- Konu Sahibi justtmarried
-
Ben de twitter ı sadece yeliz yeşilmeni takip yani resimlerine bakmak için kullanıyorum. Hergün ne yedi ne içti kiminle nerde resim koyuyor:)) bide bize huhular diye hitap ediyor:))
Orası ticarethane gibi oldu maalesef kullanım amacından saptı kendine erkek ayarlayanmı dersin kendine kız arayan mı dersin evli olup karısını kocasını aldatan mı dersin kendini olmadığı biri gibi gösterip real hayatından uzaklaşıp psikolojisi iyice bozuk olanmı dersin küçücük kızlarımızın sing yapıyorum adı altında orasını burasına isim yazdırıp ben çok sosyalim popülerim mi dersin ben sadece burada ki arkadaşlar ile özel olarak görüşmek adına kullanıyorum sayfalarda orada burada işim olmaz bir arkadaşımın videosu yayınlanıp cümle aleme rezil olmasından beri de aktif kullanmıyorum.
Tabi kullanıma bağlı gördükleriniz de değişir ama illa gözünüze çarpacaktır bu çarpıklıklar.
Sizin bu konudan daha buyuk bir sorununuz var,kiskanclik!!!
Kiskandiginiza gore sizde yapmak istiyorsunuz, eh yapamayinca neden camur atiyorsunuz ki?
sing ne demek??
Canım face kullanıyorsan arama kısmına sing yapanlar yaz yada google direk görürsün genç kızlarımızın rezilliğini çıplak vücuda isim yazıyorlar çoğunluk ile özel bölgelere orada her şeyi yapmak mümkün şuan kullanıcının ne istediğine bağlı yani.
Ne saçma bişeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?