• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAMA KULLANAN ANNELER

Slm nasıl geçiyor ikzilerle süreç benimde ikiz 22 gün oluyorz ama tükendim artık emziryirum akşamdan beri emdiler Bi o Bi o şuan da dayanamadım mama verdim yaticam artık ne zaman geçecek bu günler
Aleyküm selam . Hayırı olsun bebekleriniz. 3 aydan sonra rahatlıyorsunuz inşallah ilk zamanlar öyle oluyor .
gaz varmı bebeklerınız de

Aleyküm selam . Hayırı olsun bebekleriniz. 3 aydan sonra rahatlıyorsunuz inşallah ilk zamanlar öyle oluyor .
gaz varmı bebeklerınız de
Şimdilik yok gibi biri günde 3 4 kere
Diğer 3--4 günde bir kaka yapıyor ikinci de var gibi
İnşallah iki üç aydan sonra düzene girer yoruldum hangi mama verdiniz kaç kg doğdu kaç kg aldılar ilk ay
Benimkiler hla küçük birde evde iki çocuk dha var bugün ağladım hergun ağlıyorum

Golden goat kullanıyorum çok güzel besliyor ve tamamen el değmeden hazırlanıyormuş. İlk verdiğim de iki üç gün kusması oldu ama geçti midesi alışana kadar olabiliyor. Kilo aldırması da iyi. 6 aylık bebeğim memnunum
Teşekkür ediyorum 🤍

Merhaba bebeğim 32 haftalık prematüre doğdu 12 gün yoğun bakım süreci derken eve çıktık yoğun bakımdayken süt götürüyordum yinede sütüm geliyordu fakat eve geldikten sonra sütüm çok azaldı belli bir şekilde mama kullanıyorum ilk sma kullandım geri çağırma yapıldı aptamile geçtim onda da gaz sorunu vs şuan bebelac gold kullanıyorum biliyorum mamalar bebeğe göre değişiyor benim sorum kullanan var mı ve bebeğini büyütmüş olan anneler desteğe çok ihtiyacım var çokta korkuyorum mamalardan ama elimden birşey gelmiyor maalesef
Merhaba. Benim bebeğim 32+4’te doğdu. 1 aya yakın süre yoğun bakımda kaldı. İlk 2 ay anne sütü aldı. Fakat yoğun strese ve bebeğimin emmemesine bağlı olarak sütüm azaldı. Sağım yaparak süt elde edemiyorum. Bebeğim memeyi tutsa süt geliyor aslında ama aktif emmesi yok.
Sonuç olarak bir süredir Hipp Organik Combiotic mama veriyorum bebeğime. Bazı marka mamaların toplatılmasıyla ilgili yapılan haberler bizim gibi bebeğine mama vermek zorunda kalan herkesi korkutuyordur ama mama vermekten başka şansımız yok neticede. Bu yüzden yapabileceğimiz tek şey bundan sonra denetimlerin daha iyi yapılmasını ummak.
Prematüre bebek annesi olmak yeterince zor. Bir de bunu dert etmeyin kendinize.

Back
X