- Konu Sahibi prenses1805
-
Merhabalar,
arkadaşlar doktor konusunda kararsızım lütfen yardımcı olun. henüz hamileliğim 6. haftası içindeyim. malatya da yaşıyorum doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. kesinlikle gitme dediğiniz doktorlar varsa onları da duymak isterim.
yardımcı olun. çok tedirginim:18:
doktor önerilerinizi bekliyorum
Şimdi hangi doktora gidiyorsun merak ettim. Benim doktorum Zehra Kuzuydu fakat doktorumu degistirmeye karar verdim... sadece doktor da yetmiyor iyi bir hastane de olmalı. Kaliteli personele özellikle de doğumda kurtaj sezeryan vs gibi operasyonlarda cok ihtiyaç duyuluyor. Park hastanesinden memnun kalmadim ben damar yolu acacam diye delik deşik ettiler elimi kolumu. Annen azarlayinca da bilmesek burada ne işimiz var diye de cvp veriyorlar bir de.. bilseler bulurlardi üçuncu hemsire ancak buldu.. doktor da beni kandirdi zaten ayy hangisini anlatayim.Merhabalar,
arkadaşlar doktor konusunda kararsızım lütfen yardımcı olun. henüz hamileliğim 6. haftası içindeyim. malatya da yaşıyorum doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. kesinlikle gitme dediğiniz doktorlar varsa onları da duymak isterim.
yardımcı olun. çok tedirginim:18:
doktor önerilerinizi bekliyorum
Gözde Hastanesi ne gidiyorum sıtma pınarı şubesine Nuriye Duras için gitmiştim ama izinde olduğundan Zercan Kalı'ya randevu aldım doktorun ilgisinden memnun kalınca devam ettim hala Zercan Kalı doktorum memnunum güler yüzlü bir doktor her kontrolde durumumu soruyor en son görüşmemizden bu yana nasıl olduğumu soruyor ondan sonra muayeneye başlıyor. Ben sormadam gerekli bilgileri söylüyor. Kafama takılan birsey olursa ya da rahatsızlığım olursa telefonla arıyorum detaylı bilgi veriyor.Şimdi hangi doktora gidiyorsun merak ettim. Benim doktorum Zehra Kuzuydu fakat doktorumu degistirmeye karar verdim... sadece doktor da yetmiyor iyi bir hastane de olmalı. Kaliteli personele özellikle de doğumda kurtaj sezeryan vs gibi operasyonlarda cok ihtiyaç duyuluyor. Park hastanesinden memnun kalmadim ben damar yolu acacam diye delik deşik ettiler elimi kolumu. Annen azarlayinca da bilmesek burada ne işimiz var diye de cvp veriyorlar bir de.. bilseler bulurlardi üçuncu hemsire ancak buldu.. doktor da beni kandirdi zaten ayy hangisini anlatayim.
Ubeyid Akçin , Selma orman,Nuri'ye duras bu Üçünde giden tanıdıklarım oldu doğumlarını da Yaptılar çok memnunlar
Cvp için tşk ederim canim sen hangi Gözde ye gidiyorsun? Sıtma pınardaki mi?Gözde Hastanesi ne gidiyorum sıtma pınarı şubesine Nuriye Duras için gitmiştim ama izinde olduğundan Zercan Kalı'ya randevu aldım doktorun ilgisinden memnun kalınca devam ettim hala Zercan Kalı doktorum memnunum güler yüzlü bir doktor her kontrolde durumumu soruyor en son görüşmemizden bu yana nasıl olduğumu soruyor ondan sonra muayeneye başlıyor. Ben sormadam gerekli bilgileri söylüyor. Kafama takılan birsey olursa ya da rahatsızlığım olursa telefonla arıyorum detaylı bilgi veriyor.
Ah ah kan alma,damar yolu falan benimde derdim ya park hastanesine bende gitmiştim bir serum takamadilar bilek kemiğime kadar 7 yerinden falan girdiler olmadı sonuc olarak serum takilamadi ,kan da alamadılar. Ustelik sorun da bendeymis Gözde de hep tek seferde alıyorlar kanımı hiç sorun yaşamıyorum daha iki gün önce kan tahlili yaptırdım kolayca aldılar kanımı. Gözde Hastanesi hakkinda bu konuda hep olumlu yorumlar duyuyordum zaten tavsiye ederim.
Evet sıtma pınar dakiCvp için tşk ederim canim sen hangi Gözde ye gidiyorsun? Sıtma pınardaki mi?
Hımm Sağol cvp için cnm. Orası bana uzak düşüyor ikk vasıta degismem gerekiyor. Kışla biraz daha yakin en azından tek vasitayla gidebilirim diyorum. Bakalım orda da vardır inşallah iyi bir doktor.Evet sıtma pınar daki
merhaba ben de malatya'da güvenebileceğim bir doktor arıyorum. hamileyim, Nuriye Duras'a gitmeyi düşünüyorum siz memnun musunuz?dün gittim nuriye duras a ilgilendi güzel geçti tatlı bi bayan sıcak kanlı devam edecegım gıtmeye tavsıye ederim
eğer sadece kadın hastalıkları için gidecekseniz nuriye duras iyi fakat.çocuğunuz olmadığı için gidecekseniz yetersizmerhaba ben de malatya'da güvenebileceğim bir doktor arıyorum. hamileyim, Nuriye Duras'a gitmeyi düşünüyorum siz memnun musunuz?
zehra kuzu ya gitmeyin benim 8 aylık bebeğimde suyum aniden fazlalaştı araştırma ya gönderedi beni sonra aradım kendisini telefonlara bile cevap vermediler sürekli hastası var konuşamaz sizinle dediler ancak para yiyorlar haram olsun onlara yedirdiğim paralar yarı yolda bıraktılar beni
Bu arada şuan hangi doktora gidiyorsun?zehra kuzu ya gitmeyin benim 8 aylık bebeğimde suyum aniden fazlalaştı araştırma ya gönderedi beni sonra aradım kendisini telefonlara bile cevap vermediler sürekli hastası var konuşamaz sizinle dediler ancak para yiyorlar haram olsun onlara yedirdiğim paralar yarı yolda bıraktılar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?