- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
- Konu Sahibi justtmarried
-
Yanlış anlamayın lafım size değil, malum siteyi nasıl kullandığınızıda bilmiyorum ama ben gerçekten abartıldığınu düşünüyorum. Yani bence günlük yaşamın bu site üzerinden yürütülmesi her anın paylaşılması bana çok saçma geliyor. Belki yüzünüze karşı görgüsüz etiketi yapıştırılmıyor ki haşa öyle bişey söylemiyorum asla da, yüzünüze söylemeyen insanlar o fotoğraflara bakarken bunu söylüyor emin olabilirsiniz çünkü bende kimsenin yüzüne ya niye yediğin keki içtiğin çayı paylaştın demiyorum ama abartı buluyorum :) Kaldı ki zaten bahsettiğim şey bu durumun psikolojimize yansıması, yani bu paylaşımlar artık bağımlılık haline geliyor. Sizin bukadar şey paylaşmanız görgüsüzlük değil, o siteyi nekadar yoğun kullandığınızla alakalı zaten, bu sizin seçiminizdir saygı duyarım ama bunun insanlarda mecburiyet hissi bağımlılık yarattığını gördüğümden bu konuyu açma isteği duydum.
yok zaten alınmadım, neticede okumuş, bilinçli insanlarız :) açıkçası arkamdan söylenen şey beni hiç etkilemez, insanlar iç dünyalarıyla beraberlerdir neticede.. benim bir paylaşımımı "görgüsüzlük" olarak nitelendiren ama hala beni listesinde tutan insanlar, perde arasından komşularını gözetleyen merakli tipler gibi gelir bana :) güler geçerim hiç önemsemem.. aslında kimse mecbur değil hiç birşeye, hayatımızda her şeyi sonlandırmak bir tık uzakta.. kendi adıma hiç kimsenin psikolojimi bozmasına izin vermem, çok etkileniyorsam ya blocklar ya da listemden çıkarırım.. ama takip ediyorsam da her resimde bir mutsuzluk emaresi de aramam..
yok ya benim hiç psikolojimi bozmuyorher fotoğrafa da bakarım ama nedense bir kıskançlık yada puff bunu da mı paylaştın olayına girmiyorum niyeyse.. kişiden kişiye fark ediyor demekki
ıkı sıtedede uyelıgım yok
ama twıtterdan bazen gazetede gormem uzerıne unlu bı yarısmadan cıkıp evlenen bır cıftı bırde , y eliz yeşil...ni tkaıp edıyorumda o anda kopuyorum dunyadan resımlere bakarken ıster ıstemez ozenıyorum ne kadar rahat bı hayat yasadıkalrına
''uludağa gitmek, kayak kıyafetleriyle fotoğraf falan çekinip faceye koymak istiyorum'' diyen birini tanıyorum gerisini varın siz düşünün. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?