Tüp Bebek Merkezleri Malatya'da tüp bebek tedavisi görenler

Kemal kahraman degilmi fiyat ne kadara anlastiniz
kusura bakma cok geç gördüm
5000 bin doğu fertile verdik + 3 bin ilaç ve bu süreçteki muayene+2 bin transfer sonrası muayene ve ilaçlar çok çok çok pahalıya mal oldu bide negatif aldım 500 $ dondurma ücreti 1500$ da çözme ücreti
şuan dondurulmuş embriyo transferi için tedavi oluyorum bilmiyorum bu seferde olmazsa araştırma hastanesine başlamayı düşünüyorum yada başka bir şehire gitmeye kemal bey iyi bi dr ama yogunluktan pek ilgilenemiyor birde doktor beyin muayene ücretide yüksek

Yuh bence çok pahali olmuş bu ne Allah aşkına hakkımızda hayırlısı olsun canim

doğu fertil iyi iyi dediler de sonucumuzu sormak için bile aramadılar çok ilgisizler hasta bakıcıları sedyeden sizi nasıl kaldırıp yataga atacağını bilmiyor.Sesi tiz olan.transferden sonra hemşire hanımları ilaç kullanımı hakkında bilgi vermek için bile odanıza gelmeye tenezzül etmiyor üst kata çıkın dıyorlar merdivenle çıkılıyor.çok ilgi görünce merkez arka tarafını kaldırdı sanırım Allah bir daha oraya düşürmesin şuan değerlerim çok düşük seyrediyor bi ihtimal düşükte yapabilirim ama asla oraya gitmem Araştırma hastanesine gideceğim en azından güler yüzlülerdir.

Diyorum ya özel klinikler para tuzağı ben hiç birine inanmıyorum hele malatya ya asla

Çok uzun süredir girmiyordum siteye calistigim için yazanlar olmus. Ben malatyada birçok doktora tüp bebek merkezine gittim ve malatyanin ozelleri hic iyi değil birçok yerde tüp bebek : para bunu biliyoruz ama burasi daha kotu geldi bana. İlk tüp bebeğimi fethiye ersan da yaptirdim ikinci tip fakültesi üçüncü kemal kahraman a . ucu de negatif ama ülkede bir kiyaslama yapmak lazimsa hic memnun kalmadigim fethiye ersan oldu diğer kliniklerde de olumsuzluklar yasadim ama orasi hem maddi hem psikolojik yipratti beni kemal beye gelince evet maddi yönden çok zorluyor ama diğer kliniklerle arasında çok çok da fark yok bana en tecrubelisi kemal bey geldi doğu fertilde yapiyor transfer ve yumurta toplama işlemini doğu fertil calisanlari ve sistem pek oturmamis kabul etmek lazim oraya gidenler fethiye ersandaki gibi ilgi beklemesin. Ama önemli olan doktor ve labaratuvar... Tip fakültesine gelince de doktorlar ve hemşireler iyiydi özeli aratmadi ama yanlis prokokol sonucu tup bebeğim iptal eddi

Merhaba yeni üye oldum Nerden bilgi edinecegimi bilmiyorum.Enson dogufertil ugras ucar a gittim gelecek ay tup bebek için gitmem gerekiyor buarada malatya arastirma hast. De önerdiler bu iki yerden olumlu sonuç alanlar varmı. Bende ovalkis ptoblemi var ve yaşımdan dolayi artik biseyler yapmam lazım fakat kafam çok karışık doğru yerde yaptırmak istiyorum çünkü psikoloji olarak olumsuz sonuçlanır ise tekrar kendimi toparlaya bilirmiyix bilmiyorum yardimci olmanızı rica ediyorum.

Araştırma hastanesinde yapılan
yanlislik

Araştırma hastanesinde neden iptal edildi işlem yapılmadı mi yani. İstanbul a da gitmek istiyorum ama orayi da eşim istemiyor . Hiç kimse doktor hastane adı veremiyor sonuç alanlar yok mu ?

Araştırma hastanesinde neden iptal edildi işlem yapılmadı mi yani. İstanbul a da gitmek istiyorum ama orayi da eşim istemiyor . Hiç kimse doktor hastane adı veremiyor sonuç alanlar yok mu ?
Ben araştırmada yapıyorum tüplerim kapalı meğer yumurta rezervi de çok azmış zorla 2 yumurta oluştu bugün aldılar şimdilik memnunum çok titizlik ama herşeyi tüm olasılıkları söylüyorlar özel gibi değil birde çok fazla ilgi alaka beklemeyeceksen git gorus isteersen

Doktorunun adi ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…