Malım ne kıymetliymiş.

Anlamamak degil ki anlamak istememek. Sayfalardir gayet net acikliyorum ben kendimi. Olumsuz yorum yapmak icin kendilerini paraliyorlar, kelimelerimi cimbizla cekmeyi cok iyi biliyorlar ama alintilarken işlerine gelmedigi kısım olan ve ta en başta konumda gécen "Allah korusun kendisinede birsey olur" cumlesini görmemiş gibi yapiyorlar hala.

Evet uslubum sert olabilir bu burada da boyle disarda da boyle ve bu bazilarina cok dokunuyor biliyorum :) Kimi zaman pisman olurum, olursam sonradan düşünüp onu telafi ediyorum zaten ama haksiza haksiz derim hakliya hakli kimsenin beni sevmesine gerek yok burda objektif olunsa yeterli sirf yüklenmek icin yuklenmem sacma sapan.

Burası değişik bi platform herkes dışarıda farklı burda farklı.
Mesela bosanamayip bosan bence diyen çok üyeler gördüm

Baba bu ya, o kadar deli motor kullanmaz.
Gerçi bu başlı başına tehlikleli bir taşıt. Misal, aniden açılan bir araba kapısına çarpabiliyorsun.

Babasinin canini dusunmeyecek insan babasinin kirilmasinida dusunmez. Canini dusunmedigim adamin gonlunu dusunuyorum konu aciyorum dimi ? Oturup gonlunu nasil alsam diye konu acmazdim pisman olup. Sacmalayip duruyosunuz
Önceden motoru varmış sürüyormuş acemi olsa babama bişey olur diye bende vermem ama acemi değil birde sizin bileceğiniz işte araban var kendi motorunu niye sattın madem çirkin olmuş paraya ihtiyacı vardı sattı belki
Benim babam ve annemden hiçbirşeyin kıymetli değil birara eşime bu evdeki tv çok güzel hemde çok uygun led şurdan aldım diyordum bekarken almıştım baktım alınıyor tekrarlamadım

biraz kaynım gibisiniz bir fiorino arabası var çok kıymetliydi eşime öğrenmesi için vermedi elini sürsen kavga çıkarır sizin yüzünüze denmiş malın kıymetli diye ona içinizden dedik
Biz araba aldık onu istiyor ama onun ki kendinin bizimki ortalık malı

"Motorum niye kiymetli olmasin yahu suc mu? " deyip ama babam bana malin kiymetliymis dedi diye konu niye aciyosun ki o zaman?
Kiymetliyse kiymetli, babanin oyle dusunmesini sorun etme o zaman adam dogru soylemis iste..
Zaten mesajlarinin yarisindan cogunda yorumlari hazmedemiyor ve cidden rahatsiz edici uslupla cvp veriyorsun insanlara.
Mune Mune @Margarikotin cidden kapatin da konuyu hanimefendi insanlari asagilama ihtiyacini gercek hayatta yapabiliyorsa yapsin.
Zaten ben israrla kotu uslubu devam ettiren uyelerin de yine israrla neden banlanmadigini anlayamiyorum en ufak seylere ceza verilirken

Sanırım bu etiketleme konunun kapatılması için yapıldı, yanlış algıladıysam özür dilerim, özel mesaj atarak konu yeniden açtırılabilir.

"Motorum niye kiymetli olmasin yahu suc mu? " deyip ama babam bana malin kiymetliymis dedi diye konu niye aciyosun ki o zaman?
Kiymetliyse kiymetli, babanin oyle dusunmesini sorun etme o zaman adam dogru soylemis iste..
Zaten mesajlarinin yarisindan cogunda yorumlari hazmedemiyor ve cidden rahatsiz edici uslupla cvp veriyorsun insanlara.
Mune Mune @Margarikotin cidden kapatin da konuyu hanimefendi insanlari asagilama ihtiyacini gercek hayatta yapabiliyorsa yapsin.
Zaten ben israrla kotu uslubu devam ettiren uyelerin de yine israrla neden banlanmadigini anlayamiyorum en ufak seylere ceza verilirken
Bugün bayram, dün ve ondan önceki günde bayramdı, hepinize hayırlı bayramlar dilerken bayram sebebiyle bizlerin aileleriyle vakit geçirdiğini bu sebeple sitede çok aktif olmadığımızı göz önünde bulundurmanızı istiyorum, ayrıca bu konu incelenmesi gereken bir konu, sanırım hayırsız evlat, senin gibi evlat olmaz olsun gibi yorumlarda mevcut, bunlarda nahoş yorumlar.

Back
X