Malesef Hiç Güzel Bir Gelin Olamadım :( bu duruma çok üzülüyorum:,(

Bu gidişle bende güzel bi gelin olamıycam. Yandım yüzümle oynaya oynaya yüzümü berbat ettim. Tırnaklarım tuhaf. Et çıkıyo kenardan onları koparıyorum, hoş görünmüyolar. Kilo aldım hemde göbekten. Yüzüm geçen seneye göre daha da çökük eyvahedigeldismile offfff 2 sene önce evlenseydm çok güzeldm ama artık makyaj bile kapatmıyo kusurları mafoldumben

Artık düğün fotoğraflarının hepsinde photoshop kullanılıyo, bu kadar dert etmenize gerek yok. :)) Sağlık ve mutluluk önemli olan, diğer detaylar bi şekilde düzeltilir. :))

Hiçbirşey dört dörtlük olmaz.. önemli olan evliliğinin, evinin güzelliği, mutluluğu, huzuru.. Herşey süper gitseydide evinde huzurlu olmasaydın daha mı iyiydi. Evet haklısın herkes herşey güzel gitsin istediği gibi olsun ister sonuçta bir kez yaşıyosun o günü ama işte olmuyo illaki bi yerden bişeyler çıkıyo canım sıkma canını.

öncekikle hepinize merhaba arkadaşlar konu başlığımdan anlaşıldığı gibi evet hiç güzel bir gelin olamadım..mafoldumbengelinliğime duvağımla çok güzel bir gelin olamadım.kapalı bir bayanım.en güzel günüm olarak hatırlamam gerekirken düğün günümü ben hep ağlıyorum halandaha gelinliklere bakıyorum güzel bir gelin görünce ben niye böyle olamadım diyorum neyim eksiktiki böyle oldum isyan etmekte istemiyorum ama bir tarafım hep buruk çirkin bir bayanda değilim boyum 1.76 kilom 54.55 şık giyindiğimi ne giysem yakıştıığını söylüyor herkes .düğün günü aksiliklerim oldu salonun kuaförüne gittik malesef kadın güzel yapıyodu kötüde değildi yani çok abartılı makyaz uyumsuz renkleri bir arada istemiyorum dedim normal günlük bir makyaj gibi oldu buseferde olduğumdan dahada güzel olabilirdim gelinliğimin bir tarafı söküldü yapmak zorunda kaldık güzel olmadı istediğim gibi bir gelin olamadım yanii.senağlamadüğün fotağraflarımız var evimizde nişan resmimizi düğün fotoğrafının önüne koydumki fazla görüpde üzülmiyeyim diye resimlere baktıkça dahada üzülüyorum çünki bu durumu kimseylede paylaşamadım ne annemle ne eşimle ne de bir arkadaşımla kimse bana demediki çok güzel bir gelin oldun.yengemin annesi bile demişki daha güzel olabilirdisenağlamaher gece yastığa başımı koydummu aklıma geliyor ve ağlıyorum uyuyamıyorum psikolağa bile gitmeyi düşündündüm. kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum diyorum başı kötü oldu ama evliliğim çok iyi harika bir insanla evliyim olsun herşeyi dört dörtlük olan evlilerin sorunları oluyo kocaları kötü oluyo işsiz güçsüz oluyo diyip teselli olmaya çalışıyorum ama olmuyor olmuyorsenağlamaşimdi diceksiniz belki dünyada ne sorunlar oluyor buda sorunmu ama buda birkere oluyor neden kötü hatırlansınki.rabbime çok dua etmiştim çok çok güzel bir gelin olayım diye olmadı malesef:çok üzgünüm:buraya yazdım sadece içimde düşündüklerimi kendi kendime ağladığımı sadece buraya yazdım belki bir cümle bana çok iyi gelirde ben neye ağlıyomuşum derim azda olsa içim rahtlar inanın aklıma gelince bu durum mafoluyorum günüm berbat geçiyor halendaha gözlerim dolu dolu senağlamayazacaklarım bukadar arkadaşlar hepinize şimdiden teşekkür ederim hoşcakalın:gitme::gitme:[/SIZE]

En azından giymişsin gelinliğini, herkese giymek kısmet olmuyor, keşke bende giyseydimde güzel olmadım diye üzülseydim, İnan giyemeyipte üzülmekten böylesi daha iyidir. Senin hissettiklerini bende yaşıyorum geceleri ama güzel olamadığım için değil giyemediğim için ağlıyorum ben...üzülme lütfen

Canım benim ben senin uzuntunu anlıyorum ben evleneli 7 ay oldu upuzun saclarım var en buyuk hayalim acık bulleli saclı bi gelin olmaktı dugun gunu hiç bilmedigim bi kuaföre gittim hava bulutlu diye korkup topuz yaptırdım malesef makyajımıda kendim yaptım guvenemediğim için kuaföre ve o gun eşime dedim fotograf cekimini erteleyelim böyle içime sinmicek diye şimdi havalar duzeliyo ve ben herşeyi rahat rahat stressiz istegim gibi yaptırıp çekimimi yaptırıcam sende böyle yaptırabilirsin bence

3 senelik konu arkadaşlar farkettiniz mi bilmem verdiğiniz tavsiyeler biraz gecikmiş olabilir

3 senelik konu arkadaşlar farkettiniz mi bilmem verdiğiniz tavsiyeler biraz gecikmiş olabilir

Valla ben içindekileri söyledim, 3 sene önce olduğunu farkettim, dün gece benim durumumda olan varmı diye merak ettim,bu konu çıkınca yazmak istedim, belki paylaşarsak üzüntümü azaltırım ümidiyle..saygılar

O akşam makyajım gelinliğim herşey istediğim gibiydi... eşim dışında herşey... Gelin odasında yarım saat ağlamıştım ve düğün bitip eve giderken adımlarım geri geri gidiyordu. Bazı şeyler düğünde güzel görünmekten çok daha önemli...

ay siz böyle yazınca kendi kınam geldi aklıma...
ertesi gün gelin başım çok güzeldi ama kına gecesinde acele ile yapıldı o yüzden çok kötüydüm sanki :(
ama suç bende değil kuaför çok eğreti yapmıştı....tepeden topuz yaptı alt kısımlara maşa sarıp bıraktı...ön tarafımı da kahkül benzeri bişey istemiştim, olmaz yakışmaz dedi, bende siz bilirsiniz dedim, bu seferde yandan ayırıp alnıma yapıştırdı :) ayyy iğrençti....
birde benim bildiğim saç yandan ayrılıp arkaya tutturulursa ve alna yapıştırılırsa, üst kısma hafif bombelik yapsın diye krepe yapılır ki hoş görünsün...
her aklıma gelişte sinir olurum kuaför kadına....
ama bu kadar üzülüp ağlayacak bişey yok, geçri gitti zaten üzülmenin faydası yokki..değiştirme imkanın da yok...üzülme eşinle mutluysan hepsi anlık şeyler boşver...

benımde makyajım çok kötüydu saçımda plastık gıbı 5 kutu sprey sıkılmış gıbı hiçte anlamıyordumki böle şeylerden 18 i yenı bıtırmiştim göz altlarımda mordur gitti gri makyaj yaptı iyicene panda gıbı oldum bırazda ağlayınca palyoçoya döndum

şimdi ne güzel saç makyajın bıle provasını yapıyorlar

öncekikle hepinize merhaba arkadaşlar konu başlığımdan anlaşıldığı gibi evet hiç güzel bir gelin olamadım..mafoldumbengelinliğime duvağımla çok güzel bir gelin olamadım.kapalı bir bayanım.en güzel günüm olarak hatırlamam gerekirken düğün günümü ben hep ağlıyorum halandaha gelinliklere bakıyorum güzel bir gelin görünce ben niye böyle olamadım diyorum neyim eksiktiki böyle oldum isyan etmekte istemiyorum ama bir tarafım hep buruk çirkin bir bayanda değilim boyum 1.76 kilom 54.55 şık giyindiğimi ne giysem yakıştıığını söylüyor herkes .düğün günü aksiliklerim oldu salonun kuaförüne gittik malesef kadın güzel yapıyodu kötüde değildi yani çok abartılı makyaz uyumsuz renkleri bir arada istemiyorum dedim normal günlük bir makyaj gibi oldu buseferde olduğumdan dahada güzel olabilirdim gelinliğimin bir tarafı söküldü yapmak zorunda kaldık güzel olmadı istediğim gibi bir gelin olamadım yanii.senağlamadüğün fotağraflarımız var evimizde nişan resmimizi düğün fotoğrafının önüne koydumki fazla görüpde üzülmiyeyim diye resimlere baktıkça dahada üzülüyorum çünki bu durumu kimseylede paylaşamadım ne annemle ne eşimle ne de bir arkadaşımla kimse bana demediki çok güzel bir gelin oldun.yengemin annesi bile demişki daha güzel olabilirdisenağlamaher gece yastığa başımı koydummu aklıma geliyor ve ağlıyorum uyuyamıyorum psikolağa bile gitmeyi düşündündüm. kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum diyorum başı kötü oldu ama evliliğim çok iyi harika bir insanla evliyim olsun herşeyi dört dörtlük olan evlilerin sorunları oluyo kocaları kötü oluyo işsiz güçsüz oluyo diyip teselli olmaya çalışıyorum ama olmuyor olmuyorsenağlamaşimdi diceksiniz belki dünyada ne sorunlar oluyor buda sorunmu ama buda birkere oluyor neden kötü hatırlansınki.rabbime çok dua etmiştim çok çok güzel bir gelin olayım diye olmadı malesef:çok üzgünüm:buraya yazdım sadece içimde düşündüklerimi kendi kendime ağladığımı sadece buraya yazdım belki bir cümle bana çok iyi gelirde ben neye ağlıyomuşum derim azda olsa içim rahtlar inanın aklıma gelince bu durum mafoluyorum günüm berbat geçiyor halendaha gözlerim dolu dolu senağlamayazacaklarım bukadar arkadaşlar hepinize şimdiden teşekkür ederim hoşcakalın:gitme::gitme:[/SIZE]

Ben de dugun fotografimi hic begenmiyorum. Benim durumum daha kotu. Dugune yakin cok kilo aldim. 158 boy 70 kilo. Acemilik de vardi ne sacim ne makyajim istedigim gibi olmadi. Gelinligime bile pisman oldum dusun. Sonra zayifladim 50 kilo oldum. Gelinligi giyip studyoda tekrar fotograf cektircektim ama bu kez de esim kilo aldi. Olmadi yani. Kimseye gosteremiyorum albumlerimi.:43:
Simdi yine hamilelik derken 70 kilo oldum ve saka gibi simdi de esim zayifladi.:53:

Son düzenleme:
Ben de dugun fotogramini hic begenmiyorum. Benim durumum daha kotu. Dugune yakin cok kilo aldim. 158 boy 70 kilo. Acemilik de vardi ne sacim ne makyajim istedigim gibi olmadi. Gelinligime bile pisman oldum dusun. Sonra zayifladim 50 kilo oldum. Gelinligi giyip studyoda tekrar fotograf cektircektim ama bu kez de esim kilo aldi. Olmadi yani. Kimseye gosteremiyorum albumlerimi.:43:
Simdi yine hamilelik derken 70 kilo oldum ve saka gibi simdi de esim zayifladi.:53:

:9::9::9: ay bi dengeyı kuramamışsınız çok guldumyaa :52::52::52:

Bir arkadaşım bir kaç ay evvel dediki ;
Saçım makyajım iğrenç oldu, çok kötüydü.
Herkes de demişti çok kötü olmuş diye.
Hiç unutamıyorum prenses gibi bir gelin olamadım ben aklıma geldikçe üzülüyorum hala:50:

Döndüm ve dedim ki ona prenses gibi bir gelin olmuştum her şeyimle..
Herkes gördüğüm en güzel tesettürlü gelinsin dedi çevremde.. O kadar mutlu olmuştum..

Sonra ne oldu? Evlendim 2 ay sonra her gün bir dert,bir keder.
Çilem hiç bitmedi. Evliliğim en büyük pişmanlığım oldu.
Düğün fotoğraflarıma baktığımda gözlerim doluyor,ağlıyorum.

Böyle mi olacaktı?

Arkadaşım o gün prenses gibi olmasan ne olur eşin sana bir ömür prenses gibi hissettirsin inşallah yeter :ssz:
Yürekten söylüyorum keşke eşim bana prenses gibi hissettirseydi hep de ben çirkin bir gelin olsaydım
:5:

Bir arkadaşım bir kaç ay evvel dediki ;
Saçım makyajım iğrenç oldu, çok kötüydü.
Herkes de demişti çok kötü olmuş diye.
Hiç unutamıyorum prenses gibi bir gelin olamadım ben aklıma geldikçe üzülüyorum hala:50:

Döndüm ve dedim ki ona prenses gibi bir gelin olmuştum her şeyimle..
Herkes gördüğüm en güzel tesettürlü gelinsin dedi çevremde.. O kadar mutlu olmuştum..

Sonra ne oldu? Evlendim 2 ay sonra her gün bir dert,bir keder.
Çilem hiç bitmedi. Evliliğim en büyük pişmanlığım oldu.
Düğün fotoğraflarıma baktığımda gözlerim doluyor,ağlıyorum.

Böyle mi olacaktı?

Arkadaşım o gün prenses gibi olmasan ne olur eşin sana bir ömür prenses gibi hissettirsin inşallah yeter :ssz:
Yürekten söylüyorum keşke eşim bana prenses gibi hissettirseydi hep de ben çirkin bir gelin olsaydım
:5:

Sende haklısın herkesin bi tarafı eksik kalıyor işte :(

2 si kuaför 2 si guzellik merkezi olmak uzere 4 yerde makyaj provasi yaptirdim.4 ude hayal kırıklığıydi.sonra gittim malzemelerimi aldim nikah gunu kendim yaptim.Herkes makyajimi nerde yaptirdigimi sordu o gun.insan kendi yüzünü herkesten iyi tanir...sacimida riske attirmadim düz ve sade bir topuz yaptırdım.Amaa kötü olsaydı co gün üzülürdum sonra gecerdi.Valla mutluyuz, sağlıkliyiz gerisi bos.Boyle seylere uzulmeyin arkadasim Mevla nin gücüne gider, başka dert vermesin.Mutlu evliliğinizin keyfini sürün. .

seni çok iyi anlıyorum bende neredeyse 2 yıldır evliyim halen düğün videomu izlemedim hatta resimlerime bakınca gözlerim dolar ama benim durumum senden biraz farklı ben zaten düğünlerden nefret eden biriydim hep derdim evlenirsem sade bir nikah yapacam diye ama olmadı tabi gelinliğimi ucuz almak zorunda kaldım tabi güzel bir gelinlik değildi mecbur kaldım işte saçım felan da fena değildi neyse düğünde ne yapılır kalkıp oynamak zorundasın tabi ben oynamaktan felan da anlamam bütün gece köçek gibi oynatıp durdular bizi eşimle bide gelinliğime kan bulaştı nerden geldi bilmiyorum halen çok utanmıştım millet benim adet olduğumu felan düşünmüştür galiba ben farkettiğimde nasıl morelim bozuldu anlatamam apar topar tuvalete gittik annemle herkes bana bakıyor tabi buarada allahım nasıl utanmıştım ya neyseki öyle bişey olmamıştı ama millete nasıl anlatacaksın ki bu durumu allah a şükürler olsun düğün bitti annemler o gece memlekete geri döndü tabi o anda ağlayamadım eve gittim saçıma öyle toka takmışki kuoför sanki beynimi delmiş bir baş ağrısı yaptı bende anlatamam o gece bir cacık olmadı vurdum kafayı yattım sabah oldu ben bir ağlamışım kocam bile korktu benden neyse çok uzatmayayım çok şükür kocam iyi eminim ki şu anda sende eşinle mutlusundur hiç maziyi karıştırma hayatının şu anki anının yaşa boşver üzme kendini çünkü artık yapacak birşey yok mutlu olmaya bak

Ben de hiç güzel bir gelin olamadım. Saçlarıma öyle bir topuz yaptı ki görenler saksı sandı.
Makyajım da berbattı gelinliğim zaten 2. eldi.
En azından eşimle huzurum var dicyeceğim o da yok.
Ailesi takıları ve paraları düğün masrafları için bana söylemeden aldı, söyleselerdi düğünümün sonu kavga ile bitmeyecekti.
1 ay oldu hala tartışmasını yapıyoruz. Falan filan..
Zaten benim hayatım mobbinglerle fakirlikle geçti artık hayattan bir beklentim kalmadı.
Daha kötü durumda olabilirdin fikri fikrimi değiştirmeyecek.

boşver bunlar küçük şeyler kafana takma şimdiki aklım olsa düğün bile yapmazdım bi gelinlik bi nikah tamam. çokta çirkin olabileceğini düşünmüyorum. ilerde gülersin bu haline.

Ben istedigim gelinligi bile giyememistim.. saclarim dugunde hic guzel olmadi... Makyaji kendi bildikleri gibi yaptilar... Vsvs

Back
X