Malesef Hiç Güzel Bir Gelin Olamadım :( bu duruma çok üzülüyorum:,(

bence buraya konu açmak olsun die konu açmışın
başka derdin mi yok senin arkadaşım az yastığa başını koyunca dert ettiğin şeye bak ben çok çok güzel bir gelin oldum ama keşke gelinliğim sökülseydi makyajım olmasaydıda bu kadar sıkıntımız olmasaydı
şükretmesini bil bence...

beterin beteri var demişler.mesela ben düğün falan görmedim.ailevi problemlerimden dolayı.ne bi nişan ne bi düğün ne bi gelinlik.....keşke bi saniyeliğine de olsa gelinlik giyebilseydim.hep içimde büyük bir yara olarak kaldı.nerde bir düğün görsem geline bakıp gizli gizli ağlarım.benim gelinlik giymeme engel olanlara rabbim de kefen nasip etmesin.haline şükredeceğin yerde ne kar küçük bir şeyi kafana takmışsın.çok saçma kusura bakma ama.etrafında millet neler yaşıyo bi bilsen ..

yaaaa ne deyim bilmiyorum ki konu sahibi arkadaş hiç bir sıkıntın yok demek ki bu konuya takılmışsın. geçmiş bitmiş gitmiş mazi o artık sen önüne baksana yaaa mutluluğuna baksana yaaaa. insanların ne dertleri var seninki de bişey mi yani. :olmaz:

Bence kafanda Çok kurmuŞsun Çok gÜzel olcam sÖyle bÖyle hayırlısını ıstememıŞsın ondan ıŞın rast gıtmemıŞ ben ne kuafÖre ne gelınlıkÇıye bıŞey dedım herkes elınden gelenı yaptı ÇÜnkÜ benım durumum acayıp karısıktı kıs gelınlık bıle almak ıstemedıler bana bır yere gırdık adam komsumuz Çıktı en gÜzel gelınlıklerden bırını verdı saĞolsun saÇımım falan baŞka sekılde hayal ettım ama bunun kadar gÜzel oamazdı bence neyse bence ıstedıĞın bır gelınlıĞı kırala makyaj yaptır resım Çekın ne olur kı bunları koy evıne bÖyle yapan Çok kıŞı var ben yıllar sonra eŞımle nıkah tazelersem bÖyle bıŞı ısterım tekrar gelın olmak Çok sÜper olurr

Allah başka dert vermesn canım yerimseniben güzellik gelip geçici inan
sağlıklı vemutluysan sorun yok demektir :lepi:

aslında konu sahibini anlıyorum. Çünkü bende nişan fotoğraflarıma bakıyorumda öğlen 2de yapılan makyajım akşam 9a kadar kalmamış bi tek gözlerimde var. Allığım rujum hep silinmiş ve gelin odası da biraz basıktı çok aydınlık değildi oyüzden kimse farketmemiş makyajım için beni uyarmamış. Heyecandan benimde tazelemek hiç aklıma gelmedi. Fotoğraflara bakınca hiç yok sanki makyajım. Hatta salonda bi arkadaşım makyajını kendinmi yaptı dedi o an anlamamıştım:) üstelik kafamı taşlara vurmam için bi sebep daha var. TRTnin eski makyöjü tanıdığımız gel hediye olarak ben makyajını yapim demişti ben başım ayrı yerde makyajım ayrı yerde zaman kaybı diye gitmedim.Şimdi bin pişmanım ama napalım

Son düzenleme:
buarada nişan sırasında bnada çok güzel olmuşsun diyen kişi sayısı 5i geçmez:) hatta burayada albümlere ekledim fotoğraflarımı burdaki arkadaşlar bile salondakilerden çok demiştir o derece:) ve davetlilerin makyajı bile benden çokmuş meğer salonda kendi yüzümü görmediğim için farkında değildim ama videoda izleyince farkettim. Sinir olmadımmı oldum ama yapcak bişey yok doğallıkda güzeldir diye teselli oluyorum:)

benimde bazı şeyler içimde kaldı
güzel durduguna inandıgım için gelinligimi kırık beyaz diktirdim
ama ışıklarda beyaz olunca cok basit göründü...
bende anlaşmalı kuaföre gittim:mymeka:
ona güvenmemiştim gitmicektim
öncesinde prova yaptı eliyle iki topladı şahane olmuştu
tamam bu güzel yapcak dedim ama berbat ötesiydi...
duvagımın kullanılmış oldugunu kuaförde ögrendim:umursamaz:
tarlatanı ayarlamak için ugraşırken bozduk yamuk yumuk durdu
tüm gecem belli yerlerinden kardırmakla gectii...
makyajım desem oda berbattı
ben kendim makyaj yaptıgımda süper olurdu herkes cok begenirdi
ünlü markaların satıcıları kendilerinede makyaj yapmamı isterlerdiki sadece kendime yapabilirdim
kendim yapsaydım şahane olabilirdi
düğün hazırlıkları için çarşı pazar gezmekten vucudumda badilerimin izi cıkmıştı
şehrin en iyi studyosu diye cektırdıgım resimler felakettiboshayallersmile
bide büyültüp verdikleri resim yandan bi poz ve gögüs bölgem kapkara duruyodu iğrenc
şuan dolabımın arkasında duruyor ve hiç çıkmadı ordan
hiçbir zaman insanlara albümümü göstermek istemedim
düğün videomu izlemek istediler hiç kimseye vermedigim gibi
evleneli agustosta 2 yıl olcak bi kez acıp izlemedim:gitme:
vs.. vs..
herrsey güzel olabilirdi ama olmadı
gelinlikci ve fotocuların önünden gecerken ahhh diyorum
yapacak başka bişey yokboshayallersmile

ayyyyyyyyyyy kendim geldim aklima yaaa..sen kendin güzel olmamissin ya ben ?? ben tammmmmmmmmmm rezildim..noldu biliyonuzmu..gelinligimle arabaya oturdum tarlatanin üstüne oturunca demir egilmis..dügün salonuna geldik..araba salonun taaa icine girdi..yani bir gelin odasina gidipte bir kendimize ceki düzen veripte salona girmedik..evden ciktik hopp salona...ve ben arabadan indimki tarlatan egilmis demiri...arka demiri egilinde gelinligim düz olmus yani arkali önlü birbirine yapismis sekilde kabbarik yuvarlak degil..ve bennnnnnnnnnnn öylelikle ilk dansimi yaptim tüm gözler üzerimdee..neler demislerdir allah bilir..ama nutulmustur yaa benimi hatirlicaklar tabiki resimlerimi görüyorum ve cokkk gülüyorum .nolacachh sanki yaa üzülme..günlük hayatta güzelimya yeter bana de maasallah boyun posun endamin yeter benim gibi..ben evlendigimde üstüne üstelik 86 kiloydum yaaa simdi 74 kiloyum ;)) simdiii cokkk güzelim...cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

Canım benim.. Üzülmee tek derdin bu olsa keşke.. önemli olan bi gün tabiki ama dahada önemlisi evlendiğin günden sonrası.. bir ömür eşinle mutlu huzurlu ol gerisi gelip geçiyor.. Hiç gelinlik giyemeyenler var onlar ne yapsın yani atsın mı kendini bi yerden ? Herşeye rağmen bembeyaz gelinliğinle eşinin kollarında dans ettin oynadın o gün bence bunları hatırla ve mutlu ol..

canım ben de büyük bir hayalle gelinlik diktirdim özel olacaktım güya gelinlik çıka çıka beyaz kbarık bir elbise çıktı danteli vardı ama görünmüyordu annem demişti hAZIr al ama dinlemedim içimde kaldı mı yok buna rağmen herşey çok güzeldi

ahh canlarım benim.. tamam herkes en mutlu gününde en güzel olmayı ister ama allah başka dert keder vermesin..
bende bakamıyorum düğün fotoğraflarına
neden???
güzel mi değildim
hayır..
düğünüme 3 gün kala dedemi kaybettik.. resimlerde herkesin yüzü asık
annem desen ilaçlarla ayakta duruyor
bizim şarkımız dediğimiz şarkımızda dans edecektik eşimle ama olmadı.. dans bile etmedik yasımız vardı çünkü..
bi pasta kestik takı töreni sonra herkes evine
üstelik ben başka şehire gelin gitmiştim..
anlatacak o kadar çok şey var ki
keşke en kötü gelin ben olsaydım da bunları yaşamasaydım..

beninde gelinliğimden tut saçıma nikahıma vs.vs.herşey berbattı hatırlamak bile istemiyorum tabi herşeyin kötü olmasının tek sebebi kayınvalidem.bazen düşünüyorum şöyle küçük bir yer tutsak gelinlik şaç baş istediğim gibi olsa ve sadece arkadaşlarımızla doyasıya eylensek veya arkadaşlarımızla torlanıp herkez gelinlik damatlıkla eylensek fotğraf falan nasıl olur diyorum ama zor bir ihtimal.içimde kalanları bebeğim büyüyünce o evlenirken onda yaparım olmazsa:gitme:

Kız Allah canını almasın, başka dertlerin olmasın inşallah. Bunun içinmi ağlıyorsun, üzülüyorsun.

Sen benim gelin fotolarımı görsen gülmekten geberirsin, yerlerde yatarsın. O derece yani.
Şimdi bakıyorumda saçım çok iğrençmiş, heleki makyajım evlerden ıraksempatiksalakcinni, ama tabi hiçde uyarmadım kızı şu tonları kullan makyajda diye, kafasına göre yapmış, kırmızı ruja eflatun farakannehir, ama hiç gözüme çarpmamış o zamanlar, uçuyoruz tabi evlilik heyecanından. Sonracığıma, gelinliğime boya dökülmüştü, kaç saat çıkarmak için uğraştılar. Herşeye rağmen çok güzeldi. Hey gidi günler heyboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 ne kadar güzel olumlu tarafından bakıyor olmanız herşeye rağmen anlatcak hikayenizi biliyor olmanız alkisalkisalkis bu arada zaten öyle değilmidir bakıp eski resimlere yad ederken gülünür şöyle olmuştu böyle olmuştu diye anlatılır....

bunları yaşayan tek sen değilsin inan.benim de bazı şeyler içimde kaldı.nişanımdaki makyajım harikaydı.düğünümde başka bir kuaför ayarladı kardeşim şöyle iyi böyle iyi diye.inan rujum hiç belli değildi.gözümde de sadece kalem vardı.saçım da sıradan bir topuzdu.nerdeyse ağlayacaktım.daha güzel olabilirdim.mesela kuzenimin makyajı fotoğraflarda benimkinden daha belirgindi.düşün yani.gelinliğe gelince beğendiğim bir modeli diktirdim ama istediğim gibi olmadı.çok sıradan durdu.eksikleri çıktı.çok üzüldüm.ilk zamanlar çok kafaya taktım güzel bir bayanım ama niye böyle oldu diye.şimdi diyorum ki güzel bir evliliğm iyi bir eşim iyi bir işim var.tek eksik babam yok.kaybedeli 10 ay oldu.sevdiklerinin sağ ve hayatta olması önemli.bunları düşün...

yanlız olmamak güzel. aynı sehırlerde olanlar toplansın toplu bı eğlence yapıp nıkah tazeleyelım. kendı adıma ben bunu yapacagım ama sımdı ama 5 sene sonra bır sekıl yapacagım. :dance:

dugun resimlerini bi fotografcida photoshopla duzelttirebilirsin makyajini fln ben kendim bile yapabiliyorm bu isi en azindan biraz icin rahatlar canim bu kadar dert etme

aman canım Allah başka büyük dert vermesin bunun için mi ağlıosun hem diosun mükemmel biriyle evliyim mutluyum die bunun kıymetini bil bence herkese nasip olmaz öyle hayat:çok üzgünüm:

Back
X