evlatlarini kendi mallari gibi gören aileler var, evlatlarin duygularini hayatlarini hice sayan adam yerine koymayan sadece kendilerini kendi cikarlarini kendi mutluluklarini düsünen anne babalar var..sizi anliyorum cünkü benim esimin ailesi de aynen böyle. Allahtan esim simdiye kadar cektim artik cekmek istemiyorum diye düsnüyor benim bisey yapmama gerek kalmadi. mecbur kalmadikca görüsmüyorlar. esim hayatinda ilk defa sevgiyi saygiyi önemsenmeyi cikarsiz sevilmeyi benimle ögrendi ve benim aileme ailesi olarak bakti.
sizin durumunuzda en cok esiniz suclu bence. kendi esini ve cocugunu hice saymamali.
var var ,ailesi özellikle annesi otur deyince oturan kalk deyince kalkan kocalarda var,allah yardımcınız olsun.bu devirde hiç bir evli çifften uzak değil boşanmak allah nasip etmesin.
Kayınvaldenız neden sızı ıstemıyor mu ki....anlamadım
aynen yol aldi kendisi zaten simdi beni zor zamanlar bekliyor bebegim kucuk ama hicbirsey imkansiz degilailesine yuvasına sahip çıkan nasıl çıkıyor!!! madem karaktersizin teki sizi bırakıp gidebilioyr yol verin gitsin ...
bence erkekler evlenirken bir kere daha dusunsun kotu heryerde var kocan sahip cikmiyorsa bunu elden beklemek manasizlütfen bana kızmayın arkadaşlar ama karı koca tartışmalarını okudukça tüm kaynanalar erken ölse evlilikler bu kadar yıpranmaz bitmez diyorum..ne bu ya cocukları sizin köleniz olsunlar diye mi doğurdunuz?
kesinlikle size katiliyorum tek suclu o dusunun bana kayinbabam tokat atti esim yanindaydi dedim sen nasil boyle birseye engel olmassin savunmasi su eger dovseymis o zaman mudahale edermis tek suclu o tek suclu artik neden diye sormuyorum cunku yeniden evlenirim diye dusunuyo yine cocugum olur diyo bakalim hersey onlarin hesapladigi gibimi olacak ben artik allaha havale ettim
kesinlikle size katiliyorum tek suclu o dusunun bana kayinbabam tokat atti esim yanindaydi dedim sen nasil boyle birseye engel olmassin savunmasi su eger dovseymis o zaman mudahale edermis tek suclu o tek suclu artik neden diye sormuyorum cunku yeniden evlenirim diye dusunuyo yine cocugum olur diyo bakalim hersey onlarin hesapladigi gibimi olacak ben artik allaha havale ettim
eşiniz uzaktan kumandayla haraket ediyor. aklını mantığını dinlensin diye dolaba kaldırmış heralde.
tabi ki herkes yeniden evlenebilir, yeniden çocuğu olabilir. bu aynı yeni bir ev alırım. yeni eşyalarda alırım gibi birşey....
hiçbirşey ilkteki heyecanı merakı vermez. ve bu çocuk bir eşya değilki büyüyüp nerdeydin diye sorduğunda Allah korusun bir hastalığında bir şeyinde ne cevap verecek.
iki kişilik bir aile olduğunu eşler anlayıp hazmedemedikçe ilişkiler yürümez.
bu adamdan boşanıyorum diye sakın ola üzülmeyin. çocuğunuz içinde üzülmeyin. bu adamın yaptığı babalıktan bir hayır gelmez zaten.
öncelikle çalışmıyorsanız mutlaka bir işe girin. ve yaşadıklarınızı bir avukata anlatıp tazminatla ve nafaka ile boşanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?