Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki dayaktan dolayı yaşananlar sonucunda evlilikbitmelimi yoksa psikoloj,k yardım mı alınmalı
Kim tedavi olucak dayak atanmi yoksa dayak yiyenmi ...
dayak atan patolojik bir vaka. psikiyatra gitmeli.
dayak yiyen de ruhsal travma yaşadığı için psikolojik destek almalı.
canım insanlığın ilk zamanlarından beri dayak-şiddet hayvan eğitimi için kullanılır.
insana dayak atmak ya da şiddet uygulamak, insanlıktan çıkmaktır.lmaz:
tedavi gerekir.
tedavi sonuçsuz kalırsa, boşanmayı düşünmek gerekir.
kesinlikle hayvan eğitimi için kullanılamaz.
3 köpek sahibiyim hiç vurmadım. bağırmam bile. ancak saldırganlık göstterrirlerse hayır diye bağırırım o kadar aslaa dayak atılmaz dayak vahşettir ya.lmaz:
her zaman pozitif eğitim.
eşler anlaşamadığın da eşlerden birinin saldırması bay yada bayan bu kişinin sorunlu olduğunu gösterir. karımdan dayak yiyororum diyen kocalar yok mu?
bu tür eğilimi olanların tedavi olması gerekir.
baba anneyi dövüyor anne çocukları dövüyor çocukda arkadaslarını derken vahşi bir toplum olup çıkıyoruz..
dayak duyguları vicdanı olan canlının yapacağı iş değildir.
hayvanlar bile birbirleriyle kolay kolay dalaşmaz.
bir insanın eşine arkadasına hayvana yada bir eşyaya vurması tamaen o kişinin problemini ortaya koyar.
kelimelerle ifade etmeliyiz kendimizi düşünce gücüyle beden gücüyle değil.sengözlerimebaksanab
lütfen şiddete karşı boyun eğmeyelim.
katılıyorum benide şaşırttı o mesaj bunun insanı hayvanı yok. hiç bir canlı şiddeti dayağı haketmiyor.kesinlikle hayvan eğitimi için kullanılamaz.
3 köpek sahibiyim hiç vurmadım. bağırmam bile. ancak saldırganlık göstterrirlerse hayır diye bağırırım o kadar aslaa dayak atılmaz dayak vahşettir ya.
lmaz:
her zaman pozitif eğitim.
eşler anlaşamadığın da eşlerden birinin saldırması bay yada bayan bu kişinin sorunlu olduğunu gösterir. karımdan dayak yiyororum diyen kocalar yok mu?
bu tür eğilimi olanların tedavi olması gerekir.
baba anneyi dövüyor anne çocukları dövüyor çocukda arkadaslarını derken vahşi bir toplum olup çıkıyoruz..
dayak duyguları vicdanı olan canlının yapacağı iş değildir.
hayvanlar bile birbirleriyle kolay kolay dalaşmaz.
bir insanın eşine arkadasına hayvana yada bir eşyaya vurması tamaen o kişinin problemini ortaya koyar.
kelimelerle ifade etmeliyiz kendimizi düşünce gücüyle beden gücüyle değil.sengözlerimebaksanab
lütfen şiddete karşı boyun eğmeyelim.
benim hiçbir şeye cesaretim yok sanırım bu evliliği gözden geçirmek için önce cesarete ihtiyacım olacak dışardan bakanlar beni çok cesaretli tuttuğunu koparan görselerde bu konuda belkide kendime konduramadığımdan cesaretim yok ve ailemi düşünüyorum belkide en büyük faktör bu rezil olma korkusu