Orda denemeyi düşünmüyorum doktor arastryrm en iyisi olsun istyrm 3.tup bebek denemem olcak Mustafa taş sıcak geliyo bana bilmiyorumTekrar seneyecek misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orda denemeyi düşünmüyorum doktor arastryrm en iyisi olsun istyrm 3.tup bebek denemem olcak Mustafa taş sıcak geliyo bana bilmiyorumTekrar seneyecek misiniz
Bende oraya gitmeyi düşünüyorum nasipse kasım gibiOrda denemeyi düşünmüyorum doktor arastryrm en iyisi olsun istyrm 3.tup bebek denemem olcak Mustafa taş sıcak geliyo bana bilmiyorum
Ben yeni tedaviden çıktım hem maddi hem manevi olarak kendime gelmem lazm bir kaç ay sonra bende yapcm İnşallah sizde hayırlısıyla pozitif sonucu alırsınızBende oraya gitmeyi düşünüyorum nasipse kasım gibi
İnşallah siz gidersenz sizden bilgi alrm bendeBende oraya gitmeyi düşünüyorum nasipse kasım gibi
Çok teşekkür ederim amin inşallahBen yeni tedaviden çıktım hem maddi hem manevi olarak kendime gelmem lazm bir kaç ay sonra bende yapcm İnşallah sizde hayırlısıyla pozitif sonucu alırsınız
Valla ben memnun kaldım çok şükür sonucunu da aldımAllah hayırlı etsin. Uğraş hoca iyi mi
Allah hayırlı etsin inşallahValla ben memnun kaldım çok şükür sonucunu da aldım![]()
Çok teşekkür ederim. Bebişiniz hayırlı olsundoğu fertil uğraş hocada tüp bebek yaptık 2.denemede tuttu çok şükür
neresi olursa olsun hemencecik pozitif görmenizi diliyorum![]()
çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim. Bebişiniz hayırlı olsun![]()
Doğu fertil mi çok ilgisizO kadar ilginiz bı yer ki insanın çileden çıkarıyor insan eli mahkum iken
Merhabalar hayırlı olsun bebesuniz. Sağlıcakla kucaginiza alin.doğu fertil uğraş hocada tüp bebek yaptık 2.denemede tuttu çok şükür
neresi olursa olsun hemencecik pozitif görmenizi diliyorum![]()
Bende orda olmayı düşünüyorum.Ben daha başlamadım nasipse kasımda gideceğim. Sizin tedavi nasıldı
Hayır daha gitmedim siz başladınız mıBende orda olmayı düşünüyorum.
Siz sürece başladınız mı ?
Fiyat olarak ne dediler size acaba ?
Bende bu hafta başlayacağım. Regl olmayı bekliyorum.Hayır daha gitmedim siz başladınız mı
Ön görüşme için gittiniz miBende bu hafta başlayacağım. Regl olmayı bekliyorum.
Ben göz de hast. Zer-can hocaya gidiyordum. Bir kez aşılama olmayınca tüp bebeğe yönlendirdi. Onu da do-gu fet-til de yapacakmışÖn görüşme için gittiniz mi
çok teşekkür ederim yaklaşık 40 bin tutmuştu 1.5 yıl oldu neredeyseMerhabalar hayırlı olsun bebesuniz. Sağlıcakla kucaginiza alin.
fiyat ne kadar tuttu acaba.
Teşekkür ederim.çok teşekkür ederim yaklaşık 40 bin tutmuştu 1.5 yıl oldu neredeyse