez iyi ? Laboratuvar, embriyolog ve doktor olarak öneriniz var mı?

Merhabalar malatya da tüp bebek tedavisi olan var mı? Hangi merkez iyi ? Laboratuvar, embriyolog ve doktor olarak öneriniz var mı?
Merhaba canım dogufertilde dün transferim oldu genel olarak memnunum bakalım sonuç ne olacak bekliyoruz🙏

Merhaba canım dogufertilde dün transferim oldu genel olarak memnunum bakalım sonuç ne olacak bekliyoruz🙏
Bende kararsız kaldım canım kayseriye mi gideyim malatya da mı başlayayım . Depremden sonra hiçbirşey eskisi gibi değil

Bende kararsız kaldım canım kayseriye mi gideyim malatya da mı başlayayım . Depremden sonra hiçbirşey eskisi gibi değil
Tabi seni etkilemek istemem imkanın nereye uygunsa orda yaptır canım Rabbim yardimcin olsun

Canım estağfurullah iyi bir merkez mi diye tereddütteyim malum depremde denizhan bey gitti
Evet şuan uğraş hoca sadece var ama dediğim gibi ben memnunum tabi uğraş hoca çok pozitif insana umut aşılayan biri zaten Malatya'da da şuan pek bı seçenek yok benim için öyle en azından

Ben daha başlamadım nasipse kasımda gideceğim. Sizin tedavi nasıldı

Canım sonucumu bugün öğrendim pozitif çok şükür Rabbim bu yolda emek harcayan kim varsa emeklerini boşa çıkarmasın 🥰🙏
Benim olumsuz oldu Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sizin adınıza çok sevindim😊🤲

Back
X