Merhaba ,Bende tüp Bebek serüvenime başlayalı 2 sene olmustu.İlk transferim olumlu sonuç vermisti,transferimden sonra herşey çok güzel ilerliyordu.6 haftalık olduğunda kalp atislarini dinlemek için eşimle doktorumuza gittik.Bir gün öncesinden sabaha kadar uyuyamadım heyecanimiz çok yoğundu.15.02.2026 tarihinde yani dün kan gelmeye başladı telaslandim korktum apar topar hastahaneye gittik acile ,ultrosonda bebeğim gozukmedi başka ultrosonda aldılar bebeğim gözüktü ama kalbi duyulmadi.Yogun kanama ve kasiklarimda doğum sancısı gibi sancı çektim.Aglama krizlerine girdim eşimle benle beraber çok yıprandı ,eşimin kızkardeşi destek olmaya yanımıza geldi.Malesef doktorum bebeğin kalbi durmuş bekletmeye aldılar ve benden rahimden kocaman parça düştü hissettim bebegimdi doktorlar parçayı
alıp beyaz bir kaba koydular.O kaba bakarken içim öyle yandı ki Allah kimsenin başına vermesin.Guclu durmak zorundayım atlatmak lazım ama aşırı duygusal bir insanım nasıl başa çıkacağını bilmiyorum.Cok emek verdik eşimle 15 yıl cocugumuz olmadı yüzümüz artık güldü dedim dualar ettik.Cevrem herkes ailemiz mutlulukla heyecanla karşıladılar bizleri.Ben anne olamadım içimde büyük boşluk var.Calismaya başlamayı düşünüyorum yeniden para biriktirip beklettigimiz embryolari denemek için ama korkuyorum da ya daha tutmazsa böyle acı yaşarsam diye anne olmak istiyorum eşime sevdiğim adama bizden bir parça vermek onu yasatmak istiyorum.Allah'im herkesin kucağını doldursun.

Teşekkür ederim.