Her probiyotik ve mama her çocuğa yaramıyor işte. Evet kabız değil ama kakasını yapamaması rahatsız ediyor onu sancılanıyorGazlıysa probiyotik kullanıyorsanız rahatlamıyorsa 3 ayın dolmasını bekleyeceksiniz hareketlendikçe düzelecek. Kakasının kıvamı koyu değilse yaparken ağlamıyorsa kabız değildir bebekler 5-6 günde bir kaka yapabilirler
Gün içinde böyle kızarır gibi ıkınıyor ağlıyor mu ?Her probiyotik ve mama her çocuğa yaramıyor işte. Evet kabız değil ama kakasını yapamaması rahatsız ediyor onu sancılanıyor
Ben de piyasadaki bir çok mamayı denedim ve en sonunda hipp keçi sütü bazlıda rahat ettimMerhaba , bebeğim 2 aylık anne sütü+mama şeklinde ilerliyoruz. Gaz ve kaka problemi olan bir bebek. İlk doğduğunda Hipp kullandık eve geldikten sonra 8. Gün yaptı kakasını ve gazlıydı daha sonra golden goat kullandık onda da 5. Günde kaka yaptı gaz yapmadı sonrasında doktor önerisiyle Aptamil prosyneo ya geçtik 3-4 günde bir kaka yapıyordu ancak bşr süre sonra onda da 1 haftaya çıktı kaka süresi. İyi olduğunu duyup Sma comfort aldım bu daha beter gaz ve kabızlık yaptı.
Yeni mama arayaşındayım , kullanıp memnun kaldığınız mama varsa öneride bulunur musunuz. Probiyotik olarak forbiom kullanıyorum onu da değiştireceğim , probiyotik önerisi de alabilirim
Bizde onu kullaniyorz ama artık bulmakta zorlanıyorumEvolvia kullanıyoruz içeriği temiz ve bizde gaz kabızlık yapmadı çok memnunuz
Maalesef evet çok zor bu ay stokların yenileneceğini söylemişlerdi ama tedarikte sıkıntı yaşanıyor halaBizde onu kullaniyorz ama artık bulmakta zorlanıyorum
Civil mağazasında satışı var. Hemde son kullanma tarihini görmüş olursunuz alırken.Bizde onu kullaniyorz ama artık bulmakta zorlanıyorum
Bende mama önerisi alabilirim aynı sorunlar bendede varMerhaba , bebeğim 2 aylık anne sütü+mama şeklinde ilerliyoruz. Gaz ve kaka problemi olan bir bebek. İlk doğduğunda Hipp kullandık eve geldikten sonra 8. Gün yaptı kakasını ve gazlıydı daha sonra golden goat kullandık onda da 5. Günde kaka yaptı gaz yapmadı sonrasında doktor önerisiyle Aptamil prosyneo ya geçtik 3-4 günde bir kaka yapıyordu ancak bşr süre sonra onda da 1 haftaya çıktı kaka süresi. İyi olduğunu duyup Sma comfort aldım bu daha beter gaz ve kabızlık yaptı.
Yeni mama arayaşındayım , kullanıp memnun kaldığınız mama varsa öneride bulunur musunuz. Probiyotik olarak forbiom kullanıyorum onu da değiştireceğim , probiyotik önerisi de alabilirim
Evolvia kullanıyorum gaz ve kabızlık sorunu çekiyoruzEvolvia kullanıyoruz içeriği temiz ve bizde gaz kabızlık yapmadı çok memnunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?