Bebek Beslenmesi mama sandalyesi...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Biz de joei nin mam sandalyesini kullanıyoruz.Gayet kullanışlı e bebek ten indirimde almıştık. 150 liraya.

Oğlumda ikeanın mama sandalyesini uzun süre kullandım ve birçok arkadaşta başka mama sandalyelerini de gördüm kesinlikle ikeanınki derim. Depoya attım kimseyede vermedim çok kullanışlı evim 60 m2 o kadar küçük yani ama rahatsız etmedi. Hafif dengeli ve öntepsiyi çıkartarak bebeğinizi masayada alıştırabilirsin.

arkadaşlar ebebekte 50 tl ye mama sandalyesi var ben aldım çok güzel. antiloptan daha sağlam

Babymax kullandık biz. Hem çok ucuz, hem hafif hem de çok kullanışlıydı.

benim oglanda 4 aylikti mamas papas koltuk aldik belini cok iyi sariyor saga sola bayilmior dik tutuyor cok memnunum arastir istersen

bende kizima ayriyetten tatilde kullanmak icin ikea antilop mama sandalyesi alicam. 2 yasinda olucak ama yemek yedirmek daha kolay oluyor. ve fiyati cok uygun

Back
X