Mama sandalyesi ile ilgili fikir ve önerilerinizi bekliyorum !!

m_junior_mk

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
41
3
16
Trabzon
slm kızlar bebişim 5 ayını doldurdu bu zamana kadar biz yemek yerken onu karşımıza yatırıyordum fakat artık durmuyor kucağıma gelmek istiyor kucağımdada hem o hem ben rahat edemiyoruz artık mama sandalyesi alma zamanı geldi diye düşünüyorum , sizce ne tür ve hangi marka mama sandalyesi almalıyım cewaplarınızı bekliyorum :)

Araştırınca 2 marka ve model öne çıkıyor canım önerilerde.
Birisi chicco polly diğeri ikea antilop.
Chicco biraz fazla yer kaplıyormuş ve biraz pahalı. Tabi sabit mutfakta yiyorsanız ve yerin geniş ise güzel sağlam çok memnun olan var.
İkea antilop hafif temizlemesi kolay ve uygun. Fazla yer kaplamıyor ondan da cok memnun olan var.

Tabi ikisinin ortası birseyde bulabilirsin istersen bence çünkü ikisi uç noktalarda fiyatlara sahip :)

Evet aynen. Seçenek olması bizi şlmartıp şaşırtıyor aslında :1:
Chicco güzel geliyor ama gercekten pahalı beşigine bile okadar para vermedik :)
İkea pratik ve az yer kaplıyor büyük olasılıkla ondan alırız bizde. Çok olumlu yorum okudum ama resimlerde pek rahat gelmemişti.Bir yerde yemek yerken gordum oyle soguk gelmedi hoştu. Eger dısarda yemek yersen oldugun yere sor mama sandalyesi genelde ikeanın mama sandalyeleri var hep avmlerdeki cafe ve restarontlarda. Oşekilde deneyebilirsin :)
Oglum daha oturamıyor ondan ben deneyemedim.
Birde şunu begenmiştim kampanyada 100liraydı birara. Eger alacagım sıra kampanyada olursa bunuda alabilirim
Le Bebe Mama Sandalyesi Mavi - e-bebek.com

Ewet canim bnde bakmistm beğenmiştim bunu geneldede e bebekten alıyorum herşeyi , benim kizimda tam oturamiyor ama birkaç sekilde ayarlanabilenlerden alip ilk etapta 45º falan yatirarak kullanmayi düşünüyorum çünkü rahat vermiyor artık kızım:)

Ewet canim bnde bakmistm beğenmiştim bunu geneldede e bebekten alıyorum herşeyi , benim kizimda tam oturamiyor ama birkaç sekilde ayarlanabilenlerden alip ilk etapta 45º falan yatirarak kullanmayi düşünüyorum çünkü rahat vermiyor artık kızım:)

Oşekilde rahat verir diye umuyorsun yani, umut güzel birşey :1: Hadi bakalım inşallah öyle olur :)
Aslında en güzeli netten dahi alacaksan herhangi bir magazada oturtup bakmak. Ebebek mağazası varsa bir dolaşsan daha çok içine siner belki görünce seçenekleri.

Nihayet karar werdim e bebekten kraft falan alabilirim diye düşünüyordum ama yinede mağazaları gezip canlı görmek istedim baya baktım ama dandik markalar bile 200e yakındı canlı görünce chicco hosuma gitti e bebektede indirim wardi dayanamadım yine kızım iyisini kullansin dedim ve chicco aldım :)) burada indirimli fiyatı 269du bakalım kargo gelsin tecrübemide paylasirim

Nihayet karar werdim e bebekten kraft falan alabilirim diye düşünüyordum ama yinede mağazaları gezip canlı görmek istedim baya baktım ama dandik markalar bile 200e yakındı canlı görünce chicco hosuma gitti e bebektede indirim wardi dayanamadım yine kızım iyisini kullansin dedim ve chicco aldım :)) burada indirimli fiyatı 269du bakalım kargo gelsin tecrübemide paylasirim

Gülegüle kullansın fıstık :) Hiçbirşeyi ayırt etmeden güzel güzel yesin mamalarını inşallah :)

Back
X