Bebek Beslenmesi mama sandalyesi...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aylintk

süprizim, 2. meleğim geliyor...
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
274
11
68
arkadaşlar mama sandalyesi kullananlar hangilerini kullanıyolar ve memnunmusunuz yardım rica ediyorum kızım 4.5 aylık oldu ve artık bir mama sandalyesi almak istiyorum öneri bekliyorum :* :)

oğluma ikea'dan aldık. modeli antilop beyaz renk. diğerlerinde hiç durmuyor, çıkmak istiyor bunu sevdi. genelde bebekler o modeli seviyormuş. fiyatı da uygun

ben ahsaptan aldim uzun sure oturabilsin diye ve agir oldugu icin devrilme sansi yok. mesela 5-6 yasina kadar oturabiliyor. Mesela yegenime onune koyuyoruz kendi cikip oturuyor masasina guzelce yiyor yerleri falan kirletmiyor. Ayrica 5-6 yasindaki bir cocugun normal yemek masasinda yemesi zor cunku boylari yetismiyor.

Ama ahsaptan sandalyeler katlanmiyor yani mutfaginizin musait olmasi lazim.

Bende iki hafta önce baby2 go 8417 olan modeli aldım fiyatı 99 lira.Memnunumda...oğlum 6 aylık hareketlide iş yaparkende koyuyorum sık kullanıyorum suana kadar sorun olmadı

Teşekkürler hanımlar :) benim mutfağım çok küçük sandalyelerimi bile katlanır kullanıyorum :( o yüzden bana katlanan bir model lazım aslında yükseltici tarzı olanlara da baktım ama kullanışlı olurmu kafam karıştı .. İkeanınki çok güzel ama katlanmıyor galiba

Ikea antilop kullanıyoruz biz de. Yalnız bebeginiz henuz kucuk gibi antilop icin. Yatma imkani yok, sirti oldukça dik. Biz 6 aylikken almıştık gayet memnunuz istedigin kadar sil istedigin kadar suyun altina sok yika.katlanmiyor ama istersen bacaklarini sokup daha ufak hale getirebilirsin.

arkadaşlar mama sandalyesi kullananlar hangilerini kullanıyolar ve memnunmusunuz yardım rica ediyorum kızım 4.5 aylık oldu ve artık bir mama sandalyesi almak istiyorum öneri bekliyorum :* :)
Bende geçtiğimiz hafta sonu aldım kızıma.Biraz geç kaldım gerçi kızım 7 aylık.Kraft'ın basic modeli katlanıyor hiç yer kaplamıyor,benimde mutfağım küçük ama bi kenara katlayıp koyuyorum.Arkası yatmadığı için kızınıza henüz uygun olmayabilir ama ben çok memnun kaldım.Fiyatı da 111 tl.

Merhabalar
4.5 aylık için erken değil mi mama sandalyesi?

neden ki yakında 5 aylık olacak ve destekle oturabiliyor 6. ayda ek gıdaya başlayacağım bi kaç ay önceden almamın zararı yok bence :)

uzmanlar bebek oturabiliyorsa o zaman mama sandalyesini tavsiye ediyor. kiziniz oturabildigne gore bencede sakincasi yok. Ama bende ilk zamanlar arabada kullanilan port bebe kullanmistim yemek yedirmek icin sandalyeye oturtmadim.

chicco mama sandalyesi kullanıyorum 3 kademeli sırt ve boyu da 3 kademeli sadece çok fazla yer kaplıyor mutfak geniş olduğu için göze batmıyor ama bana hantal geliyor ama güvenlik konusunda tavsiye ederim

kesinlikle chicco polly i öneririm, ilk aylardan başlayarak kullanabiliyosun, çünkü yatar pozisyonu da var.... ön tablası çıkarılıp makinede yıkanabiliyor, muşambası çok kaliteli yırtılmıyor vs vs... hiç düşünmeden al

ben graco kullandim. sirti pozisyon degistirmeyen, sade bir model. benim mufagim da kucuktu. o yuzden hantal olmayan pratik bisey bakmstk ve cok memnun kaldim.

Canim chicco polly kullanan birisi olarak sòylüyorum ki gercekten hiçç gerek yokmuss bu kadar pahali bir mama sandalyesine.ben alirken cok arastirmistim aman en iyisi olsun söyle olsun sunu da olsun bunu da olsun.ikinci el chicco poly aldim ki bana 200 küsüre maloldu.sonuc ne cocuk dogru düzgün üzerinde durmuyor bile hantal kocaman bir yerden bir yere gitmez masaya yanastirilmaz cok yer kaplayan bir mama sandalyesi.o zaman forumlarda herkes ikea antilopu önermisti de dikkate almamistim.sonrasinda bir arkadasta gördum de bayildim gercekten.arkadas aldi mama sandalyesini odada yanimizda yedirdi bebegin yemegini hafif tasinir yani.chicco polyy öyle degil.hatta arkadasta poly de vardi katlamis kaldirmis kullanmiyordu.ucuzca al o tarz birsey kullan emin ol hic degmezmis o kadar para vermeye.cocuk üzerinde ya durur ya durmaz.ben cok pisman oldum hatta antilopmu alsam tekrardan diye düsünuyorum karar senin

bende en kalıtelısınden aldım ama gercekten aynı ıslevı göruyo ıkeadan 50 tlye alabılırsınız.sadece bıraz hantal yer kaplıyo sanırım ıkeanınkıler

Kesinlikle İkea Antilop Mama Sandalyesi diyorum....

Oğluma ben çalışırken anneannesi baktığı için Anneanne ve ev olmak üzere herşeyden 2şer adet alıyoruz.

Anneannesi Tripperin Luna modelini almıştı. Başlarda çok beğenerek kullandık. Eve de İkea Antilop aldık. Nasıl olsa haftasonu en fazla 2 gün kullanacak diye. Zamanla tam tersi olmaya başladı. Tripperdan ayağa kalkmaya aşağıya kaymaya falan başladı. Ama Antilopta öyle bir şansı yok. Daha güvenli.

Back
X