- Konu Sahibi stellamaris
-
benim bebeğim 9 aylık 2 aydır kullanıyorum çok memnunum içim rahat ona oturtup işimi yapabiliyorum tv seyrediyor yada oyuncaklarıyla oynuyo çok yer kaplıyor o doğru ama...
Benim de evim çok küçük. Bu yüzden ikeadan aldım mama sandalyesini. Tepsisiyle 45 lira,plastik,antilop diye geçiyor. Ama içine kafasının arkasına minder bırakmak gerekiyor çünkü çarpınca acıtabilir. portatif birşey çok hafif, ordan oraya alıyorum rahat rahat. Fiyatı da uygun olunca gözüne gelmiyor. Diğerleriyle aynı işi yapıyor nihayetinde, tavsiye ederim.
Ben de aldım. Evet çok yer kaplıyor, yer problem olmayacaksa almak lazım. Gerçi öbür türlü henüz tam oturamıyolar nasıl bişey yediriliyor bilmiyorum. Bi de tam oturmaya başlasalar bile sandalyeye oturmaları daha zaman alacak. Şimdilik işimi çok kolaylaştırdı ama ne kadar kullanılır bilemiyorum...
ben geçen hafta aldım oğluşum çok rahat etti sürekli üstünde evet yer kaplıyor ama olsun bizimle beraber masada
oturuyor. ben kraft aldım çok memnunum bence alınmalı.
bende ikea dan alıcam fazla paraya gerek yok ve biz çok gezgin bi aile olduğumuz için demonte olması açısından tercih ediyorum
ben fısher prıce'in masa üstüne bile konacak demonte sandalyesini almayı düşünüyorum evim çok ufak o nedenle diğerlerinden alamam bu en uygunu bize ...
Bende kraft ıdol mama sandalyesine niyetliyim bakalım...
o sandalye nasıl oluyor canım? resim ekleyebilirmisin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?