Bebek Beslenmesi mama sandalyesiiii. YARDIM

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hande_71

nefret et, ama acıma...
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
874
247
133
konuyu nereye açayım bilemedim yanlış yerse taşınır diye düşünerek buraya açıyorum :17: mama sandalyesi arayışındayım uyguna ve istediğim gibi bişey bulabilirsem ikinci el alacağım. neyse sorum şu normal bir mama sandalyesi ne kadar alan kaplar??:44: eğer çok yer kaplıyosa vazgeçeceğim. yada az yer kaplayan mama sandalyesi öneriniz var mı?? :emir_bebek:

2.el bebek eşya ve takasa acacaktiniz mama sandalyesi modeline gore değişir yer kaplama olayi ikinci el markali mama sandalyesi öneririm bende chicco poly safari var mesela sifir aldim tas gibi duruyor inananin hic birşey olmuyor sifirina dünya para vermenize hic gerek yok temiz ikinci el tavsiye ederim

teşekkür ederim cevabın için canım. bende fazla para vermeye gerek görmediğim için ikinci el düşünüyorum zaten bütçemde belli. sen satmayı düşünüyor musun düşünüyorsan ne istiyorsun. seninkisi ne kadar yer kaplıyo açık hali:44: çok sordum kusuruma bakma canım

Simdilik satma yi düşünmüyorum diğerlerine oranla acikken biraz yer kapliyo kullandiktan sonra kapatip bi kenara koyabilirsin çok büyük rahatlik alacaksa chicco polly tavsiye ederim 2 eli piyasada cok

Simdilik satma yi düşünmüyorum diğerlerine oranla acikken biraz yer kapliyo kullandiktan sonra kapatip bi kenara koyabilirsin çok büyük rahatlik alacaksa chicco polly tavsiye ederim 2 eli piyasada cok
teşekkür ederim canım. evet çok ama beni aşıyo ikinci eli bile pahalı geldi bana. ama dediğin gibi çok kullanışlı görsel olarakta çok güzel bir mama sandalyesi.:16:
2-3 kez kullanılmış mecidiyeköyden baby2go mama sandalyesi çok uygun fiyata verebilirim.

canım sana özelden yazdım. özel yazamıyorsan burdan cevap verebilirsin :16:

yokmu mama sandalyesi kullanan tavsiye verecek:53:

Merhaba,
Benimde uzun arayışlarımda kafam iyice karıştı. Fakat annem bize sormadan alarak bütün endişelerimi sonlandırmış oldu.

Tripper marka luna modeli. Oğlum 4,5 aylık olmasına rağmen çok rahat uzanır pozisyonda oturabiliyor. Yumuşak ve kullanışlı. Joker mağazasından indirimli 100,00 liraya almış.

Valla çok memnunum. Hatta arkadaşımın kızına da hediye olarak aynısından aldım. O da bayıldı :)

Merhaba,
Benimde uzun arayışlarımda kafam iyice karıştı. Fakat annem bize sormadan alarak bütün endişelerimi sonlandırmış oldu.

Tripper marka luna modeli. Oğlum 4,5 aylık olmasına rağmen çok rahat uzanır pozisyonda oturabiliyor. Yumuşak ve kullanışlı. Joker mağazasından indirimli 100,00 liraya almış.

Valla çok memnunum. Hatta arkadaşımın kızına da hediye olarak aynısından aldım. O da bayıldı :)
sağol canım. bakıcam mutlaka. sıfır fiyatıda iyimiş :46:benim oğlumda 5 buçuk aylık oldu. önerin için teşekkür ediyorum :55:

teşekkür ederim canım. evet çok ama beni aşıyo ikinci eli bile pahalı geldi bana. ama dediğin gibi çok kullanışlı görsel olarakta çok güzel bir mama sandalyesi.:16:

canım sana özelden yazdım. özel yazamıyorsan burdan cevap verebilirsin :16:

merhabalar evet özelden cevaplayamadım, pembe renkli baby2go marka 6 ay önce alınmış fakat hiç kullanılamamış, (huysuz bir keçimiz var :9: ) tekerlekli katlanabilen mama sandalyesi, fotoları gece yükleyebilirim. Mecidiyeköye tek otobüsle gelebilirseniz istediğiniz bir noktaya eşim teslim edebilir. Ve pazarlık yapmam :) 130 liraya aldım, 70 liraya verebilirim.

merhabalar evet özelden cevaplayamadım, pembe renkli baby2go marka 6 ay önce alınmış fakat hiç kullanılamamış, (huysuz bir keçimiz var :9: ) tekerlekli katlanabilen mama sandalyesi, fotoları gece yükleyebilirim. Mecidiyeköye tek otobüsle gelebilirseniz istediğiniz bir noktaya eşim teslim edebilir. Ve pazarlık yapmam :) 130 liraya aldım, 70 liraya verebilirim.

çok güzelmiş uygunda ama benimki erkek :emir_bebek: ünisex bi renk olsaydı kaçırmazdım :26: yinede teşekkür ediyorum ilgine.:16:

az yer kaplayan mama sandelyesi önerisi olan var mııı :3:

Biz 6.aydan itibaren ikea dan aldığımız mama sandalyesini kullanıyoruz. Şimdi 3.5 yaşına yaklaşıyor ve hala daha kullanıyoruz.:) Diğerlerine göre hem ebat hem de fiyat açısından gayet uygun.Söküp takılması rahat olduğundan daha küçükken gittiğimiz yerlere bile götürüyorduk.

Biz 6.aydan itibaren ikea dan aldığımız mama sandalyesini kullanıyoruz. Şimdi 3.5 yaşına yaklaşıyor ve hala daha kullanıyoruz.:) Diğerlerine göre hem ebat hem de fiyat açısından gayet uygun.Söküp takılması rahat olduğundan daha küçükken gittiğimiz yerlere bile götürüyorduk.

sonunda ikea mama sandalyesinde karar kıldım. sağolsun bir arkadaş verdi kullanmıyormuş. çok sevdi benim oğlan :9: bende bayıldım az yer kaplıyor ayrıca. şunu öğrenmek istiyorum 3buçuk yaşına yaklaştı hala kullanıyor demişsin. sandalyenin içi sanki küçük 2 yaşa kadar ancak sığar diye düşündüm görünce. sizinki de ikea antilop model mi?

sonunda ikea mama sandalyesinde karar kıldım. sağolsun bir arkadaş verdi kullanmıyormuş. çok sevdi benim oğlan :9: bende bayıldım az yer kaplıyor ayrıca. şunu öğrenmek istiyorum 3buçuk yaşına yaklaştı hala kullanıyor demişsin. sandalyenin içi sanki küçük 2 yaşa kadar ancak sığar diye düşündüm görünce. sizinki de ikea antilop model mi?

Evet antilop modeli.Artık yavaş yavaş küçük gelmeye başladı zaten.:))

Mrblar bende migrostan aldım 70 tl ye çok kullanışlı söküp takması çok kolay her yere götürebiliyoruz çok para vermeye gerek yok gayet kullanışlı ve işlevsel tavsiye ederim👍benzeri bir ürün e-bebekte de var hem de indirimde çok daha uygun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok kaba battal sandalyelerde var çok ince zarif olanlarıda var... ama sağlamlık olarak nasıl olurlar bilemem. chiccolar gayet sağlam....

Biz de yeni ikea antilop aldik. 7 ayligiz daha kucuk bebekler icin sert oturma zemini sebebiyle uygun olmayabilir. Ama bize cok iyi geldi kumas kismi olmadigi icin her yemek sonrasi batan tepsimizi silebiliyoruz, yikayabiliyoruz. Mutfakta vs iş yaparken o da yanimda oturabiliyor. Fiyati da cok uygun 59 tl ye aldik tepsisi dahil. Montaji da kolay.

Back
X