malesef anneme benziyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ikinci bölümüde var. Bu psikolog tülay kök den. Cok güzel anlatirmis bence.

Bu olayin farkina varmanizda güzel ve ilk adim:) eger anlamak farkinda olmak ve degistirmek istiyorsaniz konuyla ilgili arastirmalar yapin

Annemi ne çok eleştirirm ah ah.. eleştirdiğim özellikleride bende de olduğunu kesfettiğimde o kadar sinirleniyorum ki.. ama yapacak birşey yok. Anasına bak kızını al diye bosuna dememişler. Bide anneden ne gördüysek beyin öyle algılıyor çoğu şeyi. Rol model işte maalesef

Yani ne kadar eleştirsekte annelerimizi, bence bir insan annesine benziyor muhakkak , kendimde ve başkalarında da bunu görüyorum .
Őff,ben degil de esim benziyor anneme ya
annemin bazi sevmedigim ozelikleri esimde karsima cikti nedense,neyse ki onemsiz şeyler:))

Ama farkindalik diye de birsey var.
Gordugumuzu degil dogruyu yapmaya cabalayinca basarabiliyor insan.Anneme benzemiyorum ve bunu basarabilmis olmakla gurur duyuyorum.
Hatta annem bize bakar,bakar,neleri yanlis yaptiginin farkina varir, belli etmez,ama biz anliyoruz tabii:)

Çok doğal evde gördüklerinizi uygulamanz, bunun tek yolu var üstüne gitmek. Evinize insan çağırın kasmayın kendinizi öyle çok büyük hazırlıklar falan yapmayın, yakın arkadaşlarınızdan başlayın zamanla atlatırsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…