- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
hayor diyemem gercekten canim:) dusunmen yeter on numara ollmus tatlm :)sağol bebeğim benim gel sanada yapayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayor diyemem gercekten canim:) dusunmen yeter on numara ollmus tatlm :)sağol bebeğim benim gel sanada yapayım![]()
teşekkürlerimi sunuyorum efendiiiiiimmhayor diyemem gercekten canim:) dusunmen yeter on numara ollmus tatlm :)![]()
Norma içli kofteyi yapmistim daha önce ama bu yemeği yapmamıştımİlk defa deneyip içli köfte yaptıysanız helal olsun. Çok lezzetli görünüyor. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim. :)
Teşekkür ederimmmmmmGerçekten muhteşem görünüyor, ellerinize sağlık..
Konunuzu balla böleyim de, google amca yazmışsınız, google 'ın amca olduğunu nerden biliyorsunuz, illaha herşeyi erkekler mi bilir ?![]()
Burası kadınlar Kulübü, google amcaya yer yok, YAŞASIN GOOGLE TEYZETeşekkür ederimmmmmmöyle yaziverdim kiz aklima google teyze demek gelmedi
![]()
Ehehhehe valla doğru söylüyorsun kiz nasil aklıma gelmedi buuBurası kadınlar Kulübü, google amcaya yer yok, YAŞASIN GOOGLE TEYZE![]()
bende nedense AMCA diyorumGerçekten muhteşem görünüyor, ellerinize sağlık..
Konunuzu balla böleyim de, google amca yazmışsınız, google 'ın amca olduğunu nerden biliyorsunuz, illaha herşeyi erkekler mi bilir ?![]()
Teşekkür ederim kardelencim :))sevdiğim bir yemek :) güzel görnüyor ellerinize sağlık başarılar dilerim
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık.Çok güzel görünüyor.Başarılar dilerim.
tam anlamıyla olmasa da bu kadar olduİlk yapmana gore harika olmus, deniycem .
Yarismada basarilar anonim
Teşekkür ederimEline sağlık.
Baya zahmetli bir yemekmiş.