malesef bosaniyoruz

ailesinden uzaktayiz onlar istanbulda biz kocaelindeyiz hersey planlanmis ve akillarda son bulmus

of allahım neler varya allah yardımcımız olsun...

tesekkur ederim canim sagolasin allah kullarina oylesine severmiski o sevgiden sadece bir damlayi annelerin yuregine vermis dusununki anne evladini ne kadar sever ben rabbime verdim gonlumu o bize kafi boyle olunca daha akli selimkarar veriyor insan tabi zor olacak ama ben hastane odalarinda bebegim olmesin diye cok dua ettigim gunlerim oldu olumden gayri herseye care var sukur oglum sapasaglam ve cok tatli (oglum ilk dogdugu gun alinan topuk kanindan yenidogan enfeksiyonu oldu hastane yuzunden bir ay hastanede kaldik sukur simdi iyi esim o zamanda bizi birakip gitmisti artik insanlarin vicdanini sorgulamiyorum)

kesinlikle size katiliyorum insan dedigin antika gibi olamali yillar degerine deger katmali insanligina insanlik ama malesef herkezde akil olabilir ama izan baska sey

:26:
ailesinden uzaktayiz onlar istanbulda biz kocaelindeyiz hersey planlanmis ve akillarda son bulmus

Yinede eşinizle son kere sakin sakin konuşmayı deneseniz ailesini neden haklı görüyor sizden evinden bu denli sorumsuzca kopmasının nedenini sorsanız, belki oğlunuza ve size karşı olan sorumluluklarını hatırlar nerde hata yaptığını görür son bir kere açık açık konuşsanız.Önemli olanda zoru başarmak kolayı herkes yapar evliliği yıkmak çok basit aile kurmak zordur.Allah yardımcınız olsun bütün zorlukları aşarsınız inşallah...:26:

canım merak ettım sız severek mı evlendınız evlılık gercekten kumar işi her ıkı taraf ıcınde ne cıkacagı bellı olmuyo cunku aynı evde yaşamak zor görümcenı bıle onemsemıyolarmıs sana merhamet etmelerını bekleme canım sen bence kendı yolunu çiz sakın degişme numaralarına kanma ne demek yanı babası tokat atcak oı da bı sey yapmıcak demek kı senı sahıplenecek yapıda degıl,Allah hakkında hayırlısını versın

Aşkla başlamış bir evlilik,

10 aylık bir bebek,

Ve aile problemi nedeniyle boşanma

Üstelik eşiniz denizciymiş,son derece özveri,sabır ve güç gerektiren bir meslek ve yaşam tarzı...

Anlamıyorum bir erkek eşine,evliliğine nasıl ve neden sahip çıkamaz,koruyup kollayamaz ya da neden evlenip birilerinin başını yakar.

Allah yardımcınız olsun,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

kesinlikle size katiliyorum insan dedigin antika gibi olamali yillar degerine deger katmali insanligina insanlik ama malesef herkezde akil olabilir ama izan baska sey

ben karşımda çok metanetli bir kadın gördüm yapılanların hepsini okudum baştan aşagıya haksızlıklarla dolu, siz güçlü bir kadınsınız hemde mesleğiniz var bu çok güzel ayakalrınız üstünde durabilirsiniz Allah ın izniyle, ama yazdıklarınıza o kadar çok o kadar çok üzüldüm ki diyorum inşAllah ilerde size çok güzel değer veren bir eş kıymetinizi bilen bir aileye sahip olursunuz, bu sıkıntılarınızı hepsi geçer, gerçekten mutlulugu tadarsınız, hem burada hem öteki dünya da yüzünüz hep gülsün size ve masum yavrunuza bu sıkıntıları çektirenler Allah a havale ne müstehakları varsa Rabbim versin.

AYNEN.... ALLAH yardimcin olsun cnm!

Gunahsiz yavruna cok uzuldum emekliyerek arkasindan aglamasi beni cok kotu etti...

Nasil bir duygusuzluktur Yarabbi nasil cekip gitti?

Nolur ofkeyle kalkip zararla oturmayin, son kez bir birinize sans versin en azindan konusmayi talep et olmaz mi?

Bu askeri meslek sahipleri anakuzusu birde arkadaş kuzusu oluyorlar hanımdan çok arkadaşlar önplanda evliliği kurtaracak olan eşinizdir sizi sevse bu noktaya kadar gelmez demek ki sevgisi ve ahlak yapısı zayıf

Allah yardimcin olsun, cok guclu, akli basinda ve metanetlisin masallah... Sana degil, seni kaybedene yazik...
Rabbim gonlune gore versin...

Allah yardımcın olsun... Bazen bitişler yeni başlangıçtır, ancak arkadaşım şunu unutma ki boşanma kadın için daha zor, erkeklere hiçbir şey olmuyor. Alacağın o evin yarı hissesi veya nafaka senin gireceğin depresyonu engelleyemez. Kayınvaldenin hasta olduğunu söylüyorsun, akıl rahatsızlığı hiçbir şeye benzemez, keşke "aman deli işte" deyip umursamasaydın. Hepimiz delilerle uğraşıyoruz ve hayat bir tiyatro sürekli rol yapıyoruz. Deli de olsa sonuçta annesi ve hiçbir erkek annesine laf söyletmez,yerden göğe kadar haklı olsanda yapabileceğin bir şey yok erkekler böyle, susunca iyisin söylersen kötü olursun. Hayatta imkansız diye birşey yoktur, istersen kocanı yeniden elde edebilirsin. Kocanı artılarıyla ve eksileriyle yeniden tart, mutlaka güzel şeyler de yaşamışsınızdır sen de yaptığın yanlışları düşün, ama ailesi seni dövsede sövsede (lafın gelişi) herşeyi yutacaksın, tabi mutlu olmak ve çocuğunu kocanla büyütmek istiyorsan...Hiç ama hiç kimse dört dörtlük bir evlilik yaşamıyor, herkes görüntü veriyor sadece,o sıkıntıları tek yaşayan sen değilsin

Senin için hayırlısı neyse o olsun canım.Boşanırsanda kendine yeni bir hayat kurarsın.Allah yardımcın olsun.

canım konusmayı cok denedım fakat olmuyor aslında ısın aslı sorunun aslı esımın kendısı kısılık gelısımı ınsanın cocuklukta ve ergenlıkte tamamlayabılşecegı bırsey bır ınsan her yaptıgı seyde herkesten aferım almayabılır ama o senın ıcın dogruysa bunu ferasetle halletmenın yolu var bunu anlamıyor ve bu tarz ınsanlar sız boyle guzellıle halletmeye calıstıkca sankı benım baska bır seceneyım yokta ondan boyle davranıyorum sanıyor dıyorum konusalım yok paylasalım yok bak yolunu da gosterıyorum kımseyı kırmadan soyle boyle yap yok ınsanın ruhuyla savası varsa sen ne yaparsan yap...

cok tesekkur edrım guzel temenılerınız ve guzel sozlerınız ıcın olumden gayrı herseye care var ıyıkı oglusum var o umıtlerın bıttıgı yerde yenı bır ısıkla geldı dunyama umarım ders alanlardan hayatın anlamını yasadıklarımı anlayanlardan olurum yoksa en buyuk korkum onlar gıbı ıcı ıntıkamla dolmus bırı olmak ıyıkı o kımsesızlerın sahıbı var kalpler onun elınde umarım hersey ıyı olur

okuduğum kadarıyla evliliğin süresinde sabır ve sadakat göstermişsin ama kanaat ve şükür etmeyen bir insana eş olmuşsun..yapılabileceklerin hepsini yaptın mı evliliğinizi kurtarmak için hani daha sonrasında acaba bunu mu yapmadım böyle mi yapmalıydım dememen için beraber düşünelim istiyorum..

Rabbim sabrını mükafatlandırır inşallah..

Bu askeri meslek sahipleri anakuzusu birde arkadaş kuzusu oluyorlar hanımdan çok arkadaşlar önplanda evliliği kurtaracak olan eşinizdir sizi sevse bu noktaya kadar gelmez demek ki sevgisi ve ahlak yapısı zayıf

aynen malesef oyleymıs belkı herkes oyle dedıldır ama benım esım kesınhlıkle oyle bırı

insallah evet mesela bır haftadır aramıyor sormuyor karsı tarafın bır cabası yok bazen bazılarının kalplerı muhurlenır .hersey aılede baslıyor ve aılede bıtıyor bır allahın kulu cıkıp ya sen ne yapıyorsun boyle yapma demıyor buyukler yok bunlar nasıl ınsanlar ıste oylesıne yasıyorlar sadece gunu yasıyorlar bız aramızdakılerı yıne halledebılıyoruz soyle yada boyle ama bu ınsanlar aman bırbırklerıne yakınlasmasınlar barısmasınlar dıye daha da korukluyorlar oyle olmasa mubarek bayram gunu bız gelecegız dedıgımız halde arefeden bız kavga ettık falan deyıp evden gıdermı bır ınsan ya sende annesın benım esım asker zaten 3 gun gorusuyorum bır anne bır buyuk bır baba 3 gunun hatrına boyle bırsey olsa dahı yutar kı boyle bır sey yok esım gıdıyor kavga bıtıyor cunku aman kafaları bos kalmasın aıle olmasınlar cunku o tur ınsanlar boyle kendılerını onemlı hıssedıyorlar bazen yaslı kımseler goruruz hıc yaslarına uygun hareket etmezler bız hayal kırıklıgına ugrarız yakıstıramayız oysakı genclık yaslılıgın aynasıdır .gencken kavga kavga kımse saymadıkı bu ınsanları sımdı sen aman anne aman baba dedıkce o da ben bunların basını ezersem var olurum dıyor halbukı hersey fanı anlatıyorsun o anlamıyor ben cunku onde bır buyuk bır lıder yok benım esımın babası esıme,bosan oglum ben senı yıne evlendırırım dıyor gerısını ılerısını dusunmuyor ya ben esımı 3.5 ay amerıkadan gelmesını bekledım sonra havaalanından otogara gelecektı kalktım 8 aylık hamıle halımle karsılamaya gıttım esımı gondermedıler benı otogardan alsın hamıle halımle saatlerce otogarda bekledım ha esımın sucu cunku ınsanı ustun kılan ızan yetenegı bhır gun anlar ama o gun gec olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…