Ablacım bir kadının yaşayabileceği en kötü şeyleri yaşamışsın...
Allah eşini ıslah etsin...
Sanırım bu durumda ben olsam ben de onu aldatır üstüne de bir güzel boşanır çocuklarımı alıp giderdim...
Her kadın mutlaka kendi ayakları üzerinde durabilir, bu güç hepmizde var...
çok zor bir durum , allah yardımcın olsun.. yapabileceğin en güzel çözüm, kendi doktorun kendin olacaksın..mademki içim soğudu diyorsun, bırak ne halt yer yesin.. karşında parçalansanda dinleyecekmi sanki. belki günün birinde insafa gelir.her an düşünüp kendini mahvedeceğine, biraz bu düşüncelerden sıyrılmaya bak. bulabileceğin bir işte senin için çok iyi olur.. rabbim mutlu günler göstersin, inşallah sana ve çocuklarına..
ben içim soğudu demiyorum o üzülüyorum senin için ama senden soğudum diyor. ben geneldeki bütün kadınlar gibi gözümü onda açtım 18 yaşından beri onunla büyüdüm beni istediği gibi eğitti. dışarıda hayat varmı yapabilirmiyim ki. belli bir yaştan sonra her şey imkansız. şimdi çocuklar yanımda ya onlar hayatlarını kurtarırsa tamamen yalnız kalacağım. sonum belli. umarım allahım çocuklarıma yardım eder kendi ayaklarının üzerinde durabilirler.çok zor bir durum , allah yardımcın olsun.. yapabileceğin en güzel çözüm, kendi doktorun kendin olacaksın..mademki içim soğudu diyorsun, bırak ne halt yer yesin.. karşında parçalansanda dinleyecekmi sanki. belki günün birinde insafa gelir.her an düşünüp kendini mahvedeceğine, biraz bu düşüncelerden sıyrılmaya bak. bulabileceğin bir işte senin için çok iyi olur.. rabbim mutlu günler göstersin, inşallah sana ve çocuklarına..
ben içim soğudu demiyorum o üzülüyorum senin için ama senden soğudum diyor. ben geneldeki bütün kadınlar gibi gözümü onda açtım 18 yaşından beri onunla büyüdüm beni istediği gibi eğitti. dışarıda hayat varmı yapabilirmiyim ki. belli bir yaştan sonra her şey imkansız. şimdi çocuklar yanımda ya onlar hayatlarını kurtarırsa tamamen yalnız kalacağım. sonum belli. umarım allahım çocuklarıma yardım eder kendi ayaklarının üzerinde durabilirler.
keşke içim soğusaydı her şey ne kadar kolay olurdu.ne yaparsa yapsın derdim.benim bana bunu nasıl yapar hırsımı bilemiyorum. çok karışık duygular içerisindeyim kafam sürelkli onu yaptıklarını düşünüyor 5 yıldır alışmam gerekirken hala hazmedememek çok garip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?