malesef bosaniyoruz

okudum ve çok üzüldüm duygularınızı yalın ve etkili anlatmışsınız hala sevviyor ve bir sonuç bekliyorsunuz Allahım hayrınıza olacak dileklerinizi istek ve dualarıınızı kabul etsin..Allah eşinizi ve ailesini ıslah eylesin ve hayırlı olacaksa size geri dönmesi için içine size karşı en güzel duyguları yerleştirisn,sizede en kısa zamnada oğlunuzla beraber mutluluk,huzur,sağlık,bereket dolu günler nasip etsin.(amin)

ooff çok zor .. burda yazanlarıı okudukçe , kendi annemin başına gelenler.. evlilikten korkuyorum. :S allah yardımcınız olsun.

Kişiliği oturmamış bir eşiniz var,Allah cc yar ve yardımcınız olsun inşallah,çok zor bir durum.Gördüğüm kadarıyla çok mantıklısınız,güçlü bir yapıya sahipsiniz ve manevi yönünüzde çok güçlü,üstesinden gelebileceğinizi düşünüyorum.Hakkınızda hayırlısını diliyorum...

Sukurler olsun hersey yoluna gırdı umarım hep mutlu gunlerımız olur o sıkıntılı gunlerı ardımızda bıraktıgımız ıcın rabbıme hamdolsun:))

eger senden hastayım kızım veya askım annem hasta dıye yardım ıstemeyıp doktora goturmenı saglamıyor ama sana yaptıklarının karsısında ama hasta veya ama ben hastayım dıye yuzsuzce duruyolarsa kı bu mevzu bızdede oldu
ben sızın evladınız degılım bana bagırıp cagırıp sonrada hıc bısey olmamıs gıbı psıkolojım bozuk dıyemezsınız dedım. ben lohusayım burnumdan getırdınız hastaysanız doktora gıdın ben cekmek zorunda degılım dedım
ha ıyımı oldu hayır

canım Allah sabır versin velayet için de korkma bence ruh hastalarına küçüçük çocuk verilmez hatta mahkemede hasta olduklarını kanıtlarsan sadece senin gözetimnin altında görüşmelerini bile sağlayabilirsin.....tüm maddi haklarınıda al bırakma

sevindim canım senin adına bundan sonra hep mutlu olun inşallah...

cok tesekkur ederim tam iki ay gorusmelerimi minimize ettim tartismadim ve sukunetimi korudum herkes ne istedigine karar versin diye sukurler olsun akli basinda dondu evine bir aydir surekli gozlemliyorum deyisimine kendini yenileme cabalarina anlayisla destek olmaya calisiyorum.ama onlar degismedi hala ayni seyi yapmaya calisiyorlar ama daha evvelde dedigim gibi hersey evin erkeginde biter esim asla prim vermiyor umarim hep boyle sukunetle gider .oglum yeni 1 yasina girdi biz yeni yeni oglumuz ve biz aileyiz ve gelecege dair umutvariz diyebiliyoruz. kalpler allahin elinde ,umarim hersey daha iyi olur. herseyin hayirlisini diliyorum...

Umarım herşeyşey gönlünüzcee Mutlulugunuz daimi olur.. Yavrunuz ve eşinizlee güzel günlerinizin olması dileğiyle

başından beri okudum öyle üzüldüm ki anlatamam , gözlerim doldu... ama sonucunda mutlu olduğunuzu duymak ne güzel.. gerçekten mutluluğu hak ediyorsunuz. Allah yardımcınız olsun , mutlu ve huzurlu bir aile olun inşh.
sevgiler

gerçekten en güzeli bu, siz bir ailesiniz...
eşinin bunu anlaması çok güzel...
bunu anladıysa bundan sonra her şey sizin için çok daha güzel olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…