Ben farklı ilaçlar kullanmıştım gündüz iki adet akşam bir adet.
Dediği şekilde düzenli kullan bünyen alışacak kontrole gittiğinde duruma göre azaltır veya değiştirir.
Senin yapman gereken negatif düşünmemen pozitif bakman olaylara eyvah havasına girme bu normal bir durum bilincinde ol.
Çevren ile etkileşimde ol sürekli kafanı belli düşüncelerden arındır.
Merhaba canım arkadaşlarım;
Sürekli baş ağrıları, durduk yere başlayan ağlamalar, unutkanlık, sıkıntı, yorgunluk, yalnız kalma isteği, intihar düşüncesi, asabiyet, güvensizlik, işten soğuma sebebiyle sabah gittiğim psikiyatri doktorum depresyonda olduğumu söyledi ve Tranko buskas, desyrel,Prozac isimli 3 kutu ilaç verdi ve 15 gün sonra tekrar çağırdı. Şimdi ne yapmam gerekir? bu ilacları kullanan yada bilgisi olan var mı acaba?
Arkadaşım kafana takma ilaçlarını düzenli kullan zamanla çözülür sorun benim kardeşim yaklaşık 6 ay kullandı prozac sabahları tok karnına alıyordu okula gitmeden önce ilk önce ilk 1 hafta bilemedin 10 gün bir hafif uyku sersemligi oldu sürekli uykusu geliyordu doktor ve eczası söyledi bize hatta bir kere okulda derste uyumuş ilacın 3.günü ögretmen şasırmış önce anneme telefon açtı hemen acaba bir rahatsızlıgımı var diye her ders derse katılan çocuk o gün hiç katılmamış annemde böyle böyle hocam dedi ilaç kullanıyor sanırım o uyutmuş olabilir dedi ögretmende tamam dedi o zaman hatta üstünü bile örtmüş ceketiyle​sonra düzeldi bende 3 ay kullandım farklı bir ilaçtı benimkide akşamları alınan türden idi ilk haftalar aksamları 18.30 da uyudugumu bilirim.
Ne yaptın dun !!!!!
dediğin gibi yemeğe gittik canım sonrasında alışveriş yaptık geri döndük.
ruhen pekı kendını nasıl hıssettın. Yanındoktorla gorusmende yanlızlıgını ona soledın mı
Bir an önce eve gitmek istiyordumevet canım söyledım. düzelcek dedi
Hıc merak etme ben sende cok umutluyum Eger kendıne gercekten ıyı hıssedıp dun dısarı cıktıysan bole bırndurumdanda kurtulucaksın ınanıorm ben sene sende o sevk vark cunku
Allahın ızlıne ama dedım gbı doktorum verdı ılacları bındegerlendır gunluk hıssettıgın duygulrı ızle paylas
Bıde gunluk bı degısıklık yap hanındısarı cık ısten sonra hafta sonu arkadaslarınla bulus alıswerıse gıt kapatma kendını bak eve
geçmiş olsun öncelikle dediğin durumların bi kısmı bende var ama gitmekten korkuyorum belki de bi şeyim yoktur da bana öyle geliyordyr bilmiyorum ki.
canım bana güvendiğin için teşekkür ederim sana söz veriyorum ilaçlarımı düzenli kullanıcam ve hafta sonları dışarı çıkıcam hatta hafta içi spora yazılmayı düşünüyorum
canım inşallah bir şeyin yoktur. fakat ben gitmeni öneririm en azından emin olursun. erteleme bence bir an önce git görüş derim
uyku problemi var ama genel anlamda mutsuzluk var şu andan yaptığım hiç bi şey keyif vermiyor.saplantılı olmaya başladım.laftan anlamıyorum.çabasızım.böyle bırakmşım hayatı sanki aksın gitsin diye...
canım aynısı bende var bence kesinlikle bi uzmanla görüş böyle şeyleri ertelemeye gelmiyor bak ben 6 7 aydır aynı şeyi yaşıyorum ve sonunda gittim keşke daha erken gitseymişim diyorum
Terapi almayı deneyecekmisiniz:26:
Ben bu ilaç geçici mutluluklara inanmıyorum maalesef, olayın kaynağına inmek lazım
iyi bir yer bulamıyorum ankarada yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?