Malatyada iyi bir ürolog

ese44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
357
82
73
Elazığ
merba kızlar yardımcı olursanız sevinirim malatyada iyi bir i
ürolog arıyorum eşim rahtsızlandı ağrıları başladı aniden ve kime götürecemi bilmiyorum
kimseyede sorulmuyor bu yanlış insanların eline düşmekte istemiyorum kızlar acil yardım lütfen

Canım merhaba öncelikle esine çook gecmis olsun.. neyi var kuzum esinin, rahatsızlığını söylersen ona göre yardımcı olabilirim

Canım eğer gidebilirseniz üroloji de en iyi yer Araştırma Hastanesi.. orda Fatih Oğuz diye bu dr var. Daha önce bir cok hastanede çalışmış alanında uzman bi dr.. Dedemin ve babamın ameliyatlarini da o yapti tek kelimeyle mükemmel bir insan.. kesinlikle ona gidinderim ben..
Ama araştırmaya gitmek istemiyoruz dersen de park hastanesinde Ali Turunç var. O da iyi bir dr.. esine acil sifalar diliyorum hemserim, ins önemli bişeyi yoktur.

Canım eğer gidebilirseniz üroloji de en iyi yer Araştırma Hastanesi.. orda Fatih Oğuz diye bu dr var. Daha önce bir cok hastanede çalışmış alanında uzman bi dr.. Dedemin ve babamın ameliyatlarini da o yapti tek kelimeyle mükemmel bir insan.. kesinlikle ona gidinderim ben..
Ama araştırmaya gitmek istemiyoruz dersen de park hastanesinde Ali Turunç var. O da iyi bir dr.. esine acil sifalar diliyorum hemserim, ins önemli bişeyi yoktur.

Allah razı olsun cnm çok saol ilgilendiğin için eşim doktora gitmekten hoşlanmıyor hiç çeke çeke götüryorum
birde iğnler filan kullanıo çocuk meslesi için iyice soğudu adam
o yüzdena raştırmaya götüremem ama park hastenesi olur biz gözdeye gittik
zülküf beye varikoselle iltihap çıktı çok şükür ,Allah korktuma uğratmadı
ama varikosel ameliyetı içinde iyi bir araitırma yapmamız lazım tabi
teşkkürler tekrar

Son düzenleme:
Allah razı olsun cnm çok saol ilgilendiğin için eşim doktora gitmekten hoşlanmıyor hiç çeke çeke götüryorum
birde iğnler filan kullanıo çocuk meslesi için iyice soğudu adam
o yüzdena raştırmaya götüremem ama park hastenesi olur biz gözdeye gittik
zülküf beye varikoselle iltihap çıktı çok şükür ,Allah korktuma uğratmadı
ama varikosel ameliyetı içinde iyi bir araitırma yapmamız lazım tabi
teşkkürler tekrar

merhabalar canım,
internette malatya da ürologları araştırırken senin yazına denk geldim. benim de eşimde varikosel var. ameliyat olacak. biz iki doktor arasında kaldık.

ali turunç ve ahmet soylu.

siz ameliyat oldunuz mu hangi doktoru tavsiye edersiniz?

merhabalar canım,
internette malatya da ürologları araştırırken senin yazına denk geldim. benim de eşimde varikosel var. ameliyat olacak. biz iki doktor arasında kaldık.

ali turunç ve ahmet soylu.

siz ameliyat oldunuz mu hangi doktoru tavsiye edersiniz?

canm kusura bakma baya geç cevap vermiş oldum
eşim ameliyat olmadı dah karar veremedik ve o kadar karışıkki kafam
ama ahmet soylu yu düşünmüyorum çünki biz ona gittik muayene için
direk microtese dedi ve biraz başından savdı ve onu listeden çıkardım
araştırma hastanesindeki doktorlara bakıyorum şimdi
sen ne yaptın ameliyatı?
çok geçmiş olsun

canm kusura bakma baya geç cevap vermiş oldum
eşim ameliyat olmadı dah karar veremedik ve o kadar karışıkki kafam
ama ahmet soylu yu düşünmüyorum çünki biz ona gittik muayene için
direk microtese dedi ve biraz başından savdı ve onu listeden çıkardım
araştırma hastanesindeki doktorlara bakıyorum şimdi
sen ne yaptın ameliyatı?
çok geçmiş olsun

önemli değil canım biz ameliyatı yaptırdık canım ali turunç a. memnun da kaldık tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar. ben ve eşim 11 senelik evli olmamıza rağmen bir türlü evlat sahibi olamadık. Park Hastanesinde çalışan Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Çelik beyle tanışana kadar gezmediğimiz uzman hekim neredeyse kalmadı. Eşimin Varikosel ameliyatını çok başarılı gerçekleştirdi. Daha sonradan uyguladığı tedavi yöntemi ile birlikte 2 aylık gebe olduğumun müjdesini sizlere vermek istiyorum. Kısırlık tedavisinde ülkemizde ne yazık ki erkekler sıkıntı yaşamakta ve biz hanımlara da yaşatmaktalar. Doktora gitmiyorlar ya da toplum baskısı sebebiyle doktora gitmekten çekiniyorlar. Fakat size açık yüreklilikle belirtmek isterim ki malatya'da kısırlık tedavisi konusunda Hüseyin Bey, bizlere vermiş olduğu destek ve moral ile birlikte eşimin ve benim korkularımızın çok kısa süre içerisinde geçmesini sağladı. Ayrıca bizlere yaklaşımı o kadar içtendi ki, Malatya'da üroloji uzmanı arayanlar kesinlikle ve kesinlikle şu an Park Hastanesinde görevli olan Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Çelik Beyden randevu alarak gitmelerini öneriyorum.

Back
X