- 27 Aralık 2009
- 644
- 942
- 303
Motoru vermeme sebebim
1. Alkol alan bi insan, hala alkollu arabada kullanir. Gecmiste motorla yaptigi kazalari var. Motor arabaya göre daha riskli. Kendisinede birsey olabilir.
2.Alkollu yakalanabilir bu durumda benimde basim agrir. Yahut alkol olmasa bile birine carpabilir, kazaya karisabilir.
3. Özenli kullanmaz. Anahtari ic rahatligiyla verilebilcek biri degil. Ve bunun gibi sebebler acikliyorum iki saattir.
Ihtiyac durumunda bunlar belki göze alinabilir ancak keyfi istegi icin ben bunlari göze alamadim diyorum. Daha nasil anlatcam ben size? Yettiniz canima bir konuda üzüm bağ diye diye, ben acikladikca devam ediyorsunuz.
Babanız alkol alıyordu ve kazaya karışmıştı demek. İlk yorumumda "Bir şeyler saklıyor ondan malını sakınıyor gibi hissetmem"den kaynaklı net cevap verememiştim durumunuza.Bence tavrınız yanlış değil bu durumda.(Tabi biraz kibar dile getirseniz babanıza daha iyi olurdu sanki) Bir şekilde gönlünü alın babanızın hassaslığınızı dile getirin kapansın mevzu. İnsanlar başta sakınma sebeplerinizi net izah etmediğiniz için abarttılar. Özellikle şu üzüm bağı olayına bittim.