Mama sandalyesi almalı mıyım?

Gizemcim verdiğin linke baktım çok güzelmiş bu mama sandalyesi.oldukçada pratik her yere götürülebilir.

Ben mama sandalyesi almaya karar verdim arkadaşlar KRAFT ıDOL marka alacağım. ınşallah pişman olmam.

selduş seninkinin markasıdamı kraft idol

evet al bence bende aldim cok ise yariyor mutfakta isim olunca oglumu ona koyup yanima aliyorum boylece icerde tek basina kalip aglamiyor..beni izliyor sandalyede oturup bide cok seviyor sandalyesini :)) yalniz yarim saatten fazla birakmiyorum uzerinde simdilik...

Teşekkürler arkadaşlar. En sonunda dün mama sandalyemizi aldık:) KRAFT ıDOL marka ve gerçekten daha ilk anda iyiki almışım dedim. Oğlum sıkılmadan oturuyor ve yemeğini daha iyi yiyor. dün 1 saat oturdu gıkı çıkmadı.önüne oyuncaklarını koydum ben işlerimi yaptım. oooh be dünya varmış :lepi:

Kizlar bu kraft idol de yukseklik ayari var dimi ben chicco polly le kraft arasinda kararsiz kaldim fark var mi acaba?

merhabalar,
aşağı yukarı herkes aldı heralde mama sandalyesini, benim sorum biraz daha özel olacak, sizce bugünden itibaren sadece 2 ay kullanabilme sansım var, almama değermi sizce, yani su an kızıma hiçbirsey yediremiyorum acaba ona oturması yemek yemesini kolaylastırırmı ve alıştırma açısından 6 ay 8 ay arası ise yarar mı? yoksa 2 ay onsuz idare edebilirmiyim??? 8. aydan sonra zaten evimizde olacagız o zaman zaten alacagım.

sadece 2 ay icinse bence alma 2ay idare edebilirsin ..

bence de idare edebilirsin yalnız yedirme için özel bi yeriniz olmalı yürüteç mesela yada bi minderin üstü bi de bakarsan uygun fiyata sandalyenin üstüne monte edilebilen pratik mama minderleri var onlardan da albilirsin ben çok faydasını gördüm kızıma aldığım en iyi ürün bence

mama sandelyesı alanlar memnun mu acaba ? bnde almayı düşünüyorumda bazıları gereksız dıyor kafam karıstı?? ve alanlar ne marka önerirsiniz? özellik olarak.

Bence gerekli ama SEVERSE bide o olay var varsa kimsede otuttr bi dene çok büyük kolaylık bana göre sadece mama yedirmek için değil birçok faaliyetede yarıyor bence...Ama o kadar para verme sırf markaya verirsin diğerleride aynı işlevi görüyor uygun olanı al...Ama ıkeanınkınde uzun süre outramaz bu aylarda çocuk tahta vede yatış pozısyonu falan yok...

kıslarr lkesinşlikle alınmalıymış diye düşünüyorum mama sandalyesini aldığımdan beri rahat ettim ya bizle beraber oturuyor masaya yemek yemeye bile ufak ufak alıştı yaa ...

fısher prıce almaya gittiğimde satıcı tavsiye etmedi kıslarr bu arada en kullanışlısı chicco polly ve kraft idolmuş çok yer kaplıyo ama genede oğluşuma değer chicco poly aldım ve çok memnunum ...

Son düzenleme:
Bende yaklaşık bir aydır kraft idol mama sandalyesi aldım.
Bence kesinlikle gerekli.Orada olduğı zaman daha güvende oluyor.Tabii biraz amaç dışına çıkmış oluyoruz,çünkü tepsisine diziyorum oyuncaklarını hepsi ile oynayıp tek tek yere atana kadar bayağı vakit geçiyor,bende bulaşıkları bitiyorum:)
Tavsiye ederim kısacası..

ben chicco polly aldım, ancak yaz olması ve birazda kızımın fazla terlemesi sebebiyle sıkıntı yaşıyorum, bebeğimin kafası sırtı su içinde kalıyor. Yani bilmiyorum diğer sandalyeleri ama, terletmeyen kumaş falan varsa tercih edin alıcak olanlar. Ben şimdi havlu koyuyorum fakat kemerlerden dolayı o da tam koruyamıyor.

evet ya ben o modele bakarken satıcıya sormuştum terletmae mi diye o da hiç böyle şikayet almadık demişti benim hoşuma gitmemişti storkun kumaşlı modelini aldım çok da memnun kaldım aöa ben o kemeri hiç kullanmadım önünde zaten tablası var düşme ihtimali sıfır o yüzden çocuğu sıkıyor gibi gelmişti çıkarttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…