Eşin çok duyarsız minicik sabisinin annesi olan size hiç merhamet göstermediği gibi eşinizin ailesi daha betermiş onların size yol gösterceği yerde ailenizi toplayacağı yerde ailenizi dağıtmak için uğraşıyorlar, nasıl bir vicdanları var hiç mi Allahtan korkuları yok bunların yarın ne yüzle bakacakalar torunlarına hiçmi içleri sızlamıyacak ...Bence de eşiniz ailesinin çok etkisi altında ana kuzusu kişiliği oturmamış kendine güveni olmayan biri gibi davranmış,ama bir baba oğlunu görmeden sevmeden nasıl durabilir,bence eşinizin ailesinden ve onların sizi etkilemiyeceği bir yere taşının ve olanı biteni unutup yeni bir sayfa açın belkide onlardan uzak eşşiniz çok farklı olacak kendini daha özgür ve rahat hissedecek güzel değişik farklı bir ortamda siz karşı saygılı ve sevgili olacak güzel bir evliliğiniz olacak.Eşinizle sakin bir ortamda konuşun ailesinin yüzünden evliliğinizi bitirmeyin ailenizi kurtarmak için ordan taşının ailesinden uzaklaşın onllarla bütün irtibatınızı kesin.Eşinizin ailesinin kötü davranışları yüzünden asla evliliğinizi bitirmeyin .Bebeğiniz için bir araya gelip evliliğinizi kurtarırsiniz inşallah
of allahım neler varya allah yardımcımız olsun...
kesinlikle size katiliyorum insan dedigin antika gibi olamali yillar degerine deger katmali insanligina insanlik ama malesef herkezde akil olabilir ama izan baska seyKaynanalar eğer evvel zamanında kaynanalarından çekmiş ise aynısını uyguluyorlar..
ispatı
benim kaynanam sürekli söylenirdi..
Ben kaynanama bilmem kaç sene baktım..
Kayınbabamdan dayak yedim..
kaynanaya laf çevirmedim..
Yok onların içinde 6 çocuk büyüttüm..
Yok benim kızlarım babannesine baktılar çocukken
okadar çamaşırı elimde yıkardımm
Şimdikiler bi kaynanayla geçinemiyolar
Kanana dünya iyisi olsaa nafile vs vs vs..
Çekmiş kadın şimdiki zaman gençleri gelinlerinin bu kadar rahat olması, rahat etmesi (günümüzün teknolojisi yada zamanın döngüsü biz napalım ozaman öleymiş şimdi böyle) zoruna gidiyordu.. bence zamanında çekmiş olmanın acısı içine oturmuşş zamane gençliğinin rahatını kıskanıyordu..
Durup duruken ben zamanında elimde çamaşır yıkrdım şimdiki gelinler prenses diyen kadın buu..
Napim şimdi makine dururken dereye inip çamaşır mı çitilimm odunlamı dövüm napimm bre kadın..
yanii zamanında çeken çektiriyo tecrübeyle sabittir..
ailesinden uzaktayiz onlar istanbulda biz kocaelindeyiz hersey planlanmis ve akillarda son bulmus
kesinlikle size katiliyorum insan dedigin antika gibi olamali yillar degerine deger katmali insanligina insanlik ama malesef herkezde akil olabilir ama izan baska sey
Aşkla başlamış bir evlilik,
10 aylık bir bebek,
Ve aile problemi nedeniyle boşanma
Üstelik eşiniz denizciymiş,son derece özveri,sabır ve güç gerektiren bir meslek ve yaşam tarzı...
Anlamıyorum bir erkek eşine,evliliğine nasıl ve neden sahip çıkamaz,koruyup kollayamaz ya da neden evlenip birilerinin başını yakar.
Allah yardımcınız olsun,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
guzel sanatlar mezunuyum iyibir isim var tekrar calisiririm hic bir sey imkansiz degil zaten evimi tek edip anneme falan gitmedim zaten boyle yapilmasini onermiyorum hukuki haklarimvar su anda sahip oldugumuz herseyin yarisi beinim ve cocugumun ben oglumu dusunmek zorundayim tum haklarimi istiyorum kadin olmak zor hemde cok zor ama rabbim bir kolayligini verecektir oglum adina da hayirlisini diliyorum her gun kavga gurultulu bir evde olacagina belki bizim icin hayirlisi budur ya ona kalsa cocugu fala alacagim diyor ben cahil degilim o yuzden tedirgin olmuyorum adalet var benim olani kimse alamaz evden atarmis bu hukuki olarak mumkun degil evlilik sonbuluncaya kadar hertur yukumlulugunu yerine getirmek zorunda evden giderken kartlari istedi vermedim dedim buna hakkin yok ben dogumdan dolayi calismasamda haklarim var neyse bol bol dua ediyorum ve rabbim bizimle bunu biliyorum kalpler onun elinde
:26:
Yinede eşinizle son kere sakin sakin konuşmayı deneseniz ailesini neden haklı görüyor sizden evinden bu denli sorumsuzca kopmasının nedenini sorsanız, belki oğlunuza ve size karşı olan sorumluluklarını hatırlar nerde hata yaptığını görür son bir kere açık açık konuşsanız.Önemli olanda zoru başarmak kolayı herkes yapar evliliği yıkmak çok basit aile kurmak zordur.Allah yardımcınız olsun bütün zorlukları aşarsınız inşallah...:26:
ben karşımda çok metanetli bir kadın gördüm yapılanların hepsini okudum baştan aşagıya haksızlıklarla dolu, siz güçlü bir kadınsınız hemde mesleğiniz var bu çok güzel ayakalrınız üstünde durabilirsiniz Allah ın izniyle, ama yazdıklarınıza o kadar çok o kadar çok üzüldüm ki diyorum inşAllah ilerde size çok güzel değer veren bir eş kıymetinizi bilen bir aileye sahip olursunuz, bu sıkıntılarınızı hepsi geçer, gerçekten mutlulugu tadarsınız, hem burada hem öteki dünya da yüzünüz hep gülsün size ve masum yavrunuza bu sıkıntıları çektirenler Allah a havale ne müstehakları varsa Rabbim versin.
Bu askeri meslek sahipleri anakuzusu birde arkadaş kuzusu oluyorlar hanımdan çok arkadaşlar önplanda evliliği kurtaracak olan eşinizdir sizi sevse bu noktaya kadar gelmez demek ki sevgisi ve ahlak yapısı zayıf
okuduğum kadarıyla evliliğin süresinde sabır ve sadakat göstermişsin ama kanaat ve şükür etmeyen bir insana eş olmuşsun..yapılabileceklerin hepsini yaptın mı evliliğinizi kurtarmak için hani daha sonrasında acaba bunu mu yapmadım böyle mi yapmalıydım dememen için beraber düşünelim istiyorum..
Rabbim sabrını mükafatlandırır inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?