Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi MAMA İÇİN NE ÖNERİRSİNİZZ APTAMİL HARİÇ:)

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

sibel6262

Azra'm❤️❤️
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
7
1
37
slm kızlarrr kızım 1.5 aylık gecen tartıldı 600 gr almışş :KK43: dr ayda 1 kg almalı dediii. Mama ver dedi ek olarakk ne önerirsinizzz kilo alsın istiyorum 2,500 doğdu bide :KK43:((

Aptamili kızımın doltoru kesinlikle kullanma demişti.
Hipp kullanıyorum organik olduğu söyleniyor.doktorumuz hipp,sma, evolvia'dan birini kulln demişti.

Bende anne sütünün yanında mama takviyesi yapıyorum aptamil kullandık 2 kutu bitti oglum tam 1 kilo aldı 1 aylıkken 2600 dogmustu şimdi sma aldık onu kullanıcaz bakalım içecekmi

sma kesinlikle tavsiye ederim kof kilo aldırmıyor biraz pahalı ama olsun değer bebeğime diyorsanız tavsiye ederim kabızlık yapmadı ve kilo alımı gayet iyi olmuştu sağlıkla büyütün.

Benim doğum yaptığım hastanede evolvia onermişlerdi benimde ilk hafta sutum gelmedi hiç mama vermeye çalıştım ama bebeğim mama almadı bi hafta öyle bi kaç damla geliyodu onunla idare ettik ama şimdi sutum geliyo mamaya gerek kalmadı

Bende ilk iki ay aptamil yedirdim sütüm yetmeye başlayınca vermedim çevremden de hep duyduğum aptamil ve bebelac

Benim bebegim de 2560gr dogdu.bebelac mamayi anne sutuyle beraber tabi ilk ay gunde 1 ogun 30cc 2.ay 60 kullandim.1.ay 4kg 2.ay 4950gr 3.ayimiza 1 hafta var bugun 5600gr olarak gelisimi iyi gidiyor.

Canım oğlumda aptamil pre,kızımda hero bybe kullandım Hoppaheroyu tavsiye ederim şişirmiyor bebeği,4. Aydan itibaren doktor tavsiyesi ile sulu pirinç ununa geçtik katı değil ama biberonla verdik doktorumuzun bunu tavsiye etmesindeki amaç pirinç unu katlısızlıkda en kesin olanı demişdi banada mantıklı geldi öyle yapdık Hoppa

Ben önce sma kullanıyordum doktorumuz onu önerdi ama bebeğim pek sevmedi. Şuanda bebelacgold1 kullanıyorum severek içiyor. Bebekten bebeğe değişiyor canım hangısını severse

benım bebegım pramature dogdu humana kullandık bız ve anne sutude alamadı.ve kesınlıkle öneryorum sımdı 1,5 yasında masallah hersey yolunda

evet smılacda cok ıyı ben humanayı ılk 4 ay kullandım sonra doktorumuz pramature durumunun daha ıyı oldugunu artık smılac kullanabılecegımızı soyledı yasına kadarsa smılac kullandım.humana fiyat olarak sımılac ın ıkı katı ama ılk zamanlarda humana bıze cok cok ıyı geldı

Benim kizimda 2550 doğdu hastanede bebelac gold 1 vermişlerdi onla devam ettik çok memnun kaldik gaz falan yapmadı hiç

Bizim kızda 2300 doğdu ikinci ay bitiminde kilosu 4800. Evolvia alerji yaptı aptamil kullanıyorum başka mamaya geçmeye korkuyorum. Aptamil sanki KoF kilo yaptı ya :KK43:

Evolvia mamasını tavsiye ederim. Doktorumuz anne sütüne en yakın içeriğe sahip olduğunu söyledi. Gaz sorunumuzda olmadı çok şükür.

slm kızlarrr kızım 1.5 aylık gecen tartıldı 600 gr almışş :KK43: dr ayda 1 kg almalı dediii. Mama ver dedi ek olarakk ne önerirsinizzz kilo alsın istiyorum 2,500 doğdu bide :KK43:((
Hipp öneririm canım.doktor bize aptamil dedi onu kullandim ama şuan sla vermezdim.kardeşim oğluna hipp veriyor

benim de kızım 2460 gr doğdu. şu an 82. günümüzdeyiz kilomuz 4800. doğum sonrası preeklempsi geçirdiğim için bir ay tansiyon ilacı ve kan kesici kullandım. bebeğimi emziremedim ki zaten sütüm de çok az geliyordu. biz başlarda sma kullandık ancak kızımda hazımsızlık ve gaz yaptı. golden goat vermeye başladık. şimdi kakasını günlük yapıyor, gaz sancısı da çekmiyoruz. ancak yine de günde 180 cc ile 240 cc civarında mama verip aynı zamanda emzirmeme rağmen geçen ay 500 gr almıştı. dr. similac önerdi. bir de onu deneyeceğiz bakalım.

X