Bebek Beslenmesi mama veren anneler acil yardım lütfen!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
K

kSo

Ziyaretçi
merhaba güzel anneler benim 2buçuk aylık kızım var doğum iznim bitti ve işe başlayacağım için sütümde yetmediği içim mama takviyeli beslenecek doktorumuz hipp mama verdi doğrusu hiç duymadım organik mamaymış ama tecrübeli annelerden yardım bekliyorum

merhaba canım.bu marka türkiyeye yeni geldi ama yurtdışında çok önlü bir marka.gerçekten organıktir bebeğine rahatlıkla verebilirsin.ben yurdışından alıyordum burda bulunmasına çok sevindim.

Benim doktorumda organik olduğu için Hipp mama önermişti. 7 aydır sorunsuz kullanıyoruz. Bende tavsiye ederim.

zerencim biliyosunki ben almanyadayim ve evet burda hipp cok ünlü markadir bende ogluma hipp mama aliyorum kesinlikle gönül rahatligiyla verebilirsin valla benim ogluma cok yaradi daha 1 aylik 5 kilo oldu bu mamayla masallahhh tavsiye ederim

zerencim biliyosunki ben almanyadayim ve evet burda hipp cok ünlü markadir bende ogluma hipp mama aliyorum kesinlikle gönül rahatligiyla verebilirsin valla benim ogluma cok yaradi daha 1 aylik 5 kilo oldu bu mamayla masallahhh tavsiye ederim

sağol canım maaşallah yeğenime

benimde oğluşum anne sütü almadığı için mecburen mama veriyorum
milupa aptamil kullanıyorum yalnız aşırı gaz yapıyo
hipp mamada acaba böyle bi sorun varmı kullanan ark görüşerini yazarsa sevinirim

selamlar , benim ailemde almanyada olduğu için hipp markasını biliyorum. rahatlıkla kullanabilirsiniz. benim oğlum üç aylık , sütüm az oluğu için takviye olarak milupa aptamili doktor tavsiye ettiği için kullanıyorum. neticede doktorlar tavsiye ediyorsa , paniğe de gerek yok. sağlıklı bir şekilde büyüsün. ..

sağolun arkadaşlar kızım bugün ilk mamasını alacak bakalım ne yapacak?

Yaklaşık 10 aydır hipp mama kullanıyoruz.Problem yok ve iyi .Kullanın rahatlıkla .Sağlıklı günler bebeğe ve size....

benimde oğluşum anne sütü almadığı için mecburen mama veriyorum
milupa aptamil kullanıyorum yalnız aşırı gaz yapıyo
hipp mamada acaba böyle bi sorun varmı kullanan ark görüşerini yazarsa sevinirim

Hipp kullanıyorum ve benim oğlumda gaz sorunu olmadı. Hipp'in organik olanının. Hipp'in bir pembesi var birde mavisi, biz mavi olanının kullandık. Hipp 1'i kullandık şimdi Hipp 2'ye geçtik çünkü büyüdük. Darısı başınıza.

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim bugün hipp mamaya başladık 2 kere 30ml verdim yarında 2 kere verecem ama 45 ml yani hergün ml yükselecek 1 hafta sonunda 120ml ulaşacak zaten 1 hafta sonra işe başlıyorum o zamana kadar kızımda alışır umarım

bu hip mama marketlerde mi var yoksa eczanede mi ?
bide milupa pro aptamil mi alıyoruz
benim bebeğim 20 günlük , bende gece uyusun diye az biraz mama vermeyi düşünüyorum :)
memeyi az az emiyo uyuyo ve 1 saatte bir kalkıyo hiç derin uykuya geçemiyo :(

benim bebeğim 20 günlük , bende gece uyusun diye az biraz mama vermeyi düşünüyorum :)

canım hipp mamayı doktorum eczaneden aldırttı ama bazı marketlerde varmış sanırım ama ben eczaneden aldım ama bebeğin çok küçük mama vermesen yada doktora danışsan kilo alıyorsa sütün yeterli demektir ben işe gidecek olmasaydım kesinlikle kızıma mama vermezdim sütüm yettiğince emzirirdim

5 aylık oğluma hipp organik 1 mi 2 mi almalıyım cevaplandırırsanız sevinirim

kesinlikle verme derim derin uykuyu zamanla öğreniyorlar zaten anne sütün yavaş yavaş oluşuyor mama vermeye başlarsan anne sütün azalır bebek emmeyi bile reddebilir ki biberonla vereceksin zaten o da emmeden uzaklaştırıyor.ben hem mama hem emzirdiğim halde doyurma olarak ikiside aynı saatte uyandırıyordu.çok tok tutmuyor yani. bırak acıksın emsin en güzeli bu sonra başka sorunlar yaşama derim( benimki 3 ayında bıraktı emmeyi çünkü mama ve biberon kolayına geliyordu ve hala 2 saatte bir uyanır)
aptamil bizde kabızlık yaptı hipp 2 kullandım en az 10 paket ama buralarda yok alamıyorum internetten aldığımda son kullanma tarihine baskamıyorsun benimkiler hep çok yakın tarihli geldi şimdi cesaret edemiyorum.
6. aydan sonra hipp 2 kullanıyorsunuz.

benim bebeğim maaşallah diyelim bugün 4 ayını doldurdu:) hayla hipp 1e devam ediyorum doktoru 1 hafta sonra azar azar 1ve 2 yi karıştırıp verecegiz dedi ayyyy büyüsün kızım canım feda ona

bende kızıma anne sütü takviyesi olarak günde 2 kere hip maması verdim.ve çok memnun kaldım.mamaları fazla almıştım.ama artık kızım biberon mamasını bıraktı.bende kalan mamalarla şimdi muhallebi yapıyorum.çokta severek yiyo

berrin güzel fikir zaten hipp mamanın kokusu bile harika:)))

Back
X