mama veren var mı benim gibi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim bebeğimde ilk zamanlar ememedi ve sütüm yok denecek kadar azdı sık sık emzirdim mamayı günde 2 defa verdim zamanla emzirdikçe sütüm çoğaldı sütüm bebeğime yaramışdı tombiş bi bebek olmuştu doktorlar sütümün yeterli olduğunu söyledi ve mamayı kestim bebeğim saat başı en az 30 dk emerdi karnı ne kadar tok olursa olsun uyumazdı...zamanla uykusu düzene girdi eğer kilo alımı iyi iseemzirmeye devam et ve aslaaa kendini suçlamaaa

canım benim bebeğim de 3 aylık oldu. İlk günden beri mama ve meme ile devam ediyoruz. Ama benimki de mamayı reddediyor artık . Mama miktarını da dr belirliyor çocuğun aldığı kiloya göre belirleniyor

canim Bende Mama Veriyoirum Süte Takviye. Hangi Mamdan Kullaniyorsun Bilmiyorum Ama Sana Nacizane Bi Tavsiyem Var Ben Ole Yapiyorum Doktor Tavsiyesi Olarak. Ilk Başlarda Aptamil Kullaniyordum Ama Bütün Mamalar Demir Takviyeli Olduğu Için Zeka Geriliği Yapabiliyormuş O Yüzden Dfoktorlar Sürekli Değiştirerek Mama Vermemi Soyledi Yani Bi Kutu Aptamil Bi Kutu Bebelag Bi Kutu Sma Gibi Ben Ole Verityom Ama Mamaya Başladiktan Sona Kabizlik Sorunu Yaşadik. Aptamil In Comformil Olani Var Bütün Sindirim Sorunlarina Karşi Ben çeşit Aliyorum Bi Comformil Aptamil Veriyom Bi Diğer Mamadan Hiç Kalmadi Kabizliği Filan

Ben çaliştiğim Için Iki Ay Süt Verdim Ama Hep Huzursuzdu Ve Hiç Uyumuyordu 8 9 Saat çekiştirdiğini Biliyorum Mememi Ama Inat Etmiştim Amam Vermeyeceğim Diye Ama Işe Başlayinca Verek Zorunda Kaldim Birde Pompa Aldim Biberon çok Geldiği Için Mememi Almaqdiği Oluyo O Zaman Pompayla Sağip Veriyorum Yani Bi şekilde Anne Sütü Almiş Oluyor Az Olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…