Tüp Bebek Merkezleri Malatya'da tüp bebek tedavisi görenler

yesiltepe87 basbelasiyim kizlar araştırmaya basvurdum ondan once aytug beyinde yerine gittim ama bi sicaklik göremedim.araştırmaya daha once birkaç kere daha gitmiştim en buyuk iilgialakayi orda gördüm.burdanda drvam etmek istedim.doktor yumurtalıkların cok yavas çalıştığını soyledi senin yasinda tup bebege basvurmus bir kisiden 10 -12 adet yumurta topluyoruz senden bir taneyi bile zor alabiliriz %5 ihtimal var dedi.heraeyin hayirlisi artik bakalim süreçte neler olacak

İstanbulda nereye gittiniz basladimi ordaki tedaviniz

Bana da oyle demisti sunu unutma onlar ozel gobi pa4a pesinde degil neyse onu soyluyor motivasyonuni yuksek tut insallah iyi olur hersey

Bana da oyle demisti sunu unutma onlar ozel gobi pa4a pesinde degil neyse onu soyluyor motivasyonuni yuksek tut insallah iyi olur hersey
Kesinlikle haklisin.ozelde boyle,seylerden hic bahsetmedi.doktor size gercegi soylemeliyimki sonra neden boyle oldu demeyesiniz dedi.bende memnun kaldim davranışından acik olmasi daha iyi.yok hic moralimi bozmuyorum hayirlisi neyse ol olsun hepimiz icin

Canim seni etkilemek istemem ama basimdan geçeni yazayim sen karar ver araştırma bana da ayni cümleleri kurdu iki tane yumirtan var olgun olan onlarda dollenmeyebilir deyip iptal ettiler tedavimi yumirtam toplanmadi bile yumurta rezervin az deyip yolladilar başka yerde tedaviye devam ettim 18 yumurtam oldu 5. Güne kadar bir kismi gitti ve dondurulmuş empriyom dahi oldu o yüzden sen moralini bozma sakin umarim bu yazdiklarim seni olumlu yönde etkiler

Ben nolursa olsun pozitif bakiyorum hep hayirlisi dedim ...peki,Birsey sormak istiyorum tedavi,derken ne oluyor,surecte neler yaşanıyor hicbir fikrim yok su ana kadar sadece dogu fertilin verdigi vitamini kullandim 3 ay boyunca.her ayda adetin 3. Günü fsh sonucuna baktirdim benim anladigim tedavi bu.
Senin ayni,aymi 18 yumurtan olustu bunu onlar nasil görememiş. nasil is ya kimse niye isini dogru düzgün yapmazki

Hayir canm ayni ay değil arastirmadaki iptal edilen tedaviden sonra iki ay bekledim kist oluştu çünkü yumurta toplanmayinca . sifirdan basladim tedaviye. Tüp bebekte iğnenin dozunu ayarlamak çok önemli o yüzden arastiemada az yumurtam oluştu ama sonraki gittigim doktor uzun prokotol uyguladi ve ignenin dozunu iyi ayarladi o yüzden galiba yumurtam fazla oldu tecrübe isi biraz doktorun bilgisi diyelim

İlaclari verdim arkadaşlar

Meraba malatya da nerde yaptirdiniz tüp bebeği bnde erzincan dan gelicem oraya Fethiye ersan iyi dediler

Meraba malatya da nerde yaptirdiniz tüp bebeği bnde erzincan dan gelicem oraya Fethiye ersan iyi dediler
Canim direk bir yerle görüşüp başlama arsstir uc merkez var ucu ile de görüş ama benim şahsi fikrimi sorarsan da fethiye ersan a gitme ben 4 tüp bebek yaptrdim uç farklı merkezde en kötüsü fethiye ersandi benm için. İlgi alaka iyi klinik bina iyi ama bunlar aldatiyor insani. İçlerinden en memnun olduğum ise Kemal Kahraman idi

Bende ona karar wermistim yorumlar iyi gibiydi. Kemal kahraman kim hangi klinik onunki

Bende ona karar wermistim yorumlar iyi gibiydi. Kemal kahraman kim hangi klinik onunki
Canm yorumlara bakma sen kendin got görüş karar ver kemal bey dogufertilde yapiyor islemleri ama özel muayenesi var sadece yumurta toplama ve transferi dogufertilde yaoiyor ben kemal beyde daha iyi sonuç aldim ama belki de sen başka bir yerde sonuç alacaksin seni yönlendirmiş gibi olmak istemem ama en tecrubelisi malatya da kemal bey 7 senedir tüp bebegin içindeyim cunku

Ben erzincan dan gidiyorum yakın diye malatya yi tercih ettim.cnm sen daha iyi bilirsin ben.ilk defa yaptircm ilgli bilgili bir doktor olsun.isterim muayene ücreti faln nedir onun. Tüp bebek fiyatı nedir bilgin warmi

Ben erzincan dan gidiyorum yakın diye malatya yi tercih ettim.cnm sen daha iyi bilirsin ben.ilk defa yaptircm ilgli bilgili bir doktor olsun.isterim muayene ücreti faln nedir onun. Tüp bebek fiyatı nedir bilgin warmi
Canim muayenesi 250 ama genel olarak ben tüp bebeğe her şey dahil ilaç muayene 8 milyar gitti dondurulmuş empriyom da olduğu için dondurma ücreti dahil buna ama istersen sen doktorla bir görüş

Canim muayenesi 250 ama genel olarak ben tüp bebeğe her şey dahil ilaç muayene 8 milyar gitti dondurulmuş empriyom da olduğu için dondurma ücreti dahil buna ama istersen sen doktorla bir görüş
Tmm cnm çok saol gorusucem bakalım hayırlısı olsun artık kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…