Malesef hiç olmayan evliligim

prvin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
16
0
36
Adana
merhaba ben 20 yıllık evliyim.eşimin bana hiç sevgimi göstereme derdi. ben canım cicim yapamam yapımda yok.inandım tabiki.5 yıldır o kadar çok ceviz kırdıki beraber olduğu kadınların mesajlarında yazdıkları onlara söylediklerini görünce duyunca inanamadım.evimde cehennem hayatı yaşıyorum. tutunacak gidecek bir yerim olmadığı için yanında kalmaya mecburum.bana benim için çok üzüldüğünü hatta acıdığını bir kere benden soğuduğunu söyledi. 1 aydır evin içinde hiç konuşmuyorum.onun yalanlarını duymamak için kendimce bir suskunluk sanıyorum yaptığım.yılların kandırılmışlığı,yılların yalnızlığı anladımki ben hep yalnızmışım.şimdi 40 yaşındayım bana arkadaşlık yapacak öğüt verebilecek bütün herkese açığım. lütfen cevaplarınızı bekliyorum.teşekkür ederim

cnm Allah yardımcın olsun. Çekilesi bir hayat değilmiş doğrusu. Allah eşini ıslah etsin ne diyim.

cnm Allah yardımcın olsun. Çekilesi bir hayat değilmiş doğrusu. Allah eşini ıslah etsin ne diyim.
inanı öyle ben burayı bunaldım konusu açmıştım bana arkadaşlık yapacak derdimi anlatabileceğim insanların olduğunu bilmek gerçekten güzel.. teşekkürler yeniden.

canım 40 yaş, geç bi yaş değil, hatta gençsin
çocuklarında bakıma ihtiyacı yok artık bence çalışmayı düşünmelisin, çalışıp çalışmadığını yazmamışsın ama çalışmadığını düşündüm

inanı öyle ben burayı bunaldım konusu açmıştım bana arkadaşlık yapacak derdimi anlatabileceğim insanların olduğunu bilmek gerçekten güzel.. teşekkürler yeniden.

artık ıslah etsin bile demiyorum. bende ondan vazgeçmişim herhalde. ama aynı evde olup katlanmak çok zor.

evet çalışmıyorum.lise mezunuyum.5 yıl içinde dönem dönem iş arayışım oldu. hatta 2 kere buldumda.aylım 250.00 tl gibi komik rakamlar veriyorlar vasıfsız işçisin yani.çocuklar bakıma muhtaç diil ama evin içindeki ufacık kıpırtılara uyanıyorlar hep içlerinde bana birşey olacak korkusu var.ben acımı içimde yaşıyorum. ağlayamıyorum bile.hayatta herşeyden çok istediğim iyi bir iş bulup önce ben mutlu olup çocuklarımıda mutlu edebilmek.

ahhh bu erkekler midelri ne kadar genis pes dogrusu.ne ondan geciyolar ne ondan.disarda eglence evdede islerini halleden biri.20 yil dile kolay dicem ona bile zor.Allah yardimcinzi olsun..
biz kadinlar erkeklere Allahin emanetiyiz bu emanete ihanet eden erkekler yarin Allaha nasil hesap vercekler ben bilmiyorum yani.

insan ne dicegini bilemiyo sizin icin cok uzuldum .aileniz yokmu?durumu biliyolar mi nediyolar?

öncelikle rabbim yar ve yardımcınız olsun ..
burada gene kadınlarımızın ekonomik özgürlüğünün olmamasından dolayı ezikliği çıkıyor karşımıza ..
keşke böyle olmasa ..keşke devlet millet yada birileri bu soruna çözüm bulabilse..
erkeklerde bu durumdan faydalanamasa..

merhaba canım,

sabah sabah konunu okumak üzdü beni.. geçen 20 yıl için üzüldüm.. çocuklar için üzüldüm..

eşin o kadınları geçici gördüğü için gözlerini boyamaya çalışıyor.. sen avcundaki hazır kekliksin.. sana istediği gibi davranma lüksü var gibi..

maddi durumunuz nasıl? psikolojik destek alabilir misin? bu yaşadığın travmatik durumu atlatmanda ek bir desteğe ihtiyaç duyabilirsin..

güya bilmiyorlar ama hepside ara ara küçük sözlerinde ima ediyorlar bildiklerini annem babam çok yaşlı benim yüzümden üzülmelerini istemem zaten imkanları da yok.bu arada eşiminde imkanı yok yani durumu iyide yapıyo diil yani. bir memur maşı var o kadar.eve sıkıyor güç bela geçinebiliyorum evde çocuk bakıyorum ufak tefek satışlar yapıyorum pazar param çıkıyo.büyük oğlum bu yıl üniversiteye başladı uzağa gidince dünya varmış diyor. eve gelmek istemiyor inanın onlara hak veriyorum. kavga gürültü yok ama hep bi gerginlik. tahmin edemezsiniz.

bize herşeyi içimizde yaşatılmamız öğretildi. koca ne yaparsa helal hakkı. artık öğretilenler büyükler hepsi boş. yaşadıklarım gerçek. şu anda her türlü desteğe ihtiyacım var.

devlet millet var deniyor ya. sığınma evi için gittim. adam bana darp varmı diye sordu cevabımı beklemeden lakayık birşekilde git anam evine dişarıda seni kurtlar yer dedi. allahtan başka kimsenin olmadığını başınıza birşey gelince anlıyorsunuz.

Ne olursa olsun içinize atmayın... Hastalık sahibi olursunuz sonra mazallah. Dediğiniz gibi önce siz mutlu olmalısınız. Düzenli bir çocuk bakım işine girebilirsiniz diye düşünüyorum. İmkanınız olduğunda psikologa gidin. Meşguliyetinizin olmaması sizi daha çok olayları düşünmeye sevkeder. Allah yardımcınız olsun ...

ben bu siteye ilk defa geldim. mesajları konuları bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

bize herşeyi içimizde yaşatılmamız öğretildi. koca ne yaparsa helal hakkı. artık öğretilenler büyükler hepsi boş. yaşadıklarım gerçek. şu anda her türlü desteğe ihtiyacım var.

eğer psikoloğa gidecek maddi durumun varsa, hiç düşünme derim.. çocuklara yansıyacak kadar gerginiz diyorsun, büyük oğlum evden gitti diye diye kurtuldum diyor diyorsun. dolayısıyla olay sadece senin sıkıntın değil. çocukların da seninle birlikte çekiyor bu yükü.

eğer psikoloğa gidecek maddi durumun yoksa, kendi kendini motive etmeyi öğrenmelisin. çalışmıyorsun, 2 tane de öğrenci evladın var, çek git boşan diyemem. ama 5 yıldır seni aldatan adamı da kafana takmak zorunda değilsin. o adam yüzünden çocuklarını mutsuzluğa itmek zorunda değilsin.

en basitinden, o adamı kocan görme. yok say. psikolojik olarak bunu empoze et kendine. yemeğini, ütüsünü yapma demiyorum yanlış anlama. sen yine düzenini koru, ama manevi olarak o adama sevgi de gösterme, sevgi de bekleme. 13 yaşındaki yavrunla birlikte yaşa. o adamı bir ev arkadaşı gibi gör. sanki aranızda bir anlaşma yapmışsınız da, o para getirecek, sen ev işlerini halledeceksin, böyle anlaşıp gideceksiniz gibi..

kısa vadede onu yok saymak en güzeli bence..

Ablacım bir kadının yaşayabileceği en kötü şeyleri yaşamışsın...
Allah eşini ıslah etsin...
Sanırım bu durumda ben olsam ben de onu aldatır üstüne de bir güzel boşanır çocuklarımı alıp giderdim...
Her kadın mutlaka kendi ayakları üzerinde durabilir, bu güç hepmizde var...

yaptığım şey o zaten benim. ama dediğim gibi çocuklar çok akıllı ama benden çok onlar etkileniyor.babaya çok düşkünler onun kıpırtısı onlar için çok önemli. hizmetinde hiç kusur yapmıyorlar oda kasım kasım kasılıyor. onlarıda küçük görüyor.babalarında soğurlarmı acaba derken onlar onum ağzının içine bakıyor arada geçirdikleri bir kaç dakikadan fazla diil. amma babalarıyla olmak onları mutlu ediyor.öyle düşkün dildir yalnış anlkamayın. çok isterdim çocuklarına düşkün olmasını. ben her şeye alıştım ama onlar bir türlü alışamadılar bu durumlara

teşekkür ederim 13 yaşında kızım var. onu yalnız bırakmak istemiyorum.zaten babanın varlığı yokluğu belli değil annesizde bırakmak istemiyorum.a bide çok zeki benim yaşadıklarımdan gelecek kaygısı çok fazla beni gördükçe çok hırslanıyor. umarım istediği gibi bir hayata sahip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…