Bebek Beslenmesi Mama reddi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Gece olmaması olabilir 24 saatteki toplamına bakmak gerekiyor
Kaç kere 60 cc? Mamanın 3 saatte bir verilmesi lazım sabit olarak.
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var, oraya üye olup yazmanızı tavsiye ediyorum
24 saatte de çok olmadığı için zaten Dr kontrolünde başlandıteşekkür ederim hemen bakacağım faceten

Şuan sma kullanıyoruz Dr tavsiye etti ama onu da içmesi.üç mama değiştim üçünü de almadı
Size teşekkür etmek istiyorum Allah razı olsun bebeğim Bebelac goldu içiyor başta istemedi gibi sonrasında içti şükür içiyor hemen yazamadım

Size teşekkür etmek istiyorum Allah razı olsun bebeğim Bebelac goldu içiyor başta istemedi gibi sonrasında içti şükür içiyor hemen yazamadım☺
Cok sukur hadi sende yipratma kendini ins onla buyur artik saglikla buyusun kuzu

Şişenin ucu da önemli benimki sadece Philips Avent tutu mama olarak. Bebelacgold öneriyorum diğerleri bizde çok gaz yapıyordu. Erkek bebek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…