ben geçen sene pendik mehmet tatlıda makyajımla saçımı yaptırtmıştım. Dünyanın parasını ödedim hem de makyajımı yemekte özel makyözü getirtip tekrar yaptırttım. Altı üstü zaten abartılı olan gelinliğimde soft bir makyaj istemiştim çünkü. Bir ay önce en yakın arkadaşım evlendi. Nishadalarda oturuyor yaklaşık bir yıldır gittiği kuaföre birlikte gittik. Ağzım yandığı için kızın başının etini yedim. Ama gerçektende ben bu kadar doğal bir profesyonel makyaj beklemiyordum. Saçtada çok iyiler duvak sorunlu olmasına rağmen derinin tüm kaprislerini çekip :) harika bir sanat konuşturdular ve bütün gece o kadar tepinmemize rağmen hiç bir şey olmadı. Hatta ve hatta en bayıldığım şeyde düğünden önce tüm vücüt masajı ile seni o heyecanlı güne hazırlamaları oldu. Benim paketimde ağda, manikür pedikür saç ve makyaj vardı. Derinin salonunda masaj, ağda, cilt bakımı, saç bakımı, el ayak peeling bakımı, manikür, pedikür, kaş, kirpik yok yok yani. Tüm gelinlere tavsiyemdir. Salonun ismini hatırlamıyorum öğrenip sizinle paylaşacağım.