- Konu Sahibi justtmarried
-
benim sinirlerimi çokk bozuyor.....yok orada yok burada habire yer bildirimi.....her gittikleri yerde en az 15 20 fotoğraf koymalar....kapatayım diyorum ablamla görüşüyoruz diye ellemiyorum....kimsenin profiline girip bakmıyorum güya ama adım atarken bile orada bildirim yaptıkları için ister istemez görüyorum....ben özel hayatın bu kadar açık edilmesinden yana değilim.....herkes benim naptığımı bilmek zorunda değil....ama bazıları öyle düşünmüyor herkes herşeyi bilmek zorunda deyip gözümüze gözümüze sokuyorlar....ben de diyorum ki bir wcye falan girerken çıkarken kaldı...yakında onuda yaparlar
özellikle insanların oraya fotoğraf koyak için yiyip içip eğlendiklerini düşünmüyorum.
ama herkesin yaşam tarzı, kişiliği olarak algılamak lazım.oradaki arkadaşlarımızı seçmek de üstelik bizim tekelimizde.
Günlük yaşam, ikili ilişkiler her şey bu sitelerin üzerinden yürür oldu.
Haberleşmek için kullanmak bence akıl karı değil, haberleşmenin bir sürü yolu var
Özel hayatın bu kadar deşifre olması doğru değil. Herkeste bir bahane eski arkadaşlarımı buldummmm =)) iyi olsalar eskide kalmazlardı. Dejenerasyonun en açık örneklerinden biri.
Hiç bir zaman, üyesi olmadım, bundan sonra da olmam, nereye gitmişim, ne yaşamışım, kim beni takip etmek ister umurumda değil. Bu siteler her türlü ilişkiye zarar veriyor. Sadece KK da bununla ilgili açılmış onlarca konu var, insanları paranoyak ediyorlar resmen. Sosyal paylaşım sitelerinin tümünü gereksiz buluyorum
etkilenecek olan insanın herşeyden etkileneceğini düşünüyorum.. lüx arabası olan komşu, iyi bir ülkede yaşayan arkadaş, lüx bir lokantada karşılaştığın akraba.. beni etkilemiyor hatta tam tersi, kesinlikle karşılaşamayacağım kadar uzakta yaşayan arkadaşlarımın çocuklarını görüyorum, akrabalarımın düğün resimlerine bakıp "vay be ne güzel zayıfmışız" diye eğleniyoruz.. eskiden bu site yoktu ve kıskanacak olan insan için materyal yine vardı.. yer bildirimlerinde ise o an aynı yerde olduğum birçok arkadaşımla buluşma fırsatı buldum, kardeşimle hoşumuza giden tatlıların resimlerini çekip "işte bunu ye dehşet bişi yaw" diye tavsiyelerde de bulunuyoruz :) bugüne kadar ne ben "görgüsüz" diye bir tepki aldım ne de karşımdaki insana "kıskanç" etiketini yapıştırdım.. bu karşıdaki insana nasıl baktığınızla ilgili bir durum bence
ben üye değilim, ancak bazen arkadaşın face inden arkadaşımla baktıgımızda biz bakmaktan yoruluyoruz fotograflara, millet gezmekten, fotograf yüklemekten yorulmuyorben çabuk etkilenen biriyim, üye olmamak benim için daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?