- Konu Sahibi gelincik44
-
sizin bu yorumunuzu okumustum ve aklımda soru ısaertı olusmustu. keske sızı dınleseydım. teshısınız cok dogru ama kesınlıkleben bir kere fethiye ersana sadice muayen için gittim hemen tüp bebek demeye başladı bana ve çok ters ilgisizlerdi bir daha gitmeyi düşünmüyorum muayne için 2 yıl önce 100 lira aldılar çok geldi bana önki sadice konuştuk oda sonraki süreçte masraflarınıdan düşeceğiz demişti ilginç bir yer yani
Bebeğiniz ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah.Bizimde bebeğimiz 2.5 ay önce dünyaya geldi bize bu güzelliği yaşatan Dr.Fethiye Ersan ve ekibine teşekkür ederim.....Bebeğimizin çok şükür 20 gün önce sağlıkla kucağımıza aldık.Bize tedavimiz sırasında ve hamilelik boyunca uzakta da olsa her zaman destek olan doktorumuz Fethiye Ersan Hanımefendiye ve ekibine teşekkür ediyorum Ankarada oturduğumuz için doğumum Ankarada oldu isteyen herkese Allah bu güzel duyguyu nasip etsin inşaallah....
Bebeğimizin çok şükür 20 gün önce sağlıkla kucağımıza aldık.Bize tedavimiz sırasında ve hamilelik boyunca uzakta da olsa her zaman destek olan doktorumuz Fethiye Ersan Hanımefendiye ve ekibine teşekkür ediyorum Ankarada oturduğumuz için doğumum Ankarada oldu isteyen herkese Allah bu güzel duyguyu nasip etsin inşaallah....
Bebeğimizin çok şükür 20 gün önce sağlıkla kucağımıza aldık.Bize tedavimiz sırasında ve hamilelik boyunca uzakta da olsa her zaman destek olan doktorumuz Fethiye Ersan Hanımefendiye ve ekibine teşekkür ediyorum Ankarada oturduğumuz için doğumum Ankarada oldu isteyen herkese Allah bu güzel duyguyu nasip etsin inşaallah....
selam,ancak ben sizinle aynı fikirde değilim orası son derece elit ve ilgili bir merkez.kesinlikle hiç düşünülmeden gidilecek bir tüp bebek merkezi.ayrıca fethiye hanım başından itibaren hastayla birebir ilgileniyor tabiki asistanların sorumluluklarınıda o yapacak diyil,bir hekim olarak ilgili konularla zaten ilgileniyor,ben fethıye ersanda yaptırdım negatıf sonuc. ama oraya gıderken aynen su cumleyi kurmustum SONUC POZITIF DAHI OLSA BURAYI KIMSEYE TAVSIYE ETMEM demıstım. tabıkı tedavı kısıye ozeldır herkes aynı dusunmeye bılır benımle. orada tedavı gorup de cok memnun olanlar da var. oncak ben orda kendımı hıc ozel hıssetmedım. doktor senı 2 dk goruyor bırsey soylemıyor odadan cıkıyorsun sana ordakı gorevlı kız anlatıyor durumunu sımdı durumunuz bu bundan sonra soyle olacak falan fılan dıye.malatyadakı baska tup bebek merkezlerı hakkında bır bılgım yok bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım fethiye ersanda tedavi görüyorum huzurla gidiyorum ekip çok ilgili diğer merkezleride gördüm ama bu ekip daha sıcak ilgili her sorumu gayet açıklayıcı cevapladılar fethiye hanım konunun ehli bukadar gittiğim doktorların hiçbiri beni bukadar aydınlatıp değerlendirmemişti embriyolog çok deneyimli tanıştım bir çok embriyolog yetiştirmiş içim çok rahat kısmet artık sonuç negatifde olsa ekibe çok güvendim.....Baska malatyada tup bebek yaptiran varmi sanirim dogu fertil daha basarili
Insallah pozitif ssonuc alirsin canimMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım fethiye ersanda tedavi görüyorum huzurla gidiyorum ekip çok ilgili diğer merkezleride gördüm ama bu ekip daha sıcak ilgili her sorumu gayet açıklayıcı cevapladılar fethiye hanım konunun ehli bukadar gittiğim doktorların hiçbiri beni bukadar aydınlatıp değerlendirmemişti embriyolog çok deneyimli tanıştım bir çok embriyolog yetiştirmiş içim çok rahat kısmet artık sonuç negatifde olsa ekibe çok güvendim.....
Sizin sorununiz neydi peki insallah bebeginize kavusursunuzmerhaba herkese. tup bebek yaptııracak olan arkadaslar ıcın bır bılgı olsun dıye basımdan gecenlerı yazmak ıstıyorum. gecen sene fethıye ersanda tup bebek yaptırdım malatyaya yenı tayın oldugumuz ıcın arastırmamıstık fazla bız sadece gorusmeye gıttık tabı hemen ılgı alaka calısanlardan kandık bızde. sonuc negatıf ama benı uzen negatıf olmasından cok oradakı yasadıgım olumsuzluklar benım sınırlerımı bozmaktan baska bır sey yapmadılar. gereksız bır suru ıslem ve paramız gıttı. suan baska bır doktora gıdıyorum ve fethıye ersanda ne kadar zman kaybettıgımı ve bos yere sis işlemi genetık tanı işlemi yaptırmısım dıyorum. malatyada kıme fethıye ersanda yaptırdım tup bebek desem herkes aynı cumleyı kuruyor neden gıttın oraya dıyorlar. kadın dogum guven meselesıdır ben bu guvenı orda bulamadım cok enteresan bır yer orası. bunlar benım fıkrım tabıkı herkes katılmak zorundada degıl bana. suan gıttıgım doktordan cok da memnunum en azından artıkk acıklanamayan kısırlık sorunundan kurtulduk 5 yıldan sonra adam akıllı bır doktor bıze sorunumuzun ne oldugunu soyledı ısteyen olursa doktorun adını da soyleyebılırım. bebeıs olursa yazarım sıze hanımlar
alta yazdm cevabı yanlıslıklaSizin sorununiz neydi peki insallah bebeginize kavusursunuz
Bende fethiye ersanda tüp bebek yaptırdım size katılmıyorum neden boş olsunki yapılanlar bakın gebe kalmak yetmiyor eve bebeklerimizle gitmek önemli ben arkadaşımın tavsiyesi ile gittim o gebe şuan malatyada ki diğer özel yerlerde denemişti hep düşüğü oluyodu bunun sebebi araştırıldı ve şuan 28 haftalık gebe ilgi alaka sizinde bahsettiğiniz gibi süper.... Tabi inş hepimiz çocuklarımızı kucağımuza alırız amacımız bu lütfen bizleri böyle etkilemeyin hepimiz burda umut bekliyoruz dertleşiyoruz herşey boş dediğiniz işlemler belki benimde gebe kalmamı sağlıycak az kaldı sonucumun belli olmasına fethiye hoca harika bir doktor bence bende başka bir doktor için aynılarını düşünüyorum asıl onlar bence insanların umuduyla oynuyorlar ama yaptıran arkadaşlarıma köstek olmamak için isim vermiyorum inş hepimiz amacımıza ulaşırız...merhaba herkese. tup bebek yaptııracak olan arkadaslar ıcın bır bılgı olsun dıye basımdan gecenlerı yazmak ıstıyorum. gecen sene fethıye ersanda tup bebek yaptırdım malatyaya yenı tayın oldugumuz ıcın arastırmamıstık fazla bız sadece gorusmeye gıttık tabı hemen ılgı alaka calısanlardan kandık bızde. sonuc negatıf ama benı uzen negatıf olmasından cok oradakı yasadıgım olumsuzluklar benım sınırlerımı bozmaktan baska bır sey yapmadılar. gereksız bır suru ıslem ve paramız gıttı. suan baska bır doktora gıdıyorum ve fethıye ersanda ne kadar zman kaybettıgımı ve bos yere sis işlemi genetık tanı işlemi yaptırmısım dıyorum. malatyada kıme fethıye ersanda yaptırdım tup bebek desem herkes aynı cumleyı kuruyor neden gıttın oraya dıyorlar. kadın dogum guven meselesıdır ben bu guvenı orda bulamadım cok enteresan bır yer orası. bunlar benım fıkrım tabıkı herkes katılmak zorundada degıl bana. suan gıttıgım doktordan cok da memnunum en azından artıkk acıklanamayan kısırlık sorunundan kurtulduk 5 yıldan sonra adam akıllı bır doktor bıze sorunumuzun ne oldugunu soyledı ısteyen olursa doktorun adını da soyleyebılırım. bebeıs olursa yazarım sıze hanımlar
kusura bakmayında benım kımseye kostek oldugum yok ben memnun kalmadım ve bunu dıle getırıyorum sızın memnun olmanız da herkesın memnun olacagı anlamına gelmıyor zaten belırttım ben memnun degılım ama herkes benle aynı dusunmeyebılır dıye. tabıkı de ben bebek ısteyen arkadasların cocuk sahıbı olmasını ısterım ama ben tavsıye etmıyorum. kımseyı etkılemek gıbıde bır nıyetım yok dıger doktorlr babamın oglu degıl kı fark ettıysenız baska doktor adı vermedımBende fethiye ersanda tüp bebek yaptırdım size katılmıyorum neden boş olsunki yapılanlar bakın gebe kalmak yetmiyor eve bebeklerimizle gitmek önemli ben arkadaşımın tavsiyesi ile gittim o gebe şuan malatyada ki diğer özel yerlerde denemişti hep düşüğü oluyodu bunun sebebi araştırıldı ve şuan 28 haftalık gebe ilgi alaka sizinde bahsettiğiniz gibi süper.... Tabi inş hepimiz çocuklarımızı kucağımuza alırız amacımız bu lütfen bizleri böyle etkilemeyin hepimiz burda umut bekliyoruz dertleşiyoruz herşey boş dediğiniz işlemler belki benimde gebe kalmamı sağlıycak az kaldı sonucumun belli olmasına fethiye hoca harika bir doktor bence bende başka bir doktor için aynılarını düşünüyorum asıl onlar bence insanların umuduyla oynuyorlar ama yaptıran arkadaşlarıma köstek olmamak için isim vermiyorum inş hepimiz amacımıza ulaşırız...
bu arada ıns olumlu sonuc alırsınız rabbım ısteyen herkese nasıp etsınBende fethiye ersanda tüp bebek yaptırdım size katılmıyorum neden boş olsunki yapılanlar bakın gebe kalmak yetmiyor eve bebeklerimizle gitmek önemli ben arkadaşımın tavsiyesi ile gittim o gebe şuan malatyada ki diğer özel yerlerde denemişti hep düşüğü oluyodu bunun sebebi araştırıldı ve şuan 28 haftalık gebe ilgi alaka sizinde bahsettiğiniz gibi süper.... Tabi inş hepimiz çocuklarımızı kucağımuza alırız amacımız bu lütfen bizleri böyle etkilemeyin hepimiz burda umut bekliyoruz dertleşiyoruz herşey boş dediğiniz işlemler belki benimde gebe kalmamı sağlıycak az kaldı sonucumun belli olmasına fethiye hoca harika bir doktor bence bende başka bir doktor için aynılarını düşünüyorum asıl onlar bence insanların umuduyla oynuyorlar ama yaptıran arkadaşlarıma köstek olmamak için isim vermiyorum inş hepimiz amacımıza ulaşırız...
İnş bende olumlu sonuç alacağım günü bekliyorum... Genetik tahlillerin boş olduğunu söylemeniz üzdü beni emek veriyoruz hepimiz güzel sonuçlar bekliyoruz arada yaşadığım olumsuzluk falanda diyince böyle stresli bir dönemde illa ki etkileniyoruz benim doktoruma güvenim sonsuz yapılan hiçbir tahlilin boş olduğunu düşünmüyorumbu arada ıns olumlu sonuc alırsınız rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
bu arada ıns olumlu sonuc alırsınız rabbım ısteyen herkese nasıp etsın[/QUOTE
Sizde umarım iyi sonuçlar alırsınız ama erkenci davranmayın bazı doktorlarda bizleri anlamsız yere oyalıyabiliyorlar fethiye hoca yıllardır bu işi yapıyormuş gerçekten işin ehli arkadaşıma umut ışığı oldukar ya o kadar düşükten yıkımdan sonra onun için çok fazla güveniyorum...İnş bende olumlu sonuç alacağım günü bekliyorum... Genetik tahlillerin boş olduğunu söylemeniz üzdü beni emek veriyoruz hepimiz güzel sonuçlar bekliyoruz arada yaşadığım olumsuzluk falanda diyince böyle stresli bir dönemde illa ki etkileniyoruz benim doktoruma güvenim sonsuz yapılan hiçbir tahlilin boş olduğunu düşünmüyorum
Kesinlikle haklısınız bende emin adımlarla ilelemek istiyorum bebeğimi bulduktan sonra düşük yaparak yada herhangi bir şekilde kaybetmek istemiyorum onun için verilen diyetlerde yapılan testlerde benim için çok anlamlı ama amaç bebeğimizibence herkesın olaylara bakıs acısı farklı mesela ben detaycıyım bu yuzden testeler genetıkler benım ıcın daha ıyı ama detaycı olmyan bırısı ıcın bosa para harcıyormus gıbı gelebılır.. Kım nerde kavusursa kavussun bebegıne onemlı olan saglıklı bebeklerımıze kavusmamız :)
sızde tedavı asamasındamısınız ? benımde bugun dıyetısyenle randevum varKesinlikle haklısınız bende emin adımlarla ilelemek istiyorum bebeğimi bulduktan sonra düşük yaparak yada herhangi bir şekilde kaybetmek istemiyorum onun için verilen diyetlerde yapılan testlerde benim için çok anlamlı ama amaç bebeğimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?