Yöresel Tarif MALATYA YÖRESİ ANALI KIZLI KÖFTE.. Sponsor Nevreste'nin Yemek Topiği & Hanımablam

Yöresel Yemekler
Ellerine saglik..benimde yöremin yemegi bu...nede cok severim bir bilsen

cok ugrasmissin gercektende..Basarilar...

Öyle mi canım siz daha iyi bilirsiniz o zaman ben elimden geldiğince benzetmeye çalıştım. Beğendiyseniz ne mutlu bana. Teşekkürler ediyorumm

İçli köfte ve benzerlerine bayılıyorum ya..
Ellerine sağlık dejavucum, nefis görünüyorlar

Bendee medim çok seviyorum ama ilk defa kendim denedim içli köfteyi zaten bu yemeği ilk defa yapıyorum noral içli köfteden daha zormuş. Çok teşekkürler canımm

Ellerine emeklerine sağlık, içli köfte mantığında, ocakta harçla pişiyor olması da ayrı lezzet katmıştır büyük ihtimalle.
Bu gece yarışma topiklerine uğramamalıydım

Ellerine emeklerine sağlık, içli köfte mantığında, ocakta harçla pişiyor olması da ayrı lezzet katmıştır büyük ihtimalle.
Bu gece yarışma topiklerine uğramamalıydım

Mune çok teşekkür ederim. Normal içli köfteden hamuruyla da ayrılıyor aslında değişik sulu bir yemek. Ben de nevoşun yemek topiğide gördüm daha önceden biliyordum ama öyle ayrıntılı değil. Kalkıştım yaptım birşeyler çktı ortaya kendimce.

Sedacim ne guzel Malatya yemegi yapmissin cok guzel gorunuyor ellerine saglik...

ellerine saglik canim cok yapmak tatmak istedim bir yemek

herkes yapti yedi bir ben gibi tembel kaldi

yarismada basarilar dilerim

Sedacim ne guzel Malatya yemegi yapmissin cok guzel gorunuyor ellerine saglik...

Canım çok teşekkürler.. Beğenmene sevindim..

ellerine saglik canim cok yapmak tatmak istedim bir yemek

herkes yapti yedi bir ben gibi tembel kaldi

yarismada basarilar dilerim

Rabişim canımm nasılsınn görüşemiyoruz hiç. Çok özledi seni ben

Canım gerçekten zor ama girişince bir şekilde yapılıyor bende yarışma için yaptım ne zamandır niyetim vardı yoksa yapacağım yoktu. Tabi her zaman yapanlar gibi olmamıştır ama idare eder artık. Çok teşekürler canım benimm

ellerine sağlık canımm çok güzel görünüyorlar...benim yapıp becereceğim iş değil belki denerim bir gün senin tarifinlee inşaallah..Yarışmada başarılar diliyorumm

malatya malatya bulunmaz esimemeleketimin güzel yemegi ellerine saglık

Sedacım ellerine sağlık tatlım .

Hiç yemedim ama çok duydum bu anneler ve kızlarını Ama içli köfteye benziyor bu da demek oluyor ki harika bir şey

Yarışmada başarılar diliyorum canım

Sedacım ellerine sağlık tatlım .

Hiç yemedim ama çok duydum bu anneler ve kızlarını Ama içli köfteye benziyor bu da demek oluyor ki harika bir şey

Yarışmada başarılar diliyorum canım

Çok teşekkür ederim Ausum deniz ürünleri kategoridaşımm benim.. Evet ona benziyor hamuru biraz daha farklı. Ama denenmesi gereken bir tarif sulu yemek anlamında güzel olur. Ancak uğraştırıcı işte her zaman yapılabilecek birşey değil. Bende yarışma gazıyla yaptım çok denemek istiyordum vesile oldu

Evet tatlım epey zaman alan bir tarif . Umarım emeklerinin karşılığını alırsın , tekrar başarılar diliyorum .

Ahh ahhh ne güzel kategoriydi bizimkisi , komşuluk oynardık sen , ben , sahafat

Evet tatlım epey zaman alan bir tarif . Umarım emeklerinin karşılığını alırsın , tekrar başarılar diliyorum .

Ahh ahhh ne güzel kategoriydi bizimkisi , komşuluk oynardık sen , ben , sahafat

Kısmet canım hiç belli olmaz bu işler biliyorsun.

Hem de nasıl güzeldi ya hiç sonuca odaklanmamıştık bile muhabbet sohbet. Yine bir kategoride olmayı isterim seninle tabi bir daha katlılırsam. O zamandan beri bir daha katılmadım işte 2. katılmam bundan da alırım ağzımın payını otururum aşağıya

bende seni cok özledim sedam ama bu calisma hayati maf etti beni

görüntüsü muhtesem tadida muhakkak öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…