• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Mama sandaliyesi hangi marka kullansam?

goandlove05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2016
33
26
3
34
Kızlar benim oğlum 5 aylık oldu şimdilik kucağımda yediriiyorum mama sandalyesi almak istiyorum erken biliyorum ama kampanya vardı kraft diye bir markada kullanan varmı sizler hangilerini kullandınız fikir verirseniz çok mutlu olurum.

Ben de bakınıyorum. Chicco polly var. Normalde 600TL. Ebebekte 400TL, civilde de 350 TL indirimde. Çok da sağlam bir mama sandalyesi imiş. Ablam ilk çocuğuna kullandı. 6 yıl balkonda sakladı şimdi 2.ye kullanıyor. Ne soldu ne de başka sorun yaşadı. Ben ondan düşünüyorum. Ama bazı arkadaşlar o kadar para vermeye gerek yok, ucuzlar da iş görüyor diyor. Ama ben düşmesinden korkuyorum. Dayanıklı ve korumalı olduğu için chicco alacağım yarın.

images.webp

Joie mimzy. Ben çok memnunum.
ben de bundan kullanıyorum bebeğim 4 aylık olduğunda almıştık, sırtı eğik kullanılabildiği için o zaman oturtmaya başlamıştık

çok sağlam benimkinin peşinden 2-3 bebek daha büyütür...

temiz bulursanız 2. el alın bunu ya da chicco poly, benziyorlar zaten

ama mutfağınız dar değilse tabi çünkü ayakları bayağı yer kaplıyor

2 model önereceğim kararini ona göre sen ver

Öncelikle 6 aydan önce bebeğini oturtmani tavsiye etmem helede tombik bir bebekse :)
Ben chicco polly almistim,geri dogru yatabiliyor,ayaklari sarkmadan oturabiliyor tek dezavantaji biraz búyúk ve pahali olmasi olabilir,sökülüp yikanmasi kolay
Diger model ikeanin mama sandalyesi cok yer kaplamiyor ,ama ayaklari sarkik durdugu icin cok rahat degil bana gore,fiyat olarakta sanirin 70-90 arasi bir seydi .
İkeadan da aldim misafirlige gittigimde yanimda tasiyordum cok kolay söküp takilabiliyor

kesinlikle ikea 'nın mama sandalyesi derim, bende hem Chicco var hemde ikea var, Chicco sağlam evet ama kalkmıyor inmiyor o kadar ağır ki anlatamam, ama ikea olanı kaldırıp istediğim yere koyuyorum, çıkartıp yıkıyorum hemen takabiliyorum, diğeri gibi uğraştırmıyor, ayrıca tecrübe ile sabit , bir ssüre sonra Chicco 'da sıkılıyor çocuk kalkmak istiyor, belki hepsinde öyledir bilemem ama ikea olanda daha rahat olduğunu söyleyebilirim. Eğer arkası yatsın ,aşağıya yukarıya insin çıksın, koltuğunda kaybolsun dersen Chicco, ama sadece masa görevini görsün ve beni yormasın çocuk içinde sıkılmasın dersen İkea ;)

image.webp
Bende şuan chicco polly kullanıyorum resimdekini.ohh be dedim büyük rahatlık gerçekten,parası biraz yüksek olsada inş ikinci bebeğimede kullanacağım için uzun vadede değer

İki ayrı yerde yaşadığım için bir chicco aldım bir de nuna mı ne modern bir görüntüsü olandan aldım...
Çok para verdim. Hiç gerek yokmuş.

Lütfen ikea dan alın. Şimdiki aklım olsa ordan alırdım. Ablam oradan almışyı çok memnundu, yer kaplamaz kolay taşınır vs. Diğerleri hem pahalı hem hantal.
İşiniz bitinxe atsan ayılmıyor satsan satılmıyor

Kesinlikle ikea dan alın diğerleri o kadar hantal ve temizlenecek o kadar yeri var ki... Kendi kendine yemeye başladığında şükrediyorum ikea dan aldığıma çok çok pratik bir temizliği var... Diğerlerinin tasarımı bana aşırı kullanışsız geliyor sağda solda denk geliyoruz da bu nasıl bi mama sandalyesi diye bağırasım geliyor..

İkea basit kullanışlı pratik ve diğerlerine göre çok çok ucuzzzz.

benimki resimdekinden önünde tepsisi de var o da çıkıyor ve artık tamamen çıkardım ve masaya yaklaştırdım bizimle birlikte aynı masada yediği için daha mutlu oluyor.
ikea-antilop-minderli-500x500.webp

image.webp Ben de hem çok hantal olmayan hem de sağlam chicco pocket lunch tavsiye edebilirim. Fiyatı da uçuk değil,temizlenmesi vs çok kolay.

Bebek her seyin en iyisine en pahalısına sahip olsun diye kendimi yırtıyodum ki hiç gerek yokmuş canım.. Arkadaşın resimde gösterdiği ikea sandalyeden alıcam bende.

6 ay önce okadar çok araştırma yapmıştım ki:)hiç pişman değilim ikea nin antilop sandalyesi kullaniyoruz.Şuan 1 yaşında.

Back
X