Malatya'da kadın doğum doktoru Önerilerinizz

Özlem gül soyutemize gidiyorum önce Rabbimin izniyle e sonra onun tedavisiyle gebe kaldım iyi bir Dr ama benim ikiz gebelik araştırma hastanesine git diyo herkes erken doğum olabilir diye kararsizim napiym
Ikiz gebelik mi? Ayy şimdiden Allah yardımcın olsun canım... neden arastirmaya gitmeni istiyor nasil4 bir risk var ki?

Doktorumda n memnunum ama etraftakiler ikiz gebelik riskli araştırmaya git diyorlar özele gidip son dk acil bisey olunca aaraştırmadaki doktorlar şimdiye kadar neredeydin kime gittiysen şimdiye kadar ona gitseydin diyorlarmış aslında haklilar özel deki Dr lara para yediriyoruz son dk araştırmaya gidiyoruz ama arastirmada çok uzak ve çok bekliyorum hep stres stres

Arastirmada her turlu müdahale var doktorlar docent özelde yok bilmiyorum napmaliyim
Tatlım kafanı karıştırmak gibi olmasin ama söylemeden de edemeyeceğim. Ben iki kurtaj bir miyom ameliyati geçirdim. Ilk kueyajimi ve Miyom ameliyatimi istanbulda doçent dr Alpaslan bey yaptı. Ozel hastanede bir doktor fakat daha evvel universitede ve Şişli araştırma hastanesinde falan calışmış bir doktor. Ben iatanbulda tatildeyken hamile kadigimi ohrenince bu doktoruma gittim. Sagolsun 8 haftaya kadar iyi ilgilendi. Fakat benim malatyaya dönmem gerekiyordu. Senin gibi özel hastanelere ve doktorlarina güvenim kalmamıştı. Kime nereye gidecegime bir türlü karar veremiyordum. Bu istanbuldaki doktoruma danıstim. Benimki de riskli gebelik oldugu icin akkima araştırma hastanesi geldi onu sordum. Tanidigi varsa yonlendirsin diye. Araştırmaya gitmeni tavsiye etmem dedi şok olduk. Neden dedik tabi hemen merakla. Kontrolleri genelde stajyerler, asistanlar yapıyor dedi. Dogumuna ancak prof. Girer belki diye umitsiz de konuşunca vazgectim arastirmadan. Iyi ki de vaz geçmişim. Son bir aydir haftada iki kere dktora gidoyorum kontrol icin malum riskli bir gebeligim var. Universiteye her hafta gitmek ne zor olurdu. Hususi arabamiz da yok çünkü... bi de asistanlar ilgileniyor çoğunlukla dediydi bilkiyorum gerçekten öyle mi eger öyleyse bir doktorun olsun seni bilsin ameliyatina da o girsin daha iyi..

Ben de özlem hanima gidiyorum. O kadar memnun kaldim ki baska bir doktora hic gorunmedim. Insallah dogumdan da memnun kalırım. Çünkü doktorun ve hastanenin iyisi operasyonlar da belli oluyor.

Allah iyilerle karsilastirsin ne diyim.. umarim dogru karar verir ve memnun kalirsin..

Sağol canım bilmiyorum ya diyelimki erken doğum oldu kuvozde kalmaları gerek bebislerin o zaman nolcak özelhhastanede bildiğimkkadarıyla kuvoz yok özlem hanımdancçok memnunum bilmiyorum napcam

Sağol canım bilmiyorum ya diyelimki erken doğum oldu kuvozde kalmaları gerek bebislerin o zaman nolcak özelhhastanede bildiğimkkadarıyla kuvoz yok özlem hanımdancçok memnunum bilmiyorum napcam

Gözde hastanesinin yenidoğan yoğun bakım ünitesi var sanırım. Istersen sitesinden araştır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…