• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malesef bebeğim düştü:(

Maddi durumunuz çok yoktu,kiradaydık ev alımı vs kredi derken evin kredisi 10 senede bitti.Denemelerimize rağmen olmadı kredi borcumuz bitince tüp bebeğe başladık.Kredi bitince yeni bir kredi çekti eşim tüp bebeğine girmek için.
Teşekkür ederim 🥹🙏🏻
Doktorunuz ne dedi peki 8 hafta iğneleri kesmek için erken gibi geldi banada normalde 12.hafta civarı kesiyorlar çünkü
Kanamanız yoksa eğer lekelenmeniz iğneyi kesebilirsiniz demişti.

Jeşke ipnelere devam etseydim doktorum kesebilirsin diyince bıraktım.7 hafta kullandım iğne

Merhaba ,Bende tüp Bebek serüvenime başlayalı 2 sene olmustu.İlk transferim olumlu sonuç vermisti,transferimden sonra herşey çok güzel ilerliyordu.6 haftalık olduğunda kalp atislarini dinlemek için eşimle doktorumuza gittik.Bir gün öncesinden sabaha kadar uyuyamadım heyecanimiz çok yoğundu.15.02.2026 tarihinde yani dün kan gelmeye başladı telaslandim korktum apar topar hastahaneye gittik acile ,ultrosonda bebeğim gozukmedi başka ultrosonda aldılar bebeğim gözüktü ama kalbi duyulmadi.Yogun kanama ve kasiklarimda doğum sancısı gibi sancı çektim.Aglama krizlerine girdim eşimle benle beraber çok yıprandı ,eşimin kızkardeşi destek olmaya yanımıza geldi.Malesef doktorum bebeğin kalbi durmuş bekletmeye aldılar ve benden rahimden kocaman parça düştü hissettim bebegimdi doktorlar parçayı
alıp beyaz bir kaba koydular.O kaba bakarken içim öyle yandı ki Allah kimsenin başına vermesin.Guclu durmak zorundayım atlatmak lazım ama aşırı duygusal bir insanım nasıl başa çıkacağını bilmiyorum.Cok emek verdik eşimle 15 yıl cocugumuz olmadı yüzümüz artık güldü dedim dualar ettik.Cevrem herkes ailemiz mutlulukla heyecanla karşıladılar bizleri.Ben anne olamadım içimde büyük boşluk var.Calismaya başlamayı düşünüyorum yeniden para biriktirip beklettigimiz embryolari denemek için ama korkuyorum da ya daha tutmazsa böyle acı yaşarsam diye anne olmak istiyorum eşime sevdiğim adama bizden bir parça vermek onu yasatmak istiyorum.Allah'im herkesin kucağını doldursun.🥹🥹😭Teşekkür ederim.

Bende yaklasik bundan bir ay once 7 haftalik bebegimi kaybettim. 2. Kez kalp atisini duymak için gittiğimizde kalbi durmuş dedi doktor, apar topar kurtaj oldum. bir gun once de kahverengi akintim gelmisti sizin durumunuza benzer. Benim ilk gebelikti doğal yollaydı ama eşimin ve benim kalbimin nasil yandigini bi ben bi Allah bilir.Buraya aslinda size dua etmek dua beklemek icin yazdim. Hepimiz imtihandan gecirilen secilmis kullarız bence. Rabbim en kisa zaman da kucaginizi saglikli evlatlarla doldursun insallah. Bu imtihanlardan galip gelmeyi nasip etsin bizlere 🌹💕💐❣️

Back
X