Malesef Hiç Güzel Bir Gelin Olamadım :( bu duruma çok üzülüyorum:,(

sana birşeyin garantisini çok iyi verebilirim düğün günü aksilik yaşamayan gelin yoktur herhalde .bizim düğün günümüzde eşim gün boyu serumlarla yattı gece 40 derece ateşle evimize girdik adam beni kucaklayamadı nerdeyse ben kucaklayacaktım onu.berbere eniştesi almaya geldi normalde gelini berberden damat alır.eşimin damat traşı rastgele biryerde ayaküstü oldu.gelin arabası renk cümbüşü halindeydi hiç istediğim gibi değildi.düğünden sonra eşimle gezintiye çıkmak hep hayalimdi olmadı inan bunları yeni evlendiğin zamanlar unutamıyorsun ama sonra başka sıkıntılar yerini alınca hatırlamıyorsun bile eminim cok güzel bir gelin olmuşsundur gelinlikle herkes güzeldir saftır bak ne mutlu giyebilmişsin giyemeyen içinde uktesi kalan bayanlarda var.inan düğünden cok sonrası önemli boşver bunlarla kafanı yorma cicimaylarının tadını çıkar bu günler geri gelmz mutluluklar.

sana birşeyin garantisini çok iyi verebilirim düğün günü aksilik yaşamayan gelin yoktur herhalde .bizim düğün günümüzde eşim gün boyu serumlarla yattı gece 40 derece ateşle evimize girdik adam beni kucaklayamadı nerdeyse ben kucaklayacaktım onu.berbere eniştesi almaya geldi normalde gelini berberden damat alır.eşimin damat traşı rastgele biryerde ayaküstü oldu.gelin arabası renk cümbüşü halindeydi hiç istediğim gibi değildi.düğünden sonra eşimle gezintiye çıkmak hep hayalimdi olmadı inan bunları yeni evlendiğin zamanlar unutamıyorsun ama sonra başka sıkıntılar yerini alınca hatırlamıyorsun bile eminim cok güzel bir gelin olmuşsundur gelinlikle herkes güzeldir saftır bak ne mutlu giyebilmişsin giyemeyen içinde uktesi kalan bayanlarda var.inan düğünden cok sonrası önemli boşver bunlarla kafanı yorma cicimaylarının tadını çıkar bu günler geri gelmz mutluluklar.

ne çok aksilik yaşamışsınız dilerim bundan sonrası güzel olur hayatınızda

canını sıkma şekerim bence geliliği giyen her bayan güzel olur eminimki sende güzel olmuşundur.çevrendekiler balkideçok güzel oldun için sana güzel olmamışsın dememiş olabilirler yani biyazdan güzelliğini çekmediler bence foto varsa koyarsan bi bakmak isterim.

Her zaman bir aksilik cıkar arkadasımm cogu sey istedigimiz gibi olmuyor iste .. Eminim ki dedigin kadar kötü olmamıstır .. Kendini bu kadar üzme gecen zamanı geri almak mümkün degil maleseff !! Üzüntüler ,kuruntular yersiz anlıyorum o gün en mutlu günümüz ısıldamak istiyoruz ama iste bazen aksilikler yasanabiliyor ..yerimseniben

Begendigin bir gelinligi giyip resim cektirebilirisiniz esinle icin bir nebzede olsa rahatlamıs olursun ..

Allah sağlık versin arkadaşım,iyi kötü bir gelinlik giymek isteyen ama giyemeyen o kadar çok kız var ki.

Haline şükret,gelinliğini giymişsin düğününü yapmışsın eşinde iyiymiş daha ne olsun.

Sadece şunu sölemek istiyorum sen sevdiğin insanla birlikteysen eğer düğün , gelinlik , şu bu gibi şeylere takılmazsın ; dünyanın en çirkin gelini ol sevdiğin adam seni güzel görsün yeter
Allah sana çaresiz dert vermesin arkadaşım bu kadar sığ olmayalım lütfen bi çık gece hastaneye git de insanlar güzellik mi sağlık mı istiyolar bak etrafına
çok kırıcı yorum yazmam normalde bilen bilir ama tutamadım kendimi sevdiğim insanlar yanımda sağlıklı diye dua et ancak elalem seni güzel görse nolur görmese nolur ki

aman dert ettiğin şeye bak be yaaa zemuszemus
benimde 2 düğünüm oldu eşimin memleketindeki düğünde benim makyajda türbanda hiç güzel olmamıştı herkesde bunun farkındaydı ama hiç de kafama takmadım tabi hatta eve geldim makyajımı kendim düzellttim kaydirigubbakcemile3

ama istbldaki düğünde herşey istediğimdne daha güzel olmuştu

ama olmasaydıda bunu sorun yapmazdım o kadar zorlujkların arkasından eşimle kavuşmuşuz hiç bişiey umrudma olmazdı olumunekankayizsmile

önemli olan sevdiğinle evlenmen cnm daha guzel olabilirdi demek de guzel ama daha guzel de olabilirdi demektir yanı bu çirkin oldugu anlamına gelmez öyle düşünmee...

öncekikle hepinize merhaba arkadaşlar konu başlığımdan anlaşıldığı gibi evet hiç güzel bir gelin olamadım..mafoldumbengelinliğime duvağımla çok güzel bir gelin olamadım.kapalı bir bayanım.en güzel günüm olarak hatırlamam gerekirken düğün günümü ben hep ağlıyorum halandaha gelinliklere bakıyorum güzel bir gelin görünce ben niye böyle olamadım diyorum neyim eksiktiki böyle oldum isyan etmekte istemiyorum ama bir tarafım hep buruk çirkin bir bayanda değilim boyum 1.76 kilom 54.55 şık giyindiğimi ne giysem yakıştıığını söylüyor herkes .düğün günü aksiliklerim oldu salonun kuaförüne gittik malesef kadın güzel yapıyodu kötüde değildi yani çok abartılı makyaz uyumsuz renkleri bir arada istemiyorum dedim normal günlük bir makyaj gibi oldu buseferde olduğumdan dahada güzel olabilirdim gelinliğimin bir tarafı söküldü yapmak zorunda kaldık güzel olmadı istediğim gibi bir gelin olamadım yanii.senağlamadüğün fotağraflarımız var evimizde nişan resmimizi düğün fotoğrafının önüne koydumki fazla görüpde üzülmiyeyim diye resimlere baktıkça dahada üzülüyorum çünki bu durumu kimseylede paylaşamadım ne annemle ne eşimle ne de bir arkadaşımla kimse bana demediki çok güzel bir gelin oldun.yengemin annesi bile demişki daha güzel olabilirdisenağlamaher gece yastığa başımı koydummu aklıma geliyor ve ağlıyorum uyuyamıyorum psikolağa bile gitmeyi düşündündüm. kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum diyorum başı kötü oldu ama evliliğim çok iyi harika bir insanla evliyim olsun herşeyi dört dörtlük olan evlilerin sorunları oluyo kocaları kötü oluyo işsiz güçsüz oluyo diyip teselli olmaya çalışıyorum ama olmuyor olmuyorsenağlamaşimdi diceksiniz belki dünyada ne sorunlar oluyor buda sorunmu ama buda birkere oluyor neden kötü hatırlansınki.rabbime çok dua etmiştim çok çok güzel bir gelin olayım diye olmadı malesef:çok üzgünüm:buraya yazdım sadece içimde düşündüklerimi kendi kendime ağladığımı sadece buraya yazdım belki bir cümle bana çok iyi gelirde ben neye ağlıyomuşum derim azda olsa içim rahtlar inanın aklıma gelince bu durum mafoluyorum günüm berbat geçiyor halendaha gözlerim dolu dolu senağlamayazacaklarım bukadar arkadaşlar hepinize şimdiden teşekkür ederim hoşcakalın:gitme::gitme:[/SIZE]

ne mutlu sana demekki hayatta dert edecek başka birşeyin yokki buna üzülüyorsunyerimseniben

canım ya biz bunları normaldede yaşıyoruz biryere gittiğimizde aman ya daha güzel olabilirdim diosun ama bu sadece laftan ibaret kalıyo yani oturupta ağlamıyoruz sen bence şükretmelsin güzel bi ewliliğin olduğuna

ay canım kıyamam...bunamı ağlıyorsun sen?
allah başka sorun vermesin..:ecrin_bebek:
millet güzel gelin oluyo milyarlık saç baş yaptırıyo ama boşanıyo..bence her gelin güzel...eminimm sen güzel olmuşsunur..

cnm bencede üzülme hiç ne güzel mutlu bir yuvan var . emin ol herkesin düğünlerinde aksilik çıkar. bir de yengemin gelin saçı ve makyajını hala gördüğümde derim yenge ne bu hal diye zaten kıvırcık saçlı kuaför salmış saçlarını önden bir parça kıvırcık bırakmış kırmızı bir ruj inan o halinden bin kat daha güzel normalde ama hiçbir zaman vah vah tüh tüh dediğini duymadım çok şükür mutlular

bence bunlara üzülmeyi bırak eşinle geçirdiğin güzel günler için mutlu ol cnm psikologa gitmek istiyorsanda git daha çabuk atlatmana yararı olur

ben de düğün resimlerime baktıkça sinir oluyorum üstelik 2 ay önce evlendim
nişanla kınada süperdim ama düğünde olmamış
zaten hayalimdeki gelinlik başkaydı
tutup hiç aklımda olmayan bi mdel aldım duvak fln derken,dağıldım heptenkaydirigubbakcemile3
ama napim canım sağolsun bi kaç güzel resim var gene

ay bende aynı dertten muzdaribim gelinliğim isteğim çok güzeldi ama 5 kilo verdiğm için emanet duruyodu saçım makyajım bernattı allah başka keder vermesin kısmet napalım

Valla ilk evliligimde ozene bezene hazirlanmistim saclarim istedigim gibi olmamistim ama evleniyorum diye ucuyordum adeta balik etliydim ama cok guzel oldugumunda farkindaydim begenmedigim saca ragmen neyse benim exin kuzeni herseye bir kulp takardi esi saclarini topuz yapti anten gibi oldu demisti ben o anin hosluguyla kendimi dunya guzeli sanarken adam demesinmi hohoho duvar gibi olmussun arabaya sigacanmi demisti.. esinede arabanin ustunu aciyimde antenlerin ceksin gibi seyler sacmalamisti o densizin esiyle oturduk agladik kimse susturamiyo bizi :))))) adamda pisman oldu sonra adama bir suru hakaretler ettik ne ayiligini ne kabaligini biraktik ve denizde batmayacagimizi soyledik niye diye sordugunda senin tipin kayik demistik ay hatirladimda guldum :)

benimde gelinliğimi tarif ettim görmedim hiç - hiç provamda olmadı düğün günü giydim baktım -amannn ölee sallamışlar küçük boncuk i,şlemişler.. olsun,. allaha şükür dğünde bir aksilik olmadı ne bilim aileler arası gerilim bi laf söz kavga döğüş tartışma bir sorun olmadı -inan bana senin güzelliğini herkes bilir düğünde ne kötüydü demez ne güzeldi de demez ama düğünde bir sorun olsaydı herkesçe yıllarca hatırlanırdı - ben en yakın aile düğünlerinden birinde kıyafetimi de saçımıda içimde kalmasın dedim herşeyi abarttım yaptım taç bile taktım :) içimde kalmadı- varsın gelinliğimin üstü çok basit olsun varsın yan tacım hiç görünmesin etek kısmım mükemmeldi- en güzel çiçek benimdi :) sende yap tavsiye ederim. :D

Son düzenleme:
başka derdin kalmadı bunun içinmi psikoloğa gideceksin.
millet gelinlik bile görmeden evleniyor yani.

öncekikle hepinize merhaba arkadaşlar konu başlığımdan anlaşıldığı gibi evet hiç güzel bir gelin olamadım..mafoldumbengelinliğime duvağımla çok güzel bir gelin olamadım.kapalı bir bayanım.en güzel günüm olarak hatırlamam gerekirken düğün günümü ben hep ağlıyorum halandaha gelinliklere bakıyorum güzel bir gelin görünce ben niye böyle olamadım diyorum neyim eksiktiki böyle oldum isyan etmekte istemiyorum ama bir tarafım hep buruk çirkin bir bayanda değilim boyum 1.76 kilom 54.55 şık giyindiğimi ne giysem yakıştıığını söylüyor herkes .düğün günü aksiliklerim oldu salonun kuaförüne gittik malesef kadın güzel yapıyodu kötüde değildi yani çok abartılı makyaz uyumsuz renkleri bir arada istemiyorum dedim normal günlük bir makyaj gibi oldu buseferde olduğumdan dahada güzel olabilirdim gelinliğimin bir tarafı söküldü yapmak zorunda kaldık güzel olmadı istediğim gibi bir gelin olamadım yanii.senağlamadüğün fotağraflarımız var evimizde nişan resmimizi düğün fotoğrafının önüne koydumki fazla görüpde üzülmiyeyim diye resimlere baktıkça dahada üzülüyorum çünki bu durumu kimseylede paylaşamadım ne annemle ne eşimle ne de bir arkadaşımla kimse bana demediki çok güzel bir gelin oldun.yengemin annesi bile demişki daha güzel olabilirdisenağlamaher gece yastığa başımı koydummu aklıma geliyor ve ağlıyorum uyuyamıyorum psikolağa bile gitmeyi düşündündüm. kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum diyorum başı kötü oldu ama evliliğim çok iyi harika bir insanla evliyim olsun herşeyi dört dörtlük olan evlilerin sorunları oluyo kocaları kötü oluyo işsiz güçsüz oluyo diyip teselli olmaya çalışıyorum ama olmuyor olmuyorsenağlamaşimdi diceksiniz belki dünyada ne sorunlar oluyor buda sorunmu ama buda birkere oluyor neden kötü hatırlansınki.rabbime çok dua etmiştim çok çok güzel bir gelin olayım diye olmadı malesef:çok üzgünüm:buraya yazdım sadece içimde düşündüklerimi kendi kendime ağladığımı sadece buraya yazdım belki bir cümle bana çok iyi gelirde ben neye ağlıyomuşum derim azda olsa içim rahtlar inanın aklıma gelince bu durum mafoluyorum günüm berbat geçiyor halendaha gözlerim dolu dolu senağlamayazacaklarım bukadar arkadaşlar hepinize şimdiden teşekkür ederim hoşcakalın:gitme::gitme:[/SIZE]

canım ben sana düğünümde yaşadıklarımı anlatsam haline şükredersin benim nişan düğün hepsi içimde kaldı bende senin gibi hep dert ettim ama insan kendini yıpratıyor sadece 10 yıl olunca tekrar nikah istiyorum sende öyle yap

Back
X