- Konu Sahibi gelincik44
-
canım mutlaka bizleride haberdar et kaça mal oluyor,gittiğin doktor ve hastahane nasıl ilgilimi,labaratuvarları nasıl,kaç bebek yapmışlar bunları iyi araştır bize de söylersen seviniriz.bende doğu fertili araştırıyorum hala tedavi sürecimizi paylaşalım çünkü ikimizinde hemen hemen aynı sayılır erkek faktör.eşime vitemin ilaçları verecekler yarın doktorumun yanına gideceğiz size buradan yazarım.irtibatı koparmayalım canım anne olana kadar durmak yok
doğufertil nasıl ?? nekadara mal oluyor bana genelde istanbuldakileri söylediler umut bahçeci tüp bebek merkezlerini
s.a. hanımlar iyisinizdir işllah kaç gündür bakamadım foruma
ben istanbula gittim bahsettiğim doktora eşimin değerleri pek iyi çıkması ama doktr ümitli konuştu önce tedavi dedi sonra
duruma göre bakarız dedi ama 2 yılı bulabilirmiş tedavi Allahımdan sabırlar diliyorum bu süre için cümlemize de
bende durumlar böyle Allaha emanet olun
canım hoşgeldin.eşinin sonucu ne çıktı ve neden 2 yıl sürecek ilaç falan verdimi paylaşırsan sevinirim.buarada hangi hastaneye gittin ne kadar tutuyor tüp bebek?
hoşbulduk cnm varikosel ve azosperm çıktı değerlerin ebaktı ilaç tedavisine başlanınac önce çğneler verdi onalr yapılacak 45 günde bir yapılıyor iğneler o yüzden uzun sürüyor tüp bebeğe gelmeemiz için daha çok yol katetmemiz lazım bizim
bezmialem hastanesi celalettin peruya gittik bende bu forumda duydum hocayı ilgili alakalı bir insan çok umutlandım ben işallah umutlarım boşa çıkmaz
canım allah yardımcınız olsun.ben ilkdefa duydum doktoru, umarım iyi olur bende haziran gibi başlayacam tüp bebeğe umarım tutar yoksa ankaraya gidecem.timur gürkana giderim adam bu işin kitabını yazmış
Malatya'da tüp bebek yaptıran var mı aranızda
Şu an 18 haftalık hamileyim.18 Ocak 2014 tarihinde Fethiye Ersan Tüp Bebek merkezinde Anakaradan gelip tedavi oldum.Kesinlikle doktorumuz tavsiye ediyorum.Benim 2. Çocuğum olucak inş. Durumumu anlatmam baya uzun olur.Aşağıdaki linki tıklarsanız bilgi sahibi olabilirsiniz.Malatyadaki tek genetik merkez olduğunuda hatırlatayım.İnş. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız....http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=593771...
Ben doğufertilde tüp bebek yaptırdım, çok şükür pozitifi de gördük
Fethiye hanımı tanıyorum, kendisini çok seviyorum fakat merkez için çok olumlu şeyler duymamıştım o yüzden hiç gitmedim.
zaten Denizhan bey beni 2 yıldır takip ediyordu, çok ilgili, inançlı, başarılı ve çok sempatik bir doktor.
Çok şükür başarılı bir ekip ve 8 senedir anne olmak isteyen birisi için güzel bi iş çıkardılar
Merhaba, doğufertilden çok memnunum, zaten Denizhan hocanın hastasıydım, çok başarılı olduğunu duymuştum çok şükür ki şahit de oldum canım, ekip çok başarılı birkere, Hatta Denizhan Hocanın çok zor bir hastasıydım, ismimi verirsen seninle de çok iyi ilgilenirler,merhaba,bende doğu fertilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.nasıl memnun kaldınızmı acaba? süreç nasıl geçti.
Merhaba, doğufertilden çok memnunum, zaten Denizhan hocanın hastasıydım, çok başarılı olduğunu duymuştum çok şükür ki şahit de oldum canım, ekip çok başarılı birkere, Hatta Denizhan Hocanın çok zor bir hastasıydım, ismimi verirsen seninle de çok iyi ilgilenirler,
umarım güzel Haberlerini alırız
Malatya'da mı oturuyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?