Bebek Beslenmesi mama sandalyesiiii. YARDIM

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sağol canım. bakıcam mutlaka. sıfır fiyatıda iyimiş :KK9:benim oğlumda 5 buçuk aylık oldu. önerin için teşekkür ediyorum :KK55:
sahibinden.com sitesine bak canım çok uyguna bulabilirsin...yada ikeada var 40 tl ama ben beğenmedim onu...

sahibinden.com sitesine bak canım çok uyguna bulabilirsin...yada ikeada var 40 tl ama ben beğenmedim onu...
önerin için teşekkür ederim. ikea antilop model kullanmaya başladık. çokta memnunum hem uygun hem hafif hemde az yer kaplıyor.

Biz de yeni ikea antilop aldik. 7 ayligiz daha kucuk bebekler icin sert oturma zemini sebebiyle uygun olmayabilir. Ama bize cok iyi geldi kumas kismi olmadigi icin her yemek sonrasi batan tepsimizi silebiliyoruz, yikayabiliyoruz. Mutfakta vs iş yaparken o da yanimda oturabiliyor. Fiyati da cok uygun 59 tl ye aldik tepsisi dahil. Montaji da kolay.
gayet kullanışlı bir sandalye. bende ondan kullanıyorum. sert demişsin ya haa oraya küçücük bir minder yapıver. ben öyle yaptım artık totosu acırmı sertmi diye düşünmüyorum :oops:

gayet kullanışlı bir sandalye. bende ondan kullanıyorum. sert demişsin ya haa oraya küçücük bir minder yapıver. ben öyle yaptım artık totosu acırmı sertmi diye düşünmüyorum :oops:

Yok canim biz oturabiliyoruz mindere ihtiyacimiz yok. Ben daha kucuk bebekler icin dedim onu:)

Back
X