Mama Sandalyesi Önerilerinizi Bekliyorum

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
Arkadaşlar oğlum 3 aylık tam oturamıcağı için şu 3 kademeli sırt ayarı olanlardan almayı ve yemek vakitlerinde uyanıkken yanımıza alabilmek istyoruz. Uyanıkken 5-10dk kimseyi göremesin huysuzlanıyo yalnız kalmak istemiyor. Biz de nöbetleşe yemek yemeye başladık eşimle. Ben bi kaç ürün baktım en çok aklıma yatan model Casual Flamenco Mama Sandalyesi oldu.
1520_buyuk_zoom.jpg

Birde Baby2Go'nun Elektrikli hem salıncak hem mama sandalyesi olan modeli hoşuma gitti. Fakat kullanış açısından hangisi daha iyi olur bilmiyorum.
191043600ktw.jpg

Özellikleri şöyle;
  • Otomatik sallanma özelliği
  • Müzikli kontrol paneli
  • 5-Ayrı hızada sallanma özelliği
  • 3-Kademe ayarlanabilir sırt yatma desteği.
  • 15, 30, ve 60 dakika aralığında sallanmaya ayarlanabilen sistem.
  • Özel ön mama tablası istediğinizde çıkartılabiliyor.
  • Özel dönence
  • Yastık
Fikirlerinizi Bekliyorum... :)

Canim ikisini de kullanmadim ama baby2go daha mantikli sanki bebeğini biraz oyalar dönence sallanma felan

Arkadaşlar oğlum 3 aylık tam oturamıcağı için şu 3 kademeli sırt ayarı olanlardan almayı ve yemek vakitlerinde uyanıkken yanımıza alabilmek istyoruz. Uyanıkken 5-10dk kimseyi göremesin huysuzlanıyo yalnız kalmak istemiyor. Biz de nöbetleşe yemek yemeye başladık eşimle. Ben bi kaç ürün baktım en çok aklıma yatan model Casual Flamenco Mama Sandalyesi oldu.
1520_buyuk_zoom.jpg

Birde Baby2Go'nun Elektrikli hem salıncak hem mama sandalyesi olan modeli hoşuma gitti. Fakat kullanış açısından hangisi daha iyi olur bilmiyorum.
191043600ktw.jpg

Özellikleri şöyle;
  • Otomatik sallanma özelliği
  • Müzikli kontrol paneli
  • 5-Ayrı hızada sallanma özelliği
  • 3-Kademe ayarlanabilir sırt yatma desteği.
  • 15, 30, ve 60 dakika aralığında sallanmaya ayarlanabilen sistem.
  • Özel ön mama tablası istediğinizde çıkartılabiliyor.
  • Özel dönence
  • Yastık
Fikirlerinizi Bekliyorum... :)

kraft.webp

• Beşik olarak doğumdan itibaren 15 kg’a kadar, mama sandalyesi olarak ise 3 yaşa kadar kullanıma uygundur
• Uzaktan kumandalı çalışma sistemi
• 16 çeşit melodi ve ses yükseklik ayarı
• 3 farklı zaman ayarlı sallanabilme (10, 20, 30 dk)
• 4 farklı hızda sallanma ayarı
• 5 farklı kademeli yükseklik ayarı
• 5 Noktalı emniyet kemeri
• 5 farklı yatış açısında ayarlanabilen sırt dayanağı
• Gerektiğinde sallanmayı durdurabilen güvenlik kilidi
• Geniş oturma yeri
• %100 pamuklu ve yıkanabilir kumaş
• Ayarlanabilen ayak dayanağı
• İstenildiğinde ayarlanabilen ve çıkabilen mama tepsisi
• İstenildiğinde farklı bir ortamda kullanılmak üzere kolay montaj özelliği
• Özel fren sistemli ön tekerlekler (kaygan zeminde bile maksimum güvenlik)
• Ağırlık: 15 kg

canım ben kızıma bunun pembesini aldım çok kullanışlı bişey ister beşik olarak kullan ister mama sandalyesi otomatik sallama ve ninni özelligide var.uyku problemimizi bununla yendik biz.beni göemeyince çıldırıyordu şimdi yemek yaparken bile yanımda götürüyorum tekerlekleri sayesinde kolay oluyor.fiyatı uyarsa mutlaka bu ürünü al derim

ben kızıma kraft idol kullandım 2 yıl çok memnun kaldım ki bizde sırayla yemek yerdik eşimle.ayrıca çok da sağlam çıktı kızım 3 yaşına girecek tepesinden inmedi
Kaldırdık artık ve bir kere bile devrilmedi

bence 2. çok uzun süre kullanamazsın ve pek kullanışlı görünmüyor.Biz e bebekten joie marka sandalyeyi aldık (indirimden 150 tl idi) Çok güzel kullanışlı uzun süre de kullanırız diye düşünüyorum.ancak ilerde nereye koyacağım bilmiyorum .her yer ufaklığın eşyalarıyla doldu.O yüzden keşke daha pratik küçük bir şey alsamıydık diye de düşünmüyor değilim.

Biz peg perego prima pappa aldik kizimiza ama tabi suanda kullanmiyoruz. Tavsiye uzerine aldik

Şimdiki aklım olsa ikeanın basit modellerinden alırdım. Bunlar çok teferruatlı ve ağır.

biz ikeanin en basit modelinden aldik zaten oglum cok hareketli oldugu icin ustunde tutamadik da sipayi.sonra da kaldirdim depoya koydum.simdi yavrum 16 aylik oldu,onun icin minik masa sandalye aldik,hemen bizim yemek masamizin yaninda duruyor.ister bizimle yiyor ister kendi masasinda,sandalyeye oturup kalkmasini ogrendi bile,resim denemeleri yapiyor orda :KK68: iyikide karmasik agir bisey almamisim diyorum,acil durumlarda arabaya atip goturuyoruz gidecegimiz yere..

Arkadaslar ben pregonun bi modelini aldim yukseklik ayari var,tam yarim ve dik durma pozisyonlari var. Puf puflu yumusak cift mama tepsili gibi ozellikleri var. Mutfakda yatar vaziyette cok guzel vakit gecirebiliyoruz artik memnun kaldim baya ilk once kraftin elektrikli ninnili besikli falan olanina baktim fakat maddi acidan ona pek butcem yoktu. Hemde mama sandalyesini sadece mama sandalyesi olarak gorsun istiyorum. Onda uyumaya alisirsa birde gece bile istemesinden korkarim acikcasi neyseki uygun icime sinen bi model buldum
Tesekkur ederim fikirleriniz icin

Back
X