Malesef zamanla burun şekli bozuluyor

Burcumzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
133
22
98
36
Merhaba arkadaşlar burun ameliyatım gayet güzel ve başarılı geçmişti şekli çok güzeldi ama 2.aydan sonra sisler inmeye başladıktan sonra gerçek şekli ortaya çıktı sağ kanadım çöktü deliklerin biri basık küçük diğeri cokmedigi için daha büyük düzgün şekilli nasıl olacak bilmiyorum 6.ayda görüşelim dedi doktor 3.ayimdayim şuan acaba diğer tarafda cokermi

Benzer durumdayız maalesef, iyi yapılınca 20 sene bile geçse bir şey değişmiyor, kötü yapılan burun da 2. aydan sonra ortaya çıkıyor

Benzer durumdayız maalesef, iyi yapılınca 20 sene bile geçse bir şey değişmiyor, kötü yapılan burun da 2. aydan sonra ortaya çıkıyor
seklinden çok memnunum kalkıkligi tam istediğim gibi ama deliklerim berbat oldu aşağıdan bakınca biri kocaman biri küçücük ilk başlarda çok güzeldi yani demem Oki 1 yıl geçmeden güzel oldu diye konuşmamak lazımmi güzel olan burnum biranda gitti

Çok bariz belli bi şey yoksa bence kafaya takmayın, çünkü bizden başka kimse bizim burnumuzu incelemiyor, bende bir kusur olsaydı kesinlikle revizyonu düşünmezdim, mükemmel arayışında değildim. Ama 4-5 kusur olunca iş değişiyor maalesef:(((

Back
X